Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Heijo op het station
Opinie

23/10/2018 - 10:21

“Een studieschuld van € 30.000 doet best wel pijn” 

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Collegegeld, boeken, een studentenkamer én goed leven. Studeren kost geld, bakken met geld. En dus lenen heel wat studenten van DUO. Het gevolg? Een vette studieschuld. Met een schuld van bijna € 30.000 weet Aegon-collega Heijo (26) daar alles van. We vragen hem ernaar.

> Lees verder

Gea van het Nibud
Opinie

23/10/2018 - 09:34

Heb jij ook last van het ‘what the hell-effect’?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een trui die niet jouw lievelings is, keukenapparatuur die achterin de kast belandt en nóg een blik soep voor in de voorraadkast. Iedereen kent het wel: geld uitgeven aan onnodige dingen. Zelfs Gea Schonewille (27), economische psycholoog bij het Nibud, komt het bekend voor. Waarom laten we ons verleiden door dergelijke aankopen? En hoe voorkom je het? We vragen het haar.

> Lees verder

Joanna medewerker Aegon
Verzekeren

20/10/2018 - 17:20

“De geldzaken pakte ik bij m’n tweede huwelijk anders aan”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Samenwonen klinkt als heel romantisch! Toch is het soms best lastig. Aegon-medewerker Joanna weet dat als geen ander. Door haar eerdere werk als jurist en fiscalist maakte ze regelmatig scheidingen van dichtbij mee. Bovendien is ze door haar eigen scheiding ervaringsdeskundige. Joanna: “Afspraken vastleggen is niet overdreven, het is een must!” 

> Lees verder

Eline op huizenjacht
Hypotheek

16/10/2018 - 12:06

“We willen geen overhaaste beslissing nemen”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Fijn en betaalbaar wonen. Dat wil iedereen! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker nu er gekte op de huizenmarkt heerst. Hoe houd je dan het hoofd koel? Eline (24) weet daar alles nadat ze met verborgen camera’s werd gefilmd tijdens een bizarre bezichtiging van een huis in Amsterdam. 

> Lees verder

Bart op het podium
Verzekeren

16/10/2018 - 11:20

“Nee heb je, ja kun je krijgen”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Hoe praat je met je ouders over geldzaken? En wat is het juiste moment? Daar worstelde Bart (28) mee. Daarom schakelde hij de hulp van cabaretier Howard Komproe in. Het resultaat: in een bomvolle theaterzaal met zijn ouders in gesprek over geld lenen voor zijn eerste koophuis.

> Lees verder

Anja en Wilco aan tafel
Opinie

16/10/2018 - 09:10

“Vier maanden na onze ontmoeting kochten we een huis”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Samenwonen klinkt als heel romantisch! Toch is het soms best lastig. Wie zet het vuilnis buiten? Welke afspraken maak je over geldzaken? Hoe houd je het spannend? Aegon-medewerker Anja (23) weet er alles van. Sinds vier maanden woont ze samen met haar vriend Wilco (32). Lees over haar ervaringen.

> Lees verder

Pagina's