Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Woning met rookwolken
Verzekeren

25/11/2019 - 14:17

5 vragen over je woonhuisverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Sommigen noemen het een woonhuisverzekering, anderen een opstalverzekering. Als je ‘m hebt: waar ben je dan precies voor verzekerd? Vallen je inbouwkeuken, parketvloer en je Amerikaanse koelkast bijvoorbeeld onder de woonhuis- óf inboedelverzekering? En maakt het uit of de schade ontstaat door eigen schuld? We vragen het aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon.

> Lees verder

Verzekeren

22/11/2019 - 11:01

Kinderen en verzekeringen: hoe werkt dat?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een bal door de ruit van de buren, melk over de iPad en een gebroken been op vakantie. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker met kinderen! Het is dan fijn als je dan goed verzekerd bent. Daarom zetten wij speciaal voor gezinnen de belangrijkste verzekeringen voor vier veelvoorkomende pechsituaties op een rij.

> Lees verder

Sparen

19/11/2019 - 15:10

5 geldspellen voor de feestdagen

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Nu het steeds vroeger donker wordt en de feestdagen voor de deur staan, is de kans groot dat jij op zoek bent naar leuke spelletjes voor je kinderen. Als ze wat opsteken van een spel is dat natuurlijk mooi meegenomen. Daarom zetten wij 5 leuke spellen op een rij zodat je kids óók goed met geld worden.

> Lees verder

Roeien

19/11/2019 - 14:20

‘In onze dubbelvier gaat alles in overleg’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (25) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over ‘samenwerking’.

> Lees verder

Sparen

07/11/2019 - 16:40

“Leuke cadeaus voor weinig? Ga naar de kringloopwinkel!”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

De feestelijke decembermaand staat voor de deur. Voor veel mensen een maand vol met familie en vrienden. En een maand vol cadeaus. Om het een beetje leuk te houden voor de portemonnee is kringloopwinkels afstruinen een goed idee. Wat merken kringloopwinkels van de dure decembermaand? We vragen het Tinus, mede-eigenaar van Kringloop Loosduinen in Den Haag.

> Lees verder

Hypotheek

07/11/2019 - 09:58

Knallend 2019 uit? Misschien is extra aflossen iets voor jou!

Marise Sperling, Redacteur

Het einde van het jaar is in zicht. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Óók als het over geldzaken gaat. Zo kan extra aflossen op de valreep het overwegen waard zijn, zodat je in 2020 minder vermogensbelasting betaalt. Say what? Geen paniek! Hieronder lees je wat extra aflossen is én over de voor- en nadelen.

> Lees verder

Pagina's