Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hoe regel jij jouw geld voor later goed?
Beleggen

30 april 2019

Hoe regel jij jouw geld voor later goed?

Sadia Shirriff, Redacteur

Zet jij al geld opzij voor onverwachte uitgaven? Dan ben je bent harstikke goed bezig. Maar jij hebt vast ook doelen die wat verder weg liggen. Zoals de studie van je kind, of misschien wil je een huis kopen. Weet jij dan wat je het beste kan doen voor jouw geld voor later? Want later komt sneller dan je denkt! Wij geven je graag wat tips en handige inzichten.

> Lees verder

Beleggen

29 april 2019

‘Ik beleg om mijn pensioengat aan te vullen’

Redactie | Aegon Blog

Als zzp’er moet je zelf voor je pensioen zorgen, maar hoe pak je dat aan? Sinds 2012 werkt Katja Graaf voor zichzelf. Ook na haar 67e wil ze op zomervakantie en haar auto huis kunnen blijven betalen. Daarom belegt ze een deel van haar inkomsten. ‘Ik bekijk het heel rationeel: de kosten moeten laag zijn en ik wil rendement maken.’

> Lees verder

Sparen

26 april 2019

Je financiële buffer op orde? Een makkie met deze tips!

Shanna van der Valk, Redacteur

Heb jij een spaarpotje achter de hand voor onverwachte uitgaven? Stel je voor dat je auto ineens kapot gaat of je wasmachine begeeft het. Het is dan verstandig om een bedrag achter de hand te hebben. En nee, dat hoeft helemaal niet lastig te zijn. Wij helpen je op weg!

> Lees verder

Roeien

25 april 2019

‘Verstand op nul en naar de getver gaan’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over duurtraining.

> Lees verder

Hypotheek

24 april 2019

Huren of kopen: wat kiezen Annieck en Shanna?

Kim Bakker, Redacteur

Huren of kopen? Voor de één een lastig dilemma, voor de andere is het antwoord vanzelfsprekend. Zo ook voor Annieck en Shanna. Annieck heeft net een huis gekocht. Shanna wil haar huurwoning juist verlaten voor… jawel! Een nieuwe huurwoning. Tijd om eens uit te zoeken waarom zij hiervoor kiezen.

> Lees verder

Nieuws

16 april 2019

‘Ik heb gekozen voor de liefde voor mezelf én de kinderen’

Sadia Shirriff, Redacteur

Tien jaar geleden leerde Roos haar ex-partner kennen. Ze raakte na een jaar zwanger van de eerste. Nummer 2 en 3 volgden snel daarna. Een gelukkig gezinnetje zou je denken, maar helaas. De relatie liep stuk. Lees hoe Roos het allemaal zélf heeft kunnen regelen toen ze er alleen voor stond.

> Lees verder

Pagina's