Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

30 april 2018

Mogen jouw medicijnen de douane door?

Redactie | Aegon Blog

Op vakantie ga je op tot rust te komen. Of om juist het avontuur op te zoeken. Maar je zit in elk geval níet te wachten op avonturen bij de douane. Dus gebruik je medicijnen? Check dan vooraf wat je moet regelen om ze mee te mogen nemen. Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rijtje!

> Lees verder

Verzekeren

24 april 2018

Airbnb en verzekeren: hoe zit dat?

Marlies Touburg, Webredacteur

Kamer over? Met Airbnb kan het je een leuk zakcentje opleveren. En soms levert het je zelfs leuke nieuwe contacten op. Maar je huis verhuren kán ook verkeerd uitpakken. Zo kan jouw huurder bijvoorbeeld een kaars omstoten, waardoor brandschade ontstaat. Huurder geschrokken, jouw gordijnen kapot en jij met je handen in het haar. Want: wordt dit wel vergoed door je verzekering?

> Lees verder

Hypotheek

20 april 2018

Aflossingsvrije hypotheek en pensioen: bereid je voor

Annieck Verkerk, Redacteur

Een prettige oude dag zonder financiële zorgen. Dat willen we allemaal. De één spaart er bewust voor, de ander denkt er liever niet over na. Toch is het belangrijk om er wél bij stil te staan. Zeker als je een aflossingsvrije hypotheek hebt én binnen tien jaar met pensioen gaat.

> Lees verder

Sparen

17 april 2018

Zo maakt geld wél gelukkig!

Marlies Touburg, Webredacteur

Maakt geld gelukkig? Consumentenpsycholoog Patrick Wessels vindt van wel. Tenminste, als je het slim uitgeeft. Hoe je dat doet, lees je in zijn boek Geld maakt wel gelukkig. Wij vroegen hem naar zijn gouden tips. 

> Lees verder

Verzekeren

17 april 2018

Vrijmarktvondsten: verzekerd of niet?

Marlies Touburg, Webredacteur

Het is weer bijna tijd voor Koningsdag! Voor de een betekent dat de hele dag feesten. De ander staat liever voor dag en dauw op: tijd om de vrijmarkt af te struinen! Fietsen, gereedschap, spelcomputers of die éne zeldzame lp: je vindt het er allemaal. Maar een bonnetje? Dat krijg je vaak niet mee. Wat als jouw tweedehands schat beschadigd raakt of gestolen wordt?

> Lees verder

Doorbreek het taboe met Debbie
Verzekeren

11 april 2018

‘Straks zitten de nabestaanden met de ellende’

Redactie | Aegon Blog

Hoe praat je met je ouders over geldzaken? En wat is het juiste moment? Debbie (43) schakelde de hulp in van cabaretier Howard Komproe. Op het podium in een theaterzaal oefende zij met hem om het ingewikkelde onderwerp ‘financiën’ bespreekbaar te maken.

> Lees verder

Pagina's