Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

17/09/2018 - 14:47

Hypotheek zonder vast contract: hoe dan?

Redactie | Aegon Blog

Misschien ben je net begonnen met werken, onlangs van baan geswitcht óf freelancer. Allemaal redenen dat je geen vast contract hebt. Toch wil je graag een huis kopen. En dus heb je een hypotheek nodig. Is dat mogelijk? En zo ja, hoe regel je het? Wij zetten het voor je op een rij.

> Lees verder

Sparen

17/09/2018 - 14:34

Sparen voor je koter: zo doe je het!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Op 24 september komen de meeste kinderen ter wereld, blijkt uit statistieken van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat betekent voor heel wat kersverse ouders één grote roze wolk. En flinke kosten! Nu én in de toekomst. Berekeningen tonen aan dat een kind van wieg tot betaalde baan zo’n 100.000 euro kost. Sparen voor je koter is dus niet onverstandig. Daarom zetten we 5 tips op een rij.

> Lees verder

Hypotheek

31/08/2018 - 11:19

‘Ga je op huizenjacht? Laat je niet gek maken!’

Sadia Shirriff, Redacteur

Wanda wilde graag een betere balans tussen werk en privé. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft ze een hectisch jaar achter de rug: een nieuwe baan, haar man die ook ervoor koos om voor zichzelf te beginnen én een nieuw huis. Hoe verliep de huizenjacht en heeft zij haar hoofd koel kunnen houden met al deze ballen in de lucht?

> Lees verder

Verzekeren

28/08/2018 - 13:48

‘Mensen hebben niet door wat de gevolgen zijn van fraude’

Marlies Touburg, Webredacteur

Ook 2017 liet weer een toename zien in het aantal meldingen van verzekeringsfraude. 15% maar liefst! Gelukkig worden de verzekeraars steeds beter in het opsporen van de fraudeurs. Ook Aegon werkt hard aan het beperken van deze schade om de premie laag te houden en doet dat onder meer met bijzonder slimme data-analyses. Jade de Vries, data analist bij Aegon, vertelt er meer over

> Lees verder

Hypotheek

25/07/2018 - 16:41

5 tips om jouw huis wél te verkopen

Marlies Touburg, Webredacteur

Gekte op de woningmarkt: je leest het overal. Maar vooral buiten de Randstad staan er nog genoeg huizen lange tijd te koop. Zuur voor de verkopers, zeker als zij al een nieuw huis gekocht hebben. Niemand zit te wachten op dubbele lasten. Hoor jij ook bij deze groep? Lees dan onze tips om je huis wél te verkopen!

> Lees verder

Hypotheek

25/07/2018 - 16:34

“De huizenjacht was echt een ramp”

Marlies Touburg, Webredacteur

De oververhitte huizenmarkt is prettig voor verkopers. Daar weet Dana alles van. Maar ze kent ook de keerzijde: vind maar eens een mooi ander koophuis voor een goede prijs… Toch is het helemaal goedgekomen.

> Lees verder

Pagina's