Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

05/07/2021 - 10:09

Vooruitdenken met... verbouwers

Leonie Rozemulder, Redacteur

Welk moment in jouw leven is het inlijsten waard? Amke vertelt over haar fotomoment. Een foto van haar gezin in hun tuin, waar in oktober een stuk vanaf gesnoept wordt. Want dan komt ein-de-lijk die mooie uitbouw.  We praten met Amke over hoe zij en haar familie zich in spanning voorbereiden op een grote verbouwing.

> Lees verder

Verzekeren

09/06/2021 - 13:51

Herstellen of vervangen bij schade: wat is slim?

Amke Durville, Communicatiespecialist

Bingo! Een lelijke brandvlek op je aanrechtblad door een verhitte pan. Of je vloer is kapot door een gesprongen waterleiding, ook zoiets leuks. Meteen bij het grofvuil zetten? Paul Knapper, manager Herstel & Expertise bij Aegon: “Zeker niet. Vaak kan je zo’n schade heel mooi, snel en duurzaam herstellen. Goed voor jou én het milieu.”

> Lees verder

Verzekeren

03/06/2021 - 16:22

Aan alle vooruitdenkers: check deze groene tips voor thuis

Amke Durville, Communicatiespecialist

Ga je zonne-energie door je huis laten stromen? Triple glas scoren of van het gas af? Lekker duurzaam bezig! Nu je zo lekker op stoom bent: kijk meteen of het nodig is om je verzekering aan te passen na die groene verbeteringen. Hoe en wat? Je leest het hier! Ook geven we je meteen nog meer groene vooruitdenkers mee.  

> Lees verder

Hayo verbouwt zijn huis
Verzekeren

27/05/2021 - 14:50

“Er lag voor honderden euro’s aan klusmateriaal in huis”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een verdieping op en uitbouw aan zijn huis. Daarvoor zette Hayo (35) alles op alles. Het resultaat: een ruim droomhuis in hartje Utrecht. Hoe verliep de verbouwing en hoe was hij verzekerd? We vragen het Hayo op de man af én geven vooruitdenktips voor andere klussers.

> Lees verder

Verzekeren

26/05/2021 - 17:12

Speciale rijles na een ongeluk

Amke Durville, Communicatiespecialist

Een auto-ongeluk. Dan denk je al snel aan blikschade of verwondingen. Maar wat dacht je van psychische schade? Zo’n ongeluk kan héél heftig zijn. Daniëlle (70): “Ik was in shock na mijn auto-ongeluk. Verstijfde, was in paniek. Ook de maanden erna stond ik te bibberen bij de gedachte dat ik weer moest rijden.” Ze vertelt hoe ze over haar trauma heen is gekomen.

> Lees verder

Verzekeren

10/05/2021 - 15:56

5 dingen die je niet wilt vergeten als je gaat verbouwen

Amke Durville, Communicatiespecialist

De hele benedenverdieping op de schop? Een etage erbij? Of één kamer die je gaat pimpen. Het kost vast wat stof, zweet en wie weet tranen. Maar dan heb je ook wat. Onze vooruitdenktip: check of je verzekeringen ook klaar zijn voor je verbouwing vóórdat je begint. Zo voorkom je gedoe achteraf.

> Lees verder

Pagina's