Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

8 augustus 2018

Leuk dat sparen, maar hoe doe je dat?

Redactie | Aegon Blog

Een kapotte wasmachine, een mooie vakantie of toekomstig onderhoud aan je huis. Allemaal redenen om te sparen. Maar hoeveel is nou verstandig? En hoe pak je dat aan? We zetten het voor je op een rij.

> Lees verder

Sparen

8 augustus 2018

7 budgettips voor ná je vakantie

Redactie | Aegon Blog

Een drankje op het terras, elke dag een ijsje, een keer extra uiteten. Op vakantie geef je al snel heel wat geld uit. En misschien nét iets te veel. Daarom een actieplan met handige budgettips zodat je zodat je snel weer grip hebt op je geld.

> Lees verder

Sparen

27 juli 2018

6 tips om volgend jaar wél die droomreis te maken

Sadia Shirriff, Redacteur

Betrap je jezelf steeds vaker op gedachtes die afdwalen naar de jungle van Zuid-Amerika, de stad die nooit slaapt New York of de mooie stranden van de Filipijnen? Fijn als je een goed gevuld vakantiepotje hebt, maar niet iedereen heeft zoveel spaargeld achter de hand. Daarom helpen wij je met 6 handige tips!

> Lees verder

Hypotheek

26 juli 2018

“Ik halveerde mijn woonoppervlak én hypotheek”

Marlies Touburg, Webredacteur

Het kan vreemd lopen. Het ene moment woon je in een mooi huis van 90 vierkante meter. En het volgende moment zit je in een huis dat de helft kleiner is, reis je de wereld rond en woont je beste vriendin in jouw oude huis. Sandra maakte het mee!

> Lees verder

Hypotheek

25 juli 2018

5 tips om jouw huis wél te verkopen

Marlies Touburg, Webredacteur

Gekte op de woningmarkt: je leest het overal. Maar vooral buiten de Randstad staan er nog genoeg huizen lange tijd te koop. Zuur voor de verkopers, zeker als zij al een nieuw huis gekocht hebben. Niemand zit te wachten op dubbele lasten. Hoor jij ook bij deze groep? Lees dan onze tips om je huis wél te verkopen!

> Lees verder

Hypotheek

25 juli 2018

“De huizenjacht was echt een ramp”

Marlies Touburg, Webredacteur

De oververhitte huizenmarkt is prettig voor verkopers. Daar weet Dana alles van. Maar ze kent ook de keerzijde: vind maar eens een mooi ander koophuis voor een goede prijs… Toch is het helemaal goedgekomen.

> Lees verder

Pagina's