Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

22/05/2019 - 11:43

Je woning verduurzamen: de mogelijkheden op een rij!

Kim Bakker, Redacteur

Zakt de moed je elke keer weer in de schoenen als je een torenhoge energierekening op de mat krijgt? Dan wordt het tijd om te verduurzamen!

> Lees verder

Malden Online
Beleggen

16/05/2019 - 11:44

‘We zijn geen potters, maar gaan wel voor zekerheid’

Redactie | Aegon Blog

Ze werken fulltime, hebben drie kinderen én wonen thuis bij hun ouders. Waarom? Om de verhuizing naar hun nieuwe woning tijdelijk te overbruggen. Drukke tijden dus voor HR-adviseur Suzan (37) en Servicemanager Remco (40). Hebben ze nog wel tijd om over hun geldzaken voor later na te denken?

> Lees verder

Hypotheek

13/05/2019 - 16:03

Liefde is… samen de hypotheek delen

Shanna van der Valk, Redacteur

Yes, het bod op jullie droomhuis is geaccepteerd! Nu begint de nieuwe zoektocht: die naar de perfecte hypotheek. Jullie moeten bepalen of jullie de hypotheek samen afsluiten of dat jullie het op één naam zetten. Welke mogelijkheden zijn er? Lees het hier!

> Lees verder

Duurzaamheid
Hypotheek

13/05/2019 - 15:31

Help! Wel of niet investeren in de verduurzaming van mijn huis?

Kim Bakker, Redacteur

Verduurzamen, je hoort het overal. En eigenlijk lijkt dat je ook wel wat, die lagere energielasten. Maar die investering… die houdt je tegen. Nergens voor nodig! Waarom niet? Lees het hier!

> Lees verder

Nieuws

08/05/2019 - 10:46

“Ik bood € 10.000 onder de vraagprijs”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een koophuis, lange tijd was het een ver-van-mijn-bed-show. Maar begin dit jaar hakte ik de knoop door: in 2019 wilde ik een huis kopen. Ondertussen ben ik grootgrondbezitter van een klein paleis in Den Haag. Hoe de koop ging? Ik deel mijn ervaringen in een blogreeks. Ditmaal: de emotionele rollercoaster van bod uitbrengen tot hypotheekadvies inwinnen.

> Lees verder

Goals setter
Beleggen

07/05/2019 - 11:45

Van #goalsetter naar #goalgetter: financiële doelen bepaal je zó

Marlies Touburg, Webredacteur

Grootse, meeslepende voornemens voor ‘later’: ik heb ze in overvloed. Een rondreis door Amerika of een nieuwe keuken… En niets fijner dan een hele avond inspiratie opdoen op Instagram (#dreamkitchen #americannature). Maar het blijft altijd bij voornemens. Want al mijn voornemens kosten #veelgeld.

> Lees verder

Pagina's