Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Kalender hypotheek
Hypotheek

27/09/2018 - 08:57

Een hypotheek fixen: hoelang duurt dat?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Het is zover... je hebt het koopcontract voor je nieuwe huis getekend. Gefeliciteerd! De kans is groot dat je het liefst meteen op pad wil voor de inrichting. Heel begrijpelijk! Toch moet je éérst iets anders regelen: je hypotheek. Hoelang dat duurt? Wij zetten het voor je op een rij.

> Lees verder

Hypotheek

17/09/2018 - 14:47

Hypotheek zonder vast contract: hoe dan?

Redactie | Aegon Blog

Misschien ben je net begonnen met werken, onlangs van baan geswitcht óf freelancer. Allemaal redenen dat je geen vast contract hebt. Toch wil je graag een huis kopen. En dus heb je een hypotheek nodig. Is dat mogelijk? En zo ja, hoe regel je het? Wij zetten het voor je op een rij.

> Lees verder

Sparen

17/09/2018 - 14:34

Sparen voor je koter: zo doe je het!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Op 24 september komen de meeste kinderen ter wereld, blijkt uit statistieken van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat betekent voor heel wat kersverse ouders één grote roze wolk. En flinke kosten! Nu én in de toekomst. Berekeningen tonen aan dat een kind van wieg tot betaalde baan zo’n 100.000 euro kost. Sparen voor je koter is dus niet onverstandig. Daarom zetten we 5 tips op een rij.

> Lees verder

Verzekeren

28/08/2018 - 13:48

‘Mensen hebben niet door wat de gevolgen zijn van fraude’

Marlies Touburg, Webredacteur

Ook 2017 liet weer een toename zien in het aantal meldingen van verzekeringsfraude. 15% maar liefst! Gelukkig worden de verzekeraars steeds beter in het opsporen van de fraudeurs. Ook Aegon werkt hard aan het beperken van deze schade om de premie laag te houden en doet dat onder meer met bijzonder slimme data-analyses. Jade de Vries, data analist bij Aegon, vertelt er meer over

> Lees verder

Hypotheek

25/07/2018 - 16:41

5 tips om jouw huis wél te verkopen

Marlies Touburg, Webredacteur

Gekte op de woningmarkt: je leest het overal. Maar vooral buiten de Randstad staan er nog genoeg huizen lange tijd te koop. Zuur voor de verkopers, zeker als zij al een nieuw huis gekocht hebben. Niemand zit te wachten op dubbele lasten. Hoor jij ook bij deze groep? Lees dan onze tips om je huis wél te verkopen!

> Lees verder

Hypotheek

25/07/2018 - 16:27

Huis verkopen? Zó pak je dat aan!

Marlies Touburg, Webredacteur

Je hebt jarenlang met veel plezier in je huis gewoond. Maar nu is het tijd voor iets nieuws: meer ruimte, een fijne tuin of een andere locatie. Wat de reden van je verhuizing ook is, je hoopt natuurlijk dat je huis snel verkocht wordt. Met dit stappenplan gaat dat zeker lukken!

> Lees verder

Pagina's