Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

5 oktober 2018

Aflossingsvrije hypotheek: een financiële tijdbom? Doe de check!

Kim Bakker, Redacteur

Heb je het al gehoord? Een aflossingsvrije hypotheek zou riskant zijn of zelfs een financiële tijdbom! Misschien denk je wel dat dit voor jou helemaal niet belangrijk is. Jij hebt alles toch geregeld of hebt helemaal geen aflossingsvrije hypotheek… maar weet je dat zeker? Tijd voor een check!

> Lees verder

Marion van het Nibud
Opinie

2 oktober 2018

“Samenwonen? Praat met elkaar!”

Annieck Verkerk, Redacteur

Helemaal los op Pinterest, van woningboulevard naar woningboulevard en tientallen meubelwebsites afstruinen. Heel wat stellen die gaan samenwonen besteden uren aan de inrichting. Geldzaken zijn vaak een ondergeschoven kindje. Toch is het belangrijk om er wél goed bij stil te staan. Hoe? We vragen het Marion Weijers (55), adviseur budgetvoorlichting bij het Nibud.

> Lees verder

Stel aan keukentafel
Verzekeren

1 oktober 2018

Samenwonen? 4 tips voor jullie geldzaken

Annieck Verkerk, Redacteur

Gaan jij en je lover samenwonen? Gefeliciteerd! De kans is groot dat jullie het gesprek over wie hoeveel gaat betalen vooruitschuiven, want... kan het nóg ongezelliger? Toch is het slim om vóórdat jullie onder één dak wonen jullie geldzaken te bespreken. We geven vier tips.

> Lees verder

Kalender hypotheek
Hypotheek

27 september 2018

Een hypotheek fixen: hoelang duurt dat?

Annieck Verkerk, Redacteur

Het is zover... je hebt het koopcontract voor je nieuwe huis getekend. Gefeliciteerd! De kans is groot dat je het liefst meteen op pad wil voor de inrichting. Heel begrijpelijk! Toch moet je éérst iets anders regelen: je hypotheek. Hoelang dat duurt? Wij zetten het voor je op een rij.

> Lees verder

Bieden en onderhandelen op een huis
Hypotheek

18 september 2018

Bieden en onderhandelen? 5 stappen naar succes

Annieck Verkerk, Redacteur

Na uren turen op huizensites en heel wat bezichtigingen is het zover: je hebt een huis gevonden waarop je een bod wil uitbrengen. Leuk, én spannend! Zeker nu de huizenmarkt oververhit lijkt, is het een uitdaging om je hoofd koel te houden als je gaat bieden. Daarom zetten we 5 stappen op een rij die je op weg helpen bij bieden en onderhandelen.

> Lees verder

Hypotheek

17 september 2018

Hypotheek zonder vast contract: hoe dan?

Redactie | Aegon Blog

Misschien ben je net begonnen met werken, onlangs van baan geswitcht óf freelancer. Allemaal redenen dat je geen vast contract hebt. Toch wil je graag een huis kopen. En dus heb je een hypotheek nodig. Is dat mogelijk? En zo ja, hoe regel je het? Wij zetten het voor je op een rij.

> Lees verder

Pagina's