Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Blog_ToneMarieke_Februari_online
Roeien

07/02/2019 - 13:16

'In je eentje goed zijn telt niet'

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over de techniek van het roeien.

> Lees verder

Pensioen

30/01/2019 - 11:03

Nabestaandenpensioen: dit wíl je regelen!

Redactie | Aegon Blog

Samen oud worden klinkt als een sprookje als je net samenwoont. Maar wat als het onverwachts allemaal anders loopt? Als één van jullie overlijdt? Dan wil je dat in ieder geval de geldzaken goed geregeld zijn. Daarom is het belangrijk om na te denken over je nabestaandenpensioen.

> Lees verder

Opinie

29/01/2019 - 10:39

Ja, ik wil… huwelijkse voorwaarden!

Redactie | Aegon Blog

Bijna is het zover: jullie bruiloft! Het wordt een prachtige ceremonie en een nóg beter feest. Jullie zijn al maanden bezig met de voorbereidingen. Trouwlocatie, ringen, uitnodigingen, bruidstaart… Er is haast geen tijd om stil te staan bij de juridische zaken. Herkenbaar? Wij zetten alles over trouwen op huwelijkse voorwaarden en in beperkte gemeenschap van goederen voor je op een rij.

> Lees verder

Roeien

24/01/2019 - 13:18

‘Als topsporter moet ik me continu aanpassen'

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (21) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over hun ‘plan van aanpak’ voor 2019.

> Lees verder

Sparen

22/01/2019 - 10:10

9 tips om makkelijk te besparen (zonder dat je het merkt)

Redactie | Aegon Blog

Geld overhouden aan het eind van de maand, dat willen we allemaal wel. Maar de hand op de knip houden, dát is wat minder gezellig. Met deze tips bespaar je geld zonder dat je het merkt. Behalve in je portemonnee. 

> Lees verder

Opinie

16/01/2019 - 16:38

5 tips om met je geliefde over geld te praten (zonder elkaar in de haren te vliegen)

Marise Sperling, Redacteur

Over geldzaken praten, doen we liever niet. Toch is het wél belangrijk om samen goede afspraken te maken zodat je later niet voor vervelende financiële verrassingen staat. Hoe je dat gesprek begint, is best lastig. Daarom helpen we jullie op weg. En nee, je hoeft elkaar niet in de haren te vliegen.

> Lees verder

Pagina's