Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Zelf of laten beleggen
Beleggen

06/06/2019 - 15:24

Zelf beleggen of láten beleggen?

Sadia Shirriff, Redacteur

Beleggen is een hot item. Je wordt er overal mee geconfronteerd. En dat is ook wel logisch, want de spaarrente is laag. Dus als je méér uit je geld wilt halen, is het verstandig om te kijken naar alternatieven. Beleggen is een van die alternatieven. Je kan zélf gaan beleggen of laten beleggen. Maar wat is de beste manier voor jou? Lees snel door, wij helpen je verder.

> Lees verder

Beleggen

06/06/2019 - 10:43

‘Als je druk bent, schuif je geldzaken sneller vooruit’

Redactie | Aegon Blog

Drie jonge kinderen, een eigen onderneming én net een nieuwbouwhuis gekocht. Joppe (39) en Linda (37) hebben voor hun gevoel nergens meer tijd voor. Met geldzaken voor later bezig zijn, wordt vakkundig uitgesteld. Of valt dat nog wel mee?

> Lees verder

Opinie

01/06/2019 - 09:40

Scheiden? 8 tips voor je geldzaken

Redactie | Aegon Blog

Cd van jou, cd van mij. Cd van ons allebei… Spullen, je wilt er geen liever ruzie over als je gaat scheiden. Soms best lastig. Dat geldt ook voor geldzaken. Toch is bij een scheiding belangrijk én wettelijk verplicht om stil te staan bij je financiën. Daarom zetten we acht tips die je wilt weten als je gaat scheiden op een rij.

> Lees verder

Een spaarplan in 5 simpele stappen
Sparen

29/05/2019 - 14:33

Een spaarplan in 5 simpele stappen

Redactie | Aegon Blog

Jep, je spaarrekening bestaat nog. En die wil je gevuld hebben, toch? Maar met jouw leuke en drukke leven gaat dat moeilijk. Je bent er klaar mee. Vanaf nu doe je alleen nog maar aankopen die je kunt verantwoorden. Je gooit het roer om met een eigen spaarplan. Lees hier hoe je die maakt in 5 simpele stappen.

> Lees verder

Hypotheek

29/05/2019 - 09:26

10 vragen voor de hypotheekadviseur die je zeker kunt stellen

Redactie | Aegon Blog

Ben jij op huizenjacht? Of vond jij onlangs je droomhuis? Dan is de kans groot dat je veel vragen hebt. Óók voor je hypotheekadviseur. Wij zetten de 10 meestgestelde vragen voor je op een rij. Zo kun jij je optimaal voorbereiden en haal je alles uit het gesprek.

> Lees verder

Beleggen

23/05/2019 - 13:16

Dit wist je nog niet: 5 fabels over beleggen

Redactie | Aegon Blog

Over beleggen bestaan veel fabels. Dat het alleen voor mannen zou zijn, bijvoorbeeld. En dat het ingewikkeld is. Jammer, want hierdoor durven veel vrouwen er niet mee te beginnen. Terwijl beleggen náást sparen een interessante manier kan zijn om meer uit je geld te halen.

> Lees verder

Pagina's