Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Opinie

30 mei 2018

Bezig met de financiële toekomst van je kind? 3x handige spaartips

Redactie | Aegon Blog

Kinderen zijn duur, zeker als ze gaan studeren: volgens het Nibud betaalt een uitwonende student (inclusief kamerhuur, collegegeld, boeken en boodschappen) meer dan €14.000,- per jaar. Wil jij je kind helpen om geen grote studieschuld op te bouwen? Dan is het verstandig om al vroeg te sparen. Deze tips kunnen je daarbij helpen.

> Lees verder

Sparen

23 mei 2018

5 manieren om je koopdrang de baas te blijven

Redactie | Aegon Blog

Laat jij je vaak verleiden om tóch een koffie op het treinstation te kopen? En kun jij advertenties van online webwinkels niet weerstaan? Geen nood. Zo zorg je ervoor dat je toekomstige verleidingen de baas blijft. 

> Lees verder

Sparen

23 mei 2018

10 tips om geld te besparen (zonder de gierige vrek uit te hangen)

Redactie | Aegon Blog

Elke maand houd je jezelf voor: ‘ik ga nu écht beginnen sparen’. Maar toch komt het er wéér niet van. Herkenbaar? Met deze 10 slimme tips spaar je wel en geef je minder uit (zonder de gierige vrek uit te hangen).

> Lees verder

Sparen

14 mei 2018

Sparen óf studieschuld aflossen?

Marlies Touburg, Webredacteur

Een studieschuld: welke oud-student heeft ‘m tegenwoordig niet? Natuurlijk, de voorwaarden zijn gunstig. Je krijgt ruim de tijd om af te lossen en de rente is laag. Maar een schuld is nooit fijn. Zeker als je later een hypotheek nodig hebt. Is het dus slim om die studieschuld maar zo snel mogelijk af te lossen? Of kun je beter blijven sparen? 

> Lees verder

Sparen

11 mei 2018

Pieker je meer over geld nu je kinderen hebt? Check deze tips!

Redactie | Aegon Blog

Niet leuk om te horen, wel waar: kinderen zijn duur. Heel duur zelfs. Natuurlijk zijn ze dat meer dan waard. Maar toch is het logisch dat je sinds je papa of mama bent vaker over geld piekert. Een paar handige tips op een rij, zodat peinzen niet meer nodig is.

> Lees verder

Roeien

4 mei 2018

‘Voor een boek heb je concentratie nodig, die heb ik meestal niet'

Redactie | Aegon Blog

Nederlands kampioen worden of een nieuw PR roeien? Lezen of een spelletje spelen? We legden roeiers Marieke Keijser en Tone Wieten weer een aantal stellingen voor! 

> Lees verder

Pagina's