Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

28/11/2019 - 13:52

Deze hypotheekregels veranderen in 2020

Redactie | Aegon Blog

Heb jij een hypotheek of ga je komend jaar een huis kopen? In 2020 veranderen er weer een aantal dingen op hypotheekgebied. Welke zijn dat en hoe pakken die voor jou uit? De vijf belangrijkste veranderingen en gevolgen voor jou leggen we uit.

> Lees verder

Verzekeren

27/11/2019 - 16:33

Verzekeringen en feestdagen: zo zit het!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Rode wijn over de jurk van je schoonmoeder, het tafelkleed in de fik tijdens het fonduen en je kinderen die bij de buren de kerstboom omverlopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Óók tijdens de feestdagen. Daarom zetten we tips en de belangrijkste verzekeringen voor de feestdagen op een rij. 

> Lees verder

Verzekeren

26/11/2019 - 14:33

Samenwonen? Bespaar op jullie verzekeringen!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

De champagne kan open, want je gaat samenwonen! Leuk! Waarschijnlijk kijk jij je lover het liefst non-stop verliefd in de ogen. Toch is het handig om óók een blik te werpen op jullie verzekeringen. Want door het aanpassen en samenvoegen van verzekeringen kun je behoorlijk wat besparen. Van dat geld kun je mooi een retourtje Parijs kopen <3

> Lees verder

Met een inboedel ben je verzekerd voor diefstal
Verzekeren

26/11/2019 - 14:18

5 vragen over je inboedelverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Waardevolle spullen wil je goed beschermen. Zoals je hypermoderne smartphone, maar ook de antieke vaas die je op de kop hebt getikt. Deze spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Maar welke smaken zijn er? En ben je óók verzekerd als je per ongeluk iets laat vallen? We vragen het aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon.

> Lees verder

Woning met rookwolken
Verzekeren

25/11/2019 - 14:17

5 vragen over je woonhuisverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Sommigen noemen het een woonhuisverzekering, anderen een opstalverzekering. Als je ‘m hebt: waar ben je dan precies voor verzekerd? Vallen je inbouwkeuken, parketvloer en je Amerikaanse koelkast bijvoorbeeld onder de woonhuis- óf inboedelverzekering? En maakt het uit of de schade ontstaat door eigen schuld? We vragen het aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon.

> Lees verder

Verzekeren

22/11/2019 - 11:01

Kinderen en verzekeringen: hoe werkt dat?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een bal door de ruit van de buren, melk over de iPad en een gebroken been op vakantie. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker met kinderen! Het is dan fijn als je dan goed verzekerd bent. Daarom zetten wij speciaal voor gezinnen de belangrijkste verzekeringen voor vier veelvoorkomende pechsituaties op een rij.

> Lees verder

Pagina's