Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

21 december 2018

Leef in het moment, maar denk na over risico’s

Redactie | Aegon Blog

Een gezin is vaak rennen en vliegen. Logisch dus dat sommige dingen er wel eens bij inschieten. Zoals het regelen van je geldzaken. Aegon-medewerkers vertellen hoe zij het thuis hebben geregeld. Deze keer: Klaas Noorman (54). Hij vertelt hoe hij na het overlijden van zijn vrouw het gezin draaiende hield. En hoe hij omging met de financiële gevolgen.

> Lees verder

Hypotheek

17 december 2018

‘Bij het afsluiten van mijn eerste hypotheek had ik er vrij weinig verstand van.'

Sadia Shirriff, Redacteur

Joost woonde 9 jaar in Haarlem met zijn vriendin en dochtertje van 3. Samen hebben ze gekozen om van een oudbouwwoning in Haarlem naar een nieuwbouwwoning in Delft te verhuizen. Zij hadden al een hypotheek en hebben samen met een adviseur opnieuw moeten kijken of dat nog paste bij hun situatie.

> Lees verder

Roeien

12 december 2018

‘Ik ben intens bang voor vuurwerk’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (21) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over Sinterklaas, Kerstmis en oud en nieuw.

> Lees verder

Pensioengat
Pensioen

11 december 2018

Dreigend pensioengat? Dít kun je eraan doen!

Marise Sperling, Redacteur

Misschien lijkt je pensioen nog een enorme ver-van-je-bed-show, maar het is belangrijk om soms stil te staan bij je toekomstige financiële situatie. Je hebt natuurlijk geen glazen bol, maar je kunt wél alvast beginnen met het voorkomen van een dreigend pensioengat.

> Lees verder

Sparen

30 november 2018

'Hij smeet met geld, terwijl ik bezuinigde om rond te komen'

Redactie | Aegon Blog

Vicky (35) en Léon (38) leidden een financieel zorgeloos leven, met twee fulltime banen en een huurwoning. Maar toen hun zonen (5 en 7) ter wereld kwamen en hun vaste lasten stegen, werd geld steeds vaker de oorzaak van irritaties in hun relatie.

> Lees verder

Hypotheekrenteaftrek
Hypotheek

20 november 2018

Allés wat je moet weten over hypotheekrenteaftrek

Redactie | Aegon Blog

De hypotheekrenteaftrek. Voor velen een reden dat ze toch besluiten om een huis te kopen. Dat was ook de reden waarom de overheid dit in het leven had geroepen maar nu willen ze het afschaffen. Als jij nu op zoek bent naar een woning, is het goed om te weten waar je aan toe bent. In dit blog geven we antwoord op 6 veel gestelde vragen over de hypotheekrenteaftrek.

> Lees verder

Pagina's