Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Nieuws

20/06/2019 - 15:27

"Zelfstandigheid voor iedere vrouw!"

Redactie | Aegon Blog

Ben je 50+ en overweeg je om een eigen bedrijf te beginnen? Laat je inspireren door Hanny Rozendaal en schrijf je in voor Start-up Plus!

> Lees verder

Sparen

17/06/2019 - 10:21

4 tekenen dat het tijd wordt om te sparen en besparen

Redactie | Aegon Blog

“Besparen? Ben je gek! Ik heb toch een baan? Ik kan toch al mijn vaste lasten betalen?” Tuurlijk. Maar dat neemt niet weg dat het tijd wordt om je spaarrekening een boost te geven. Bekijk hieronder de 4 tekenen dat het tijd wordt om het roer om te gooien.

> Lees verder

Hypotheek

17/06/2019 - 09:14

Bomvolle bezichtiging? Zo vis je niet achter het net!

Marlies Touburg, Webredacteur

Daar sta je dan, in jouw droomhuis. Mét 20 anderen, die de woning ook wel zien zitten. Je hebt één kans om het beste bod uit te brengen. Tja, hoe zorg je er nu voor dat je niet weer achter het net vist? Of straks met een miskoop opgezadeld zit? Lees onze tips en geef jouw huizenjacht een happy end!

> Lees verder

Hypotheek

12/06/2019 - 13:11

Zó verbouw je je droomhuis zonder financiële zorgen

Redactie | Aegon Blog

Het gevoel wanneer je de woelige huizenmarkt hebt getrotseerd en je droomhuis hebt gevonden, is onbeschrijfelijk. Maar laten we eerlijk zijn: vaak moet er nog wel wat aan dat huis gebeuren. Wij leggen je uit welke financiële mogelijkheden je hebt bij een verbouwing.

> Lees verder

Sparen of beleggen?
Beleggen

07/06/2019 - 16:26

Sparen en beleggen: wanneer doe je wat?

Sadia Shirriff, Redacteur

Nederlanders zijn echte spaarders. Maar is dat tegenwoordig wel de beste manier om geld op te bouwen? Zeker als het gaat om geld wat je over een tijd pas nodig hebt. Je wilt natuurlijk wel dat je geld voor je werkt. Dan kan je geld laten beleggen een betere keuze zijn. Maar wanneer doe je nou wat?

> Lees verder

Hypotheek

07/06/2019 - 10:13

3 fabels over het verduurzamen van een oud huis

Kim Bakker, Redacteur

Heb jij een oud huis? Grote kans dat je elke maand weer schrikt van die hoge energierekening. Want oud gaat niet samen met duurzaam. Of toch wel? Meer over deze en twee andere fabels, lees je in dit blog!

> Lees verder

Pagina's