Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Dure gin toncs
Sparen

19 februari 2019

6 geldblunders die jij nóóit gaat maken

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Of het nu om € 5 gaat of om € 1.000: geld verliezen is zó zonde! Zeker als je het kon voorkomen. Daarom zetten wij een paar veelvoorkomende geldblunders op een rij. Zo hoef jij die nooit te maken! 

> Lees verder

Nieuws

19 februari 2019

5 dingen die je moet weten over het jaaroverzicht

Marise Sperling, Redacteur

De verschillende jaaroverzichten vallen binnenkort weer in de (digitale) brievenbus. De opkomende vraagtekens bij het zien van dit document zijn voor veel mensen een feest der herkenning. Maar niet eentje waar je de slingers voor ophangt. 

> Lees verder

Sparen

15 februari 2019

Rondkomen van nog geen €1.200,- per maand? Natasha vertelt hoe zij dat doet!

Redactie | Aegon Blog

Natasha (33) leeft sinds twee jaar van een bijstandsuitkering. Ze baalt van haar situatie, maar probeert er voor haar dochter Mylou (12) het beste van te maken. Ze deelt haar ervaringen én tips hoe zij rondkomt met €1.200,- per maand!

> Lees verder

Sparen

14 februari 2019

Liefdesbrief

Marlies Touburg, Webredacteur

Hee jij,

Ken je me nog? Waarschijnlijk niet, want ik heb je al maanden niet gezien. Ooit was je zo enthousiast over onze relatie. Je ging er vól voor. Je wilde echt samen iets opbouwen. En ik? Ik bloeide helemaal op door jou. Ik kon altijd op je rekenen, en jij op mij. Ik stond altijd voor je klaar. In goede en slechte tijden.

> Lees verder

Opinie

7 februari 2019

Noodzakelijk: je geldzaken regelen tijdens een scheiding

Sadia Shirriff, Redacteur

Marion Weijers, adviseur budgetvoorlichting, van het Nibud vertelde ons eerder waar je allemaal rekening mee moet houden als je gaat samenwonen. Dit keer spreek ik haar over een minder leuk onderwerp. Scheiden en financiën. Niet leuk maar wél relevant want tegenwoordig strandt 1 op de 3 huwelijken. Het is veel om rekening mee te houden maar we proberen je op weg te helpen met wat belangrijke punten.

> Lees verder

Blog_ToneMarieke_Februari_online
Roeien

7 februari 2019

'In je eentje goed zijn telt niet'

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over de techniek van het roeien.

> Lees verder

Pagina's