Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

28/06/2019 - 12:45

‘Ik moet wel opletten dat ik niet te vaak foto’s van de kleintjes laat zien’

Sadia Shirriff, Redacteur

Korine en Maarten zijn mama en papa van Hein (2) en baby Jurre. Een mooi, gelukkig gezin! We kennen natuurlijk de verhalen van aankomende moeders. Maar hoe ervaart een man dat nou, het aankomende vaderschap? Voelen ze zich betrokken en hoe bereiden zij zich voor? Trotse papa Maarten vertelt zijn verhaal!

> Lees verder

Hoeveel geld heb je nodig om te beleggen?
Beleggen

28/06/2019 - 12:26

Hoeveel geld heb je nodig om te beleggen?

Sadia Shirriff, Redacteur

Heel veel mensen denken dat je héél véél geld nodig hebt om te gaan beleggen. Maar is dat eigenlijk wel zo? Als je wilt gaan beleggen, is het belangrijk dat je het doet voor een langetermijndoel. En dat je buffer op orde is! Maarja als je dus niet heel veel geld nodig hebt, hoeveel heb je dan wél nodig om te beginnen met beleggen?

> Lees verder

Beleggen

28/06/2019 - 08:35

‘Beleggen deden we alleen met geld wat we écht konden missen’

Redactie | Aegon Blog

Dat later sneller komt dan je denkt, dat weten Jos en Nel maar al te goed. Voor ze het wisten zat het werkende leven erop. Door te beleggen, af te lossen en te sparen kunnen ze nu heerlijk van hun pensioen genieten. Maar daar moesten ze toen wel het één en ander voor laten. Wat kunnen we leren van hun financiële ervaringen?

> Lees verder

Hypotheek

25/06/2019 - 12:52

4 redenen om jouw nieuwbouwwoning nóg duurzamer te maken

Kim Bakker, Redacteur

Alles nieuw! Dat is hét voordeel van een nieuwbouwwoning. Dat betekent ook dat je nieuwe huis vaak al heel duurzaam is. De normen voor nieuwbouw zijn namelijk een stuk strenger geworden in de afgelopen jaren. Maar je kunt meer doen! In dit blog: 4 redenen om je nieuwbouwhuis nóg duurzamer te maken.

> Lees verder

Hypotheek

23/06/2019 - 15:38

Studieschuld & een huis kopen: hoe dan?

Redactie | Aegon Blog

Studeren, stagelopen in het buitenland, feestjes. Je kijkt terug op een fantastisch studentenleven. Alleen die studieschuld. Dáár baal je van. Zeker nu je een huis wil kopen. Want die studieschuld heeft gevolgen voor je hypotheek. Lees hoe dat zit en wat de mogelijkheden zijn.

> Lees verder

Hypotheek

21/06/2019 - 11:52

Marlon en Lars woonden twee dagen in hun nieuwe huis toen de baby kwam

Redactie | Aegon Blog

Marlon en Lars vonden hun droomhuis op Funda. Terwijl de woning al onder optie stond, hebben ze toch de gok gewaagd. Met succes. Twee dagen nadat ze hun woning zijn ingetrokken, kwam baby Sem. Dat had een impact op hun leven én hun financiële situatie.

> Lees verder

Pagina's