Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Nieuws

28/03/2019 - 14:31

‘Zet zaken zwart op wit zodat je bent beschermd tegen financiële gevolgen’

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Van samen dolgelukkig tot elkaar het licht niet in de ogen gunnen. Het kan íedereen overkomen. Hoe beland je in zo’n situatie? Wat doet het met je? En: hoe ga je verder? Oud-echtscheidingsadvocaat en relatietherapeut Wills Langedijk (59) weet dit als geen ander. “Scheiden is een emotionele rollercoaster, zeker als de één van de twee financieel afhankelijk is geworden.”

> Lees verder

Nieuws

28/03/2019 - 13:39

‘Door mijn scheiding weet ik: samen praten over je geldzaken is heel belangrijk’

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Van een luxe leven in een droomappartement met mooie auto’s voor de deur naar torenhoge schulden en een sociale huurwoning tweehoog-achter. Het kan íedereen overkomen. Hoe beland je in zo’n situatie? Wat doet het met je? En: hoe ga je verder? Stella de Swart (53) weet dit als geen ander door haar scheiding met alle gevolgen van dien. Ze deelt haar verhaal.

> Lees verder

Hypotheek

28/03/2019 - 11:16

Verbouwen of verhuizen?

Marlies Touburg, Webredacteur

Wissel je van baan, ga je samenwonen of krijg je gezinsuitbreiding? Dan wil je dat je woning bij je nieuwe situatie past. Ga je dan verbouwen of toch maar direct verhuizen? Wij zetten de plussen en minnen op een rij.

> Lees verder

Nieuws

26/03/2019 - 16:58

Zo verdelen Iris en Timo hun geld. Of beter gezegd: zo verdelen ze het niet.

Shanna van der Valk, Redacteur

Iris en Timo leerden elkaar 9 jaar geleden kennen. Inmiddels wonen ze lang en breed samen in een koophuis en hebben ze twee kinderen. Zelf denken ze alles te bespreken met elkaar als het op de financiën aankomt. Wij gaan ze eens aan de tand voelen of ze dat ook écht doen.

> Lees verder

Hypotheek

21/03/2019 - 08:32

Top 10 lastige hypotheekwoorden

Redactie | Aegon Blog

Wil jij een huis kopen en vind je dat je veel lastige woorden tegenkomt tijdens je huizenjacht? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem bijvoorbeeld eigenwoningforfait of overbruggingskrediet... We helpen je graag en zetten de 10 lastigste hypotheekwoorden op een rij.

> Lees verder

Sparen

18/03/2019 - 13:44

“Leren fietsen doen kinderen ook niet als ze achterop bij hun ouders blijven zitten”

Shanna van der Valk, Redacteur

Het is belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren omgaan met geld. Maar hoe begin je als ouder daarmee? Hoe ga je om met zakgeld? En wanneer open je een rekening voor je kind? Tijdens de Week van het Geld vertelt Marion Weijers, adviseur budgetvoorlichting van Nibud, hoe je je kids financieel bewust maakt.

> Lees verder

Pagina's