Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

28 juli 2019

Hypotheek afsluiten: welke verzekeringen heb je nodig?

Annieck Verkerk, Redacteur

Gefeliciteerd! Je hebt een huis gekocht. Waarschijnlijk ben je liever bezig met je gloednieuwe inrichting dan met je verzekeringen. Toch is dat laatste wél belangrijk. Daarom helpen we je een handje en zetten we op een rij welke verzekeringen nodig zijn als je onlangs een huis kocht. 

> Lees verder

vliegen met baby
Verzekeren

25 juli 2019

Vliegen met een baby? 6 tips!

Marlies Touburg, Webredacteur

Veel ouders zien er als een berg tegenop: op vliegreis met een baby. Toch kan het hartstikke goed gaan. Zéker met de juiste voorbereiding. We kunnen je niet beloven dat deze tips huilbuien voorkomen. Maar de vlucht wordt er wel makkelijker door!
 

> Lees verder

Huis verduurzamen
Hypotheek

23 juli 2019

"Ik zit er komende winter warmpjes bij"

Marlies Touburg, Webredacteur

Een arbeidershuisje uit 1887 in een gewilde Utrechtse buurt: hartstikke knus! Maar ook klein én koud in de winter. Daarom besloot Hayo zijn huis te verbouwen.

> Lees verder

Sparen

22 juli 2019

4 tips om je bankrekening stabiel te houden

Shanna van der Valk, Redacteur

Je herkent het vast wel: Je bankrekening loopt te snel leeg gedurende de maand. Je laat je te vaak verleiden door leuke uitjes en mooie spullen. Maar bezuinigen op je budget hoeft niet moeilijk te zijn. Hier geven we 4 tips om je bankrekening stabiel te houden. Plus als je deze tips aanhoudt, ben je ook gelijk duurzaam bezig!

> Lees verder

Hypotheek

21 juli 2019

Verduurzamen en je VvE: zo pak je dat aan!

Kim Bakker, Redacteur

Stel, je wil verduurzamen. Als je lid bent van een Vereniging van Eigenaren (VvE), kun je niet zomaar bepalen wat je verandert aan je huis. Een groot deel moet je samen met de andere mede-eigenaren in je VvE regelen. Hoe pak je dat aan?

> Lees verder

Hypotheek

17 juli 2019

Overwaarde: móet je dat in je nieuwe huis steken?

Kim Bakker, Redacteur

Ga jij binnenkort je huis verkopen? Grote kans dat je er een fijne overwaarde aan overhoudt! Maar móet je dat investeren in je nieuwe huis? Of kun je er ook ein-de-lijk die droomreis naar Zuid-Afrika van maken? Wij vertellen het je!

> Lees verder

Pagina's