Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

07/05/2019 - 11:09

‘Verduurzamen? Doen! Het levert écht wat op.’

Kim Bakker, Redacteur

Ilja en Martijn wonen in een prachtige oude boerderij. Ze hebben flink verbouwd én verduurzaamd. Ik ging bij Ilja thuis langs om haar te vragen hoe ze dat hebben aangepakt. Geen straf, want de boerderij aan het water is een heerlijke plek!

> Lees verder

Nieuws

06/05/2019 - 15:09

‘Voor €7,50 heb je een volle tas groente en fruit’

Shanna van der Valk, Redacteur

Erik ging in april de challenge aan. Hij leefde van €100 boodschappen in de maand . Van nooit nadenken over je boodschappen naar goede voorbereidingen. En van de Albert Heijn naar de markt. Met een budget van €3,30 per dag kwam hij de maand door. Of toch niet…?

> Lees verder

Nieuws

06/05/2019 - 13:59

'Ik ben met mijn neus op de feiten gedrukt'

Shanna van der Valk, Redacteur

Lisa ging de challenge aan! Een maand lang mocht zij niks op kantoor kopen. Dat betekende: eigen bammetjes smeren en koffies uit de automaat. Voorheen gaf zij €85 uit in 2,5 dag per week werken. Hoe is het haar afgegaan deze maand?

> Lees verder

Hypotheek

05/05/2019 - 11:10

Scheiden en een hypotheek: wat nu?

Marlies Touburg, Webredacteur

De moeilijkste keuze is gemaakt: jullie gaan scheiden. Maar nadat je deze knoop hebt doorgehakt, komen er nog meer keuzes op je af. Bij wie blijft de hond? Wie krijgt die mooie eettafel? En wat doe je met de hypotheek? Met de hond en je eettafel kunnen wij je niet helpen. Maar we kunnen je wél helpen bij je hypotheek. Daarom zetten we de belangrijkste informatie over scheiden en een hypotheek voor jou op een rijtje.

> Lees verder

Hypotheek

05/05/2019 - 09:00

Overbieden overleven: op huizenjacht!

Marlies Touburg, Webredacteur

Ik ben een dertiger en woon in de Randstad. En op verjaardagen van andere dertigers uit de Randstad komen steevast 3 onderwerpen aan bod. Kinderen, biologische supermarkten, en de jacht op het perfecte koophuis. Vooral dat laatste onderwerp zorgt voor bizarre verhalen. Overbieden lijkt eerder regel dan uitzondering. Ik hoor verhalen over huizen die voor tienduizenden euro’s boven de vraagprijs worden verkocht. Het is duidelijk: de huizenmarkt is oververhit.

> Lees verder

Jeroen Vetter
Beleggen

02/05/2019 - 14:28

“Beleggen is net als deelnemen in het verkeer: hou je aan de regels, dan bereik je jouw eindbestemming”

Sadia Shirriff, Redacteur

Waarom zou je moeten beleggen? Je zet al elke maand netjes een bedrag apart op je spaarrekeing. Dat zou toch voldoende moeten zijn? Jeroen Vetter, hoofd van het Investment Office bij Aegon legt jou uit waarom en wanneer beleggen verstandig kan zijn en dat je geld laten beleggen echt niet zo eng hoeft te zijn.

> Lees verder

Pagina's