Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Joanna medewerker Aegon
Verzekeren

20 oktober 2018

“De geldzaken pakte ik bij m’n tweede huwelijk anders aan”

Annieck Verkerk, Redacteur

Samenwonen klinkt als heel romantisch! Toch is het soms best lastig. Aegon-medewerker Joanna weet dat als geen ander. Door haar eerdere werk als jurist en fiscalist maakte ze regelmatig scheidingen van dichtbij mee. Bovendien is ze door haar eigen scheiding ervaringsdeskundige. Joanna: “Afspraken vastleggen is niet overdreven, het is een must!” 

> Lees verder

Eline op huizenjacht
Hypotheek

16 oktober 2018

“We willen geen overhaaste beslissing nemen”

Annieck Verkerk, Redacteur

Fijn en betaalbaar wonen. Dat wil iedereen! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker nu er gekte op de huizenmarkt heerst. Hoe houd je dan het hoofd koel? Eline (24) weet daar alles nadat ze met verborgen camera’s werd gefilmd tijdens een bizarre bezichtiging van een huis in Amsterdam. 

> Lees verder

Bart op het podium
Verzekeren

16 oktober 2018

“Nee heb je, ja kun je krijgen”

Annieck Verkerk, Redacteur

Hoe praat je met je ouders over geldzaken? En wat is het juiste moment? Daar worstelde Bart (28) mee. Daarom schakelde hij de hulp van cabaretier Howard Komproe in. Het resultaat: in een bomvolle theaterzaal met zijn ouders in gesprek over geld lenen voor zijn eerste koophuis.

> Lees verder

Anja en Wilco aan tafel
Opinie

16 oktober 2018

“Vier maanden na onze ontmoeting kochten we een huis”

Annieck Verkerk, Redacteur

Samenwonen klinkt als heel romantisch! Toch is het soms best lastig. Wie zet het vuilnis buiten? Welke afspraken maak je over geldzaken? Hoe houd je het spannend? Aegon-medewerker Anja (23) weet er alles van. Sinds vier maanden woont ze samen met haar vriend Wilco (32). Lees over haar ervaringen.

> Lees verder

Vrouw op bank
Hypotheek

15 oktober 2018

Heb je een aflossingsvrije hypotheek? Zó los je ‘m af!

Kim Bakker, Redacteur

Je hoort er op dit moment van alles over: de aflossingsvrije hypotheek. Het blijkt dat maar liefst een zesde van alle mensen met een aflossingsvrije hypotheek in de problemen komt op de einddatum. Zonde, want het gaat om veel geld! Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om het wél goed te regelen. Wij zetten ze voor je op een rij!

> Lees verder

Hypotheek

15 oktober 2018

‘Laat je niet gek maken in deze waanzin!’

Sadia Shirriff, Redacteur

Ranti, een van onze eigen hypotheekadviseurs was aanwezig bij de opnames van de WaanzinWoning. In dit filmpje kon je zien dat Eline zelfs in de meest bizarre omstandigheden tóch ter plekke wilde tekenen voor een woning. Zo zie je hoe overhit de huizenmarkt nou eigenlijk echt is! Wij hebben Ranti gevraagd wat hij hiervan merkt in zijn dagelijks werk.

> Lees verder

Pagina's