Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Verzekeren

Servies
Verzekeren

12/05/2020 - 15:16

Verzeker je verzameling!

Amke Durville, Communicatiespecialist

Wat ben jij trots op je verzameling. Een collectie vol pronkstukken van onschatbare waarde. Stel je dan eens voor dat er iets met je verzameling gebeurt. Dat je modelspoorbaan in vlammen opgaat of dat een dief het op je postzegelmappen gemunt heeft. Daar wil je toch niet aan denken?! Als verzamelaar doe je er goed aan om je collectie te verzekeren. We helpen je op weg!

> Lees verder

Verzekeren

23/04/2020 - 11:12

Corona: 3 gouden tips als je een reis hebt geboekt

Amke Durville, Communicatiespecialist

Je zag het waarschijnlijk al helemaal voor je: met je tenen in het witte zand een goed boek lezen. Of juist actief cityhoppen. Het is een rare tijd. Misschien gaat je reis niet door vanwege het coronavirus. En dat is vervelend. We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over je vakantie. Daarom geven we je 3 gouden tips!

> Lees verder

Treinenverzameling van Piet
Verzekeren

09/03/2020 - 12:54

“Mijn treinenverzameling was compleet verwoest door de brand”

Amke Durville, Communicatiespecialist

Het zal je maar gebeuren: je waardevolle verzameling verbrand. Alles in één keer weg. Dit overkwam Piet (73). Hij verzamelt al jaren computergestuurde modelspoorbanen. En die zijn veel waard! Piet zag een groot deel van zijn verzameling in vlammen opgaan. Lees hier zijn verhaal.

> Lees verder

Stel aan keukentafel
Verzekeren

01/02/2020 - 13:06

Samenwonen? 4 tips voor jullie geldzaken

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Gaan jij en je lover samenwonen? Gefeliciteerd! De kans is groot dat jullie het gesprek over wie hoeveel gaat betalen vooruitschuiven, want... kan het nóg ongezelliger? Toch is het slim om vóórdat jullie onder één dak wonen jullie geldzaken te bespreken. We geven vier tips.

> Lees verder

Verzekeren

24/01/2020 - 09:57

Mogen jouw medicijnen de douane door?

Redactie | Aegon Blog

Je gaat op vakantie om tot rust te komen. Of om juist het avontuur op te zoeken. Maar je zit in elk geval níet te wachten op avonturen bij de douane. Dus gebruik je medicijnen? Check dan vooraf wat je moet regelen om ze mee te mogen nemen. Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rij!

> Lees verder

18 jarige
Verzekeren

20/01/2020 - 20:01

Wat moet je als 18-jarige verzekeren?

Amke Durville, Communicatiespecialist

Het bijzondere moment is daar: je wordt 18 jaar! Yes! Met deze magische leeftijd mag je eindelijk stemmen en zelf een telefoonabonnement afsluiten. Maar hoe zit dat met verzekeringen? Mag je nog steeds meeliften op die van je ouders of moet je eigen verzekeringen afsluiten? We zetten dit voor je op een rij.

> Lees verder

Pagina's