Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Roeien

11 april 2018

Varsity of WK roeien?

Redactie | Aegon Blog

De Varsity of het WK Roeien? Studentenroeien of uitkomen voor het Aegon Nationaal RoeiTeam? We legden weer een diverse reeks stellingen voor aan Marieke Keijser en Tone Wieten.

> Lees verder

Sparen

29 maart 2018

Financiële doelen stellen (en ze ook écht halen) doe je zo

Marise Sperling, Redacteur

Miljonair worden klinkt als een leuk financieel doel, maar is misschien niet heel haalbaar. En een dosis realisme is nu juist een van de voorwaarden om je doelen te halen. Wat nog meer? Je leest het hier.

> Lees verder

Roeien

2 maart 2018

‘Als we dan toch bezig zijn, gooien we er een schepje bovenop.’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (20) en Tone Wieten (23) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. Elke maand leggen wij de talenten dilemma's voor.

> Lees verder

Doorbreek het taboe
Verzekeren

16 februari 2018

‘Het was ongelooflijk spannend’

Redactie | Aegon Blog

Hoe praat je met je ouders over geldzaken? En wat is het juiste moment? Ron (46) zette letterlijk zijn ouders in de spotlights. In een bomvolle theaterzaal pakte hij op het podium de microfoon. ‘Hé pap, wat hebben jullie geregeld voor later?’  

> Lees verder

Kinderspel 2
Sparen

15 februari 2018

‘Mijn vrouw regelt thuis de financiën’

Redactie | Aegon Blog

“Hé pap, wat weet jij van de korte spaarhorizon? En kun je niet beter deposito sparen? Ja, ook met die inflatie. Dan kun je veel beter het spaarbedrag indexeren.” De kleine Suze legde haar vader Wouter (38) het vuur aan de schenen over zijn financiën.

> Lees verder

Kinderspel 1
Hypotheek

15 februari 2018

“Box 1? Dat zie ik wel bij mijn Belastingaangifte”

Redactie | Aegon Blog

Regilio (36) stond met zijn mond vol tanden toen Djaino hem vroeg hoe het afsluiten van een hypotheek gaat. En of de hypotheekrenteaftrek in Box 1 valt. Wij zijn benieuwd: hoe goed is Regilio met geld?   

> Lees verder

Pagina's