Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Verzekeren

Woning met verbrand dak
Verzekeren

10/01/2020 - 11:14

Woning afgebrand: en dan? Schaderegelaar Erik vertelt

Amke Durville, Communicatiespecialist

Er staat een laag water in je huis of je keuken vliegt in de hens: je meldt de schade bij je verzekeraar. Maar wat gebeurt er daarna? Wie beoordeelt bijvoorbeeld de schade en zorgt dat de boel wordt hersteld? We vragen het aan Erik van Galen, schaderegelaar bij Aegon.

> Lees verder

Verzekeren

31/12/2019 - 10:22

“Ik brak mijn been op drie plekken"

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste of je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Virginia (31) die tijdens de skivakantie haar been op drie plekken brak.

> Lees verder

Verzekeren

19/12/2019 - 09:17

Eigenarenbelang? Say what?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

In de geldwereld kom je ze regelmatig tegen: waanzinwoorden. Woorden waar je niets van begrijpt. Sterker nog: vaak heb je er nog nooit van gehoord. Zo kwam ik laatst het woord eigenarenbelang tegen. Say what? Ik ging op ontdekkingstocht en zocht uit wat eigenarenbelang inhoudt. 

> Lees verder

Verzekeren

17/12/2019 - 15:41

Airbnb en verzekeren: hoe zit dat?

Marlies Touburg, Webredacteur

Kamer over? Of ben je weinig thuis deze zomer? Met Airbnb kan je lege kamer of huis je een leuk zakcentje opleveren. Maar je huis verhuren kán ook verkeerd uitpakken. Zo kan jouw huurder bijvoorbeeld een kaars omstoten, waardoor brandschade ontstaat. Huurder geschrokken, jouw gordijnen kapot en jij met je handen in het haar. Want: wordt dit wel vergoed door je verzekering?

> Lees verder

twee dames pakken dozen uit
Verzekeren

12/12/2019 - 16:25

Welke verzekeringen zijn nodig bij een huurhuis?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Woon jij in een huurhuis? Dan is het verstandig om een aantal verzekeringen af te sluiten, zodat je verzekerd bent tegen onverwachtse schade. Zoals inbraak of brand. Niet het leukste om over na te denken, wél belangrijk. Om geen verzekeringen over het hoofd te zien als je een huis huurt, zetten wij de belangrijkste op een rij. 

> Lees verder

Verzekeren

12/12/2019 - 16:12

Koophuis en je verzekeringen: dit wil je weten!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Ga jij een huis kopen? Of woon je net in een nieuw koophuis? Dan is de kans groot dat je liever bezig bent met de inrichting dan met je verzekeringen. Toch is het belangrijk om je te verdiepen in je verzekeringen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als iets tegenzit. Wij helpen je op weg en zetten de belangrijkste verzekeringen voor iedereen met een koophuis op een rij.  

> Lees verder

Pagina's