Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

25 juli 2018

“De huizenjacht was echt een ramp”

Marlies Touburg, Webredacteur

De oververhitte huizenmarkt is prettig voor verkopers. Daar weet Dana alles van. Maar ze kent ook de keerzijde: vind maar eens een mooi ander koophuis voor een goede prijs… Toch is het helemaal goedgekomen.

> Lees verder

Hypotheek

25 juli 2018

Huis verkopen? Zó pak je dat aan!

Marlies Touburg, Webredacteur

Je hebt jarenlang met veel plezier in je huis gewoond. Maar nu is het tijd voor iets nieuws: meer ruimte, een fijne tuin of een andere locatie. Wat de reden van je verhuizing ook is, je hoopt natuurlijk dat je huis snel verkocht wordt. Met dit stappenplan gaat dat zeker lukken!

> Lees verder

Hypotheek

13 juli 2018

‘De huizenmarkt is niet alleen overspannen in de Randstad’

Marlies Touburg, Webredacteur

Het koophuis van Richard en zijn vrouw werd met twee kinderen echt te klein. Tijd voor iets nieuws! Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Zeker met een ingewikkelde hypotheek én op een overspannen huizenmarkt. Oók buiten de Randstad!

> Lees verder

dilemmablog Marieke Keijser Tone Wieten
Roeien

11 juli 2018

‘Ik wil zo ver mogelijk in het toernooi komen’

Redactie | Aegon Blog

Verliezen onze keuzeroeiers Marieke Keijser en Tone Wieten liever in de B-finales of gaan ze liever in de voorrondes eruit? En wat kijken ze eerder tijdens deze sportzomer: Wimbledon of de Tour de France? Een nieuwe aflevering met dilemma’s van Marieke en Tone! 

> Lees verder

Verzekeren

29 juni 2018

Een ziek kind op vakantie: en dan?

Marlies Touburg, Webredacteur

Spelletjes, luchtbed, zonnebrandcreme: allemaal belangrijk als je op vakantie gaat met kinderen. Maar wat je écht niet mag vergeten? Een reisverzekering. Want je kind zal maar ziek worden op vakantie. Lees de verhalen van Vangelis en Vera.

> Lees verder

Verzekeren

19 juni 2018

Dít neem je mee als je met je kersverse gezin op vakantie gaat

Redactie | Aegon Blog

Na een jaar ploeteren op je werk verdien je een lekkere vakantie. Gedurende het jaar lukt het je wel om alle ballen hoog te houden. Je zorgt voor je (pasgeboren) kindje en levert goede resultaten op je werk. Ook puilt de wasmand niet dagelijks uit. Maar hoe zorg je ervoor dat ook op vakantie de boel relaxed verloopt?

> Lees verder

Pagina's