Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Kind kijkt door gebroken ruit
Verzekeren

10/12/2019 - 15:33

Dit wil je weten bij schade!

Amke Durville, Communicatiespecialist

Iets kapot, beschadigd of gestolen? Ahhhh: een schade is nooit leuk. En op ‘regelgedoe’ zit je al helemaal niet te wachten. Zeker als achteraf blijkt dat je iets vergeten bent. Daarom zetten we 7 gouden tips voor je op een rij. Zo loopt het melden van een schade soepel én haal je het meeste uit je verzekering.

> Lees verder

Hayo verbouwt zijn huis
Verzekeren

09/12/2019 - 16:50

“Er lag voor honderden euro’s klusmateriaal in huis”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een verdieping op en uitbouw aan zijn huis. Daarvoor zette Hayo (35) de laatste maanden alles op alles. Het resultaat: een ruim droomhuis in hartje Utrecht. Hoe verliep de verbouwing en hoe was hij verzekerd? We vragen het hem én geven verzekeringstips voor andere klussers. 

> Lees verder

Twee mensen die op een telefoon kijken en lachen
Verzekeren

05/12/2019 - 14:52

7 waanzinnige waanzinwoorden over verzekeringen

Amke Durville, Communicatiespecialist

In de verzekeringswereld kom je ze regelmatig tegen: waanzinwoorden. Bijvoorbeeld als je de ‘grote, kleine lettertjes’ leest van je verzekering. De voorwaarden dus. Vaak gebruiken verzekeraars dezelfde ingewikkelde woorden. Wel zo fijn als je begrijpt wat er precies staat. Daarom lichten we 7 woorden toe.

> Lees verder

Verzekeren

05/12/2019 - 14:17

“Alle bagage was uit de hotelkamer gestolen”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Beroofd worden op reis, met een gebroken been op de piste en je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Marjolein die met haar zoon in Zuid-Afrika werd bestolen.

> Lees verder

stel voor hun huis
Verzekeren

02/12/2019 - 13:31

Basis- of allrisk-dekking: wat kies je?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Wil je graag een beetje of veel financiële zekerheid? Die vraag kun je jezelf stellen als je een inboedel-, woonhuis- of reisverzekering bij Aegon afsluit. Want alle drie de verzekeringen zijn er in twee smaken: basis en allrisk. Om weloverwogen te kiezen, zetten we per verzekering de drie belangrijkste verschillen tussen de basis- en allrisk-dekking op een rij.

> Lees verder

Vasco en Lianne met reiskoffers
Verzekeren

29/11/2019 - 16:01

Sta je dan op Bonaire: zónder telefoon, pasjes en geld

Amke Durville, Communicatiespecialist

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste of je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Vasco en Lianne die op Bonaire tussen de palmbomen werden beroofd.

> Lees verder

Pagina's