Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

14/02/2019 - 10:45

Liefdesbrief

Marlies Touburg, Webredacteur

Hee jij,

Ken je me nog? Waarschijnlijk niet, want ik heb je al maanden niet gezien. Ooit was je zo enthousiast over onze relatie. Je ging er vól voor. Je wilde echt samen iets opbouwen. En ik? Ik bloeide helemaal op door jou. Ik kon altijd op je rekenen, en jij op mij. Ik stond altijd voor je klaar. In goede en slechte tijden.

> Lees verder

Opinie

07/02/2019 - 13:49

Noodzakelijk: je geldzaken regelen tijdens een scheiding

Sadia Shirriff, Redacteur

Marion Weijers, adviseur budgetvoorlichting, van het Nibud vertelde ons eerder waar je allemaal rekening mee moet houden als je gaat samenwonen. Dit keer spreek ik haar over een minder leuk onderwerp. Scheiden en financiën. Niet leuk maar wél relevant want tegenwoordig strandt 1 op de 3 huwelijken. Het is veel om rekening mee te houden maar we proberen je op weg te helpen met wat belangrijke punten.

> Lees verder

Blog_ToneMarieke_Februari_online
Roeien

07/02/2019 - 13:16

'In je eentje goed zijn telt niet'

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over de techniek van het roeien.

> Lees verder

Pensioen

30/01/2019 - 11:03

Nabestaandenpensioen: dit wíl je regelen!

Redactie | Aegon Blog

Samen oud worden klinkt als een sprookje als je net samenwoont. Maar wat als het onverwachts allemaal anders loopt? Als één van jullie overlijdt? Dan wil je dat in ieder geval de geldzaken goed geregeld zijn. Daarom is het belangrijk om na te denken over je nabestaandenpensioen.

> Lees verder

Opinie

29/01/2019 - 10:39

Ja, ik wil… huwelijkse voorwaarden!

Redactie | Aegon Blog

Bijna is het zover: jullie bruiloft! Het wordt een prachtige ceremonie en een nóg beter feest. Jullie zijn al maanden bezig met de voorbereidingen. Trouwlocatie, ringen, uitnodigingen, bruidstaart… Er is haast geen tijd om stil te staan bij de juridische zaken. Herkenbaar? Wij zetten alles over trouwen op huwelijkse voorwaarden en in beperkte gemeenschap van goederen voor je op een rij.

> Lees verder

Roeien

24/01/2019 - 13:18

‘Als topsporter moet ik me continu aanpassen'

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (21) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over hun ‘plan van aanpak’ voor 2019.

> Lees verder

Pagina's