Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Verzekeren

Verzekeren

27/08/2020 - 09:34

Schutting omgewaaid: ben je dan verzekerd?

Amke Durville, Communicatiespecialist

Het zal je maar gebeuren: heb je nét een nieuwe schutting geplaatst, raast er een storm over Nederland. Schutting omver. Dekt je verzekering deze schade? En wat moet je dan doen? Wij zetten drie veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rij! 

> Lees verder

Verzekeren

17/07/2020 - 10:00

Veranderingen? Check of je nog verzekering-fit bent!

Amke Durville, Communicatiespecialist

Eindelijk zit je in je nieuwe huis. Wat een luxe! Maar nu heb je schade aan je huis gekregen tijdens het klussen. Wat blijkt? ... Je bent vergeten om je verzekeringen mee te verhuizen! Het overkomt de besten. We zetten 5 momenten op een rij, waarop het slim is om je verzekeringen te checken. 

> Lees verder

Hayo verbouwt zijn huis
Verzekeren

14/07/2020 - 14:50

“Er lag voor honderden euro’s aan klusmateriaal in huis”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een verdieping op en uitbouw aan zijn huis. Daarvoor zette Hayo (35) de laatste maanden alles op alles. Het resultaat: een ruim droomhuis in hartje Utrecht. Hoe verliep de verbouwing en hoe was hij verzekerd? We vragen het hem én geven verzekeringstips voor andere klussers. 

> Lees verder

Grabbelen
Verzekeren

06/07/2020 - 13:35

Vakantieplannen in coronatijd: wat doen anderen?

Amke Durville, Communicatiespecialist

In deze coronatijd passen veel mensen hun vakantieplannen aan. Van omboeken, verschuiven, annuleren tot ‘stick to the plan’. De overwegingen verschillen. Twijfel jij over de invulling van je vakantie? Misschien helpen de volgende vakantiekeuzes jou om een beslissing te maken.

> Lees verder

Verzekeren

15/06/2020 - 16:00

5 twijfelvragen over corona, vakantie en je reisverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

De grenzen gaan weer open! Vanaf 15 juni kun je zelfs op vakantie naar een aantal landen. Zit jouw favoriete vakantieland erbij? En ga je of twijfel je nog…? Misschien wil je eerst antwoorden op vragen over corona, reizen en je reisverzekering. We pakken 5 van die twijfelvragen voor je beet.

> Lees verder

Reisverzekering kinderen
Verzekeren

25/05/2020 - 15:10

Dekt je reisverzekering de vakantie in Nederland?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Vakanties naar tropische bestemmingen lijken verder weg dan ooit. Om toch de vakantiesfeer erin te houden, doe je iets op Hollandse bodem. Denk aan uitwaaien op de Wadden, zeilen over de Friese meren of 1,5 meter terrassen in een onbekende stad. Heb je al een reisverzekering voor in het buitenland? Check hier of je ook kunt rekenen op deze verzekering in jouw eigen kikkerlandje.

> Lees verder

Pagina's