Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

2 september 2019

Spaarder óf spender: Rianne en Stas vertellen eerlijk wat zij zijn!

Sadia Shirriff, Redacteur

Je hebt mensen die écht heel goed kunnen sparen! Maar aan de andere kant heb je ook genoeg mensen die heel goed weten hoe ze geld moeten uitgeven. Rianne en Stas durfden mij eerlijk te vertellen aan welke kant zij zitten.

> Lees verder

Hypotheek

26 augustus 2019

Nieuwbouwhuis? Zo financier je meerwerk

Annieck Verkerk, Redacteur

Ga jij een nieuwbouwhuis kopen? Leuk! Én spannend, want een tijd van veel keuzes breekt aan. Misschien wordt het huis casco opgeleverd en mag je zelf een badkamer en keuken kiezen. Of wil je afwijken van de standaarden, zoals openslaande deuren in plaats van een raamkozijnen. Dit noemen we meerwerk. Hoe je dit financiert, zetten we voor je op een rij.

> Lees verder

koffer_kwijt
Verzekeren

23 augustus 2019

Eerste hulp als je koffer te laat op je reisbestemming aankomt!

Sadia Shirriff, Redacteur

Het is mij al twee keer overkomen: je bent eindelijk aangekomen op je vakantiebestemming. Je hebt er zin in en kijkt vol verwachting uit naar je koffer. Na het zoveelste rondje van de band, zie je er toch iets minder vrolijk uit. GEEN KOFFER! En nu? Ik deel graag mijn tips met jullie!

> Lees verder

Hypotheek

23 augustus 2019

‘’Door spaargeld te gebruiken voor zonnepanelen slaan we 2 vliegen in 1 klap’’

Kim Bakker, Redacteur

Ze zijn broer en zus, buurman en buurvrouw en hebben ook nog eens samen zonnepanelen genomen. Silde en Maarten maken van verduurzaming een familiefeestje!

> Lees verder

Hypotheek

21 augustus 2019

Hypotheken: 6 vormen op een rij

Annieck Verkerk, Redacteur

Een hypotheek kiezen vinden veel mensen best lastig. Heel begrijpelijk, want hypotheken zijn er in allerlei vormen. Om je te helpen met kiezen, lichten we de 6 hypotheekvormen die Aegon aanbiedt toe. 

> Lees verder

boekhouder benoit degen
Sparen

21 augustus 2019

“Een boekhouder levert tijd én geld op”

Annieck Verkerk, Redacteur

Of je nu een koffiezaak begint, freelance cameraman wordt of op eigen benen een product ontwikkelt en op de markt zet… Als je gaat ondernemen komt er veel op je af. Óók op het gebied van geldzaken. Hoe regel je je financiën goed als ondernemer? We vragen het aan Benoît Degen, boekhouder én eigenaar van onderneming Poen Financieel Advies.

> Lees verder

Pagina's