Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

05/07/2021 - 12:00

5 slimme woonkeuzes om nog lang en gelukkig in je huis te wonen

Leonie Rozemulder, Redacteur

Je wil er nu misschien nog niet aan toegeven, maar we worden allemaal een dagje ouder. Ben je nu helemaal happy in je huis? Hoe fijn is het dan als je daar ook lekker oud kan worden! Denk alvast vooruit met onze 5 slimme woonkeuzes. En je leeft nog lang en gelukkig in je huidige stekkie. 

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 11:47

21 verbouwvragen die je vooruit laten denken

Leonie Rozemulder, Redacteur

Een verbouwing op de planning? Dat kan nogal voor veel onrust zorgen. Je wilt jezelf zo goed mogelijk voorbereiden, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe. Geen reden tot paniek. Als je onderstaande 22 vragen met ‘ja’ beantwoordt, ben jij een prof in vooruitdenken voor je verbouwing.  

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 11:23

Verbouwplannen? Zó voorkom je hoge kosten achteraf

Leonie Rozemulder, Redacteur

We weten allemaal: bij verbouwingen gaat weleens iets mis. Een veel te krappe planning, lekkage, tekort aan materiaal, die tussenmuur die toch een steunmuur blijkt te zijn. Zucht. Het zijn vaak dure grapjes. Wil je financiële verrassingen voor zijn? Check onze 4 vooruitdenktips om hoge extra kosten achteraf te voorkomen.

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 11:07

Hoe financier jij de verbouwing straks?

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Na tijden van dagdromen en bekokstoven is het dan zover: je gaat de boel eens lekker onder handen nemen! Je woonwensen zijn concrete plannen geworden en de verbouwing is uitgestippeld. Je weet ook precies wat het gaat kosten. Waarvan ga je dat betalen? Wij helpen je vooruitdenken met opties.

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 10:56

Wat kost een eigen huis?

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Een huis kopen kost geld. Dat zal geen nieuws zijn. Maar als huizenbezitter betaal je ook het één en ander waar je misschien niet eerder aan gedacht had. Ben jij op zoek naar een koopwoning en wil je alvast vooruitdenken aan je woonlasten? Dan is deze totaallijst van kosten voor huiseigenaren wel heel handig! 

> Lees verder

Vooruitdenken

05/07/2021 - 10:31

Vooruitdenker Gerrit: “We verduurzamen ons huis stap voor stap”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Van een huis met gele bakstenen en enkel glas naar een architectonisch hoogstandje. Aegon-medewerker Gerrit de Jong (40) en zijn vrouw kregen het voor elkaar tijdens een flinke verbouwing. Gerrit: “We wilden graag een duurzamere woning met meer ruimte én een moderne uitstraling.”

> Lees verder

Pagina's