Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

15/02/2021 - 17:14

Bouwdepot in 2020? Hypotheekexpert Henk geeft 5 belastingtips

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Zonnepanelen op je dak, een oud huis renoveren of een aanbouw. Steeds meer mensen sluiten om die óf andere redenen een bouw- of energiedepot af. Deed jij dat vorig jaar? Dan heeft dat gevolgen voor je belastingaangifte over 2020. Henk Jongman, financieel planner en kwaliteitscoach bij Aegon, geeft 5 tips waarmee jij je voordeel kunt doen bij je aangifte.

> Lees verder

Verzekeren

10/02/2021 - 18:00

Een koud kunstje: goed voorbereid op sneeuw

Amke Durville, Communicatiespecialist

Al van die heuvel afgegleden met je slee? Of een mooie wandeling gemaakt? Het witte landschap geeft veel sneeuwpret. Maar sneeuw kan ook voor schade en overlast zorgen. Zeker als het gaat dooien. We hebben tips om schade aan je huis en spullen te voorkomen. 

> Lees verder

Vooruitdenken

08/02/2021 - 17:23

Spoileralert: Gemakkelijker én sneller belastingaangifte doen

Amke Durville, Communicatiespecialist

Sommige dingen zijn niet te voorspellen. Dat hebben we het afgelopen jaar gezien. Eén ding zeker wel. De belastingaangifte! Net als ieder jaar moet je vóór 1 mei je aangifte hebben gedaan. Voelt eigenlijk wel vertrouwd toch?

> Lees verder

Vooruitdenken

08/02/2021 - 14:29

Opfriscursus belastingaangifte: jaaroverzichten

Leonie Rozemulder, Redacteur

Daar zijn ze weer. Je zag het waarschijnlijk al aankomen. De belastingaangifte voor de deur en de jaaroverzichten dus in de digitale brievenbus. Leuk dat je deze ontvangt, maar wat moet je ermee? Maak nu de slimme keuze om je even te verdiepen in het hoe en waarom van jaaroverzichten. De aangifte gaat je straks geheid gemakkelijker af.

> Lees verder

Vooruitdenken

08/02/2021 - 13:57

Belastingaangifte: zelf doen of uitbesteden?

Leonie Rozemulder, Redacteur

In een jaar met veel veranderingen, blijven sommige dingen gewoon hetzelfde. Neem de belastingaangifte. Ga je het zelf doen of besteed je het uit? Voor allebei valt wel iets te zeggen. We zetten de voor- en nadelen op een rij. Zo maak je gemakkelijker een slimme keuze voor straks. 

> Lees verder

Vooruitdenken

08/02/2021 - 13:23

Samenwonen en belastingaangifte doen: wat moet je weten?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Samenwonen heeft véél voordelen. Het is bijvoorbeeld (vaak) gezelliger. En je bouwt samen, onder één dak, iets moois op. De kers op de taart? Het kan je misschien wel geld opleveren door gezamenlijk belastingaangifte te doen. Komen jullie daarvoor in aanmerking?

> Lees verder

Pagina's