Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vrouw op bank
Hypotheek

15/10/2018 - 16:53

Heb je een aflossingsvrije hypotheek? Zó los je ‘m af!

Kim Bakker, Redacteur

Je hoort er op dit moment van alles over: de aflossingsvrije hypotheek. Het blijkt dat maar liefst een zesde van alle mensen met een aflossingsvrije hypotheek in de problemen komt op de einddatum. Zonde, want het gaat om veel geld! Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om het wél goed te regelen. Wij zetten ze voor je op een rij!

> Lees verder

Hypotheek

15/10/2018 - 10:36

‘Laat je niet gek maken in deze waanzin!’

Sadia Shirriff, Redacteur

Ranti, een van onze eigen hypotheekadviseurs was aanwezig bij de opnames van de WaanzinWoning. In dit filmpje kon je zien dat Eline zelfs in de meest bizarre omstandigheden tóch ter plekke wilde tekenen voor een woning. Zo zie je hoe overhit de huizenmarkt nou eigenlijk echt is! Wij hebben Ranti gevraagd wat hij hiervan merkt in zijn dagelijks werk.

> Lees verder

Hypotheek

05/10/2018 - 13:49

Aflossingsvrije hypotheek: een financiële tijdbom? Doe de check!

Kim Bakker, Redacteur

Heb je het al gehoord? Een aflossingsvrije hypotheek zou riskant zijn of zelfs een financiële tijdbom! Misschien denk je wel dat dit voor jou helemaal niet belangrijk is. Jij hebt alles toch geregeld of hebt helemaal geen aflossingsvrije hypotheek… maar weet je dat zeker? Tijd voor een check!

> Lees verder

Marion van het Nibud
Opinie

02/10/2018 - 16:57

“Samenwonen? Praat met elkaar!”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Helemaal los op Pinterest, van woningboulevard naar woningboulevard en tientallen meubelwebsites afstruinen. Heel wat stellen die gaan samenwonen besteden uren aan de inrichting. Geldzaken zijn vaak een ondergeschoven kindje. Toch is het belangrijk om er wél goed bij stil te staan. Hoe? We vragen het Marion Weijers (55), adviseur budgetvoorlichting bij het Nibud.

> Lees verder

Kalender hypotheek
Hypotheek

27/09/2018 - 08:57

Een hypotheek fixen: hoelang duurt dat?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Het is zover... je hebt het koopcontract voor je nieuwe huis getekend. Gefeliciteerd! De kans is groot dat je het liefst meteen op pad wil voor de inrichting. Heel begrijpelijk! Toch moet je éérst iets anders regelen: je hypotheek. Hoelang dat duurt? Wij zetten het voor je op een rij.

> Lees verder

Bieden en onderhandelen op een huis
Hypotheek

18/09/2018 - 09:17

Bieden en onderhandelen? 5 stappen naar succes

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Na uren turen op huizensites en heel wat bezichtigingen is het zover: je hebt een huis gevonden waarop je een bod wil uitbrengen. Leuk, én spannend! Zeker nu de huizenmarkt oververhit lijkt, is het een uitdaging om je hoofd koel te houden als je gaat bieden. Daarom zetten we 5 stappen op een rij die je op weg helpen bij bieden en onderhandelen.

> Lees verder

Pagina's