Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

5 mei 2019

Scheiden en een hypotheek: wat nu?

Marlies Touburg, Webredacteur

De moeilijkste keuze is gemaakt: jullie gaan scheiden. Maar nadat je deze knoop hebt doorgehakt, komen er nog meer keuzes op je af. Bij wie blijft de hond? Wie krijgt die mooie eettafel? En wat doe je met de hypotheek? Met de hond en je eettafel kunnen wij je niet helpen. Maar we kunnen je wél helpen bij je hypotheek. Daarom zetten we de belangrijkste informatie over scheiden en een hypotheek voor jou op een rijtje.

> Lees verder

Hypotheek

5 mei 2019

Overbieden overleven: op huizenjacht!

Marlies Touburg, Webredacteur

Ik ben een dertiger en woon in de Randstad. En op verjaardagen van andere dertigers uit de Randstad komen steevast 3 onderwerpen aan bod. Kinderen, biologische supermarkten, en de jacht op het perfecte koophuis. Vooral dat laatste onderwerp zorgt voor bizarre verhalen. Overbieden lijkt eerder regel dan uitzondering. Ik hoor verhalen over huizen die voor tienduizenden euro’s boven de vraagprijs worden verkocht. Het is duidelijk: de huizenmarkt is oververhit.

> Lees verder

Hypotheek

3 mei 2019

Is oversluiten voordelig voor jou?

Kim Bakker, Redacteur

Heb jij een eigen huis? Grote kans dat je wel eens nadenkt over oversluiten. Maar dat beslis je natuurlijk niet zomaar. Want of het nou écht een voordelige keuze is, dat is nog niet zo makkelijk te bepalen. Jouw antwoorden op deze drie vragen helpen je daarbij!

> Lees verder

Jeroen Vetter
Beleggen

2 mei 2019

“Beleggen is net als deelnemen in het verkeer: hou je aan de regels, dan bereik je jouw eindbestemming”

Sadia Shirriff, Redacteur

Waarom zou je moeten beleggen? Je zet al elke maand netjes een bedrag apart op je spaarrekeing. Dat zou toch voldoende moeten zijn? Jeroen Vetter, hoofd van het Investment Office bij Aegon legt jou uit waarom en wanneer beleggen verstandig kan zijn en dat je geld laten beleggen echt niet zo eng hoeft te zijn.

> Lees verder

Hoe regel jij jouw geld voor later goed?
Beleggen

30 april 2019

Hoe regel jij jouw geld voor later goed?

Sadia Shirriff, Redacteur

Zet jij al geld opzij voor onverwachte uitgaven? Dan ben je bent harstikke goed bezig. Maar jij hebt vast ook doelen die wat verder weg liggen. Zoals de studie van je kind, of misschien wil je een huis kopen. Weet jij dan wat je het beste kan doen voor jouw geld voor later? Want later komt sneller dan je denkt! Wij geven je graag wat tips en handige inzichten.

> Lees verder

Beleggen

29 april 2019

‘Ik beleg om mijn pensioengat aan te vullen’

Redactie | Aegon Blog

Als zzp’er moet je zelf voor je pensioen zorgen, maar hoe pak je dat aan? Sinds 2012 werkt Katja Graaf voor zichzelf. Ook na haar 67e wil ze op zomervakantie en haar auto huis kunnen blijven betalen. Daarom belegt ze een deel van haar inkomsten. ‘Ik bekijk het heel rationeel: de kosten moeten laag zijn en ik wil rendement maken.’

> Lees verder

Pagina's