Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

17/01/2020 - 11:12

Samenwonen? Zó praat je over je geldzaken

Redactie | Aegon Blog

Als je tot over je oren verliefd bent, wil je natuurlijk 24/7 bij je partner zijn. En als jullie de stap hebben genomen om te gaan samenwonen, houd je je liever bezig met de inrichting van jullie liefdesnestje dan de financiële zaken. Toch is het belangrijk om het bespreekbaar te maken. Maar hoe pak je zo’n gesprek aan? Wij geven je 5 tips.

> Lees verder

Roeien

15/01/2020 - 11:14

‘Als ik te zwaar ben, zijn we voorbaat al laatste’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over ‘op gezond gewicht’.

> Lees verder

Woning met verbrand dak
Verzekeren

10/01/2020 - 11:14

Woning afgebrand: en dan? Schaderegelaar Erik vertelt

Amke Durville, Communicatiespecialist

Er staat een laag water in je huis of je keuken vliegt in de hens: je meldt de schade bij je verzekeraar. Maar wat gebeurt er daarna? Wie beoordeelt bijvoorbeeld de schade en zorgt dat de boel wordt hersteld? We vragen het aan Erik van Galen, schaderegelaar bij Aegon.

> Lees verder

Sparen

06/01/2020 - 17:28

3 redenen waarom minder kopen écht beter voor je is

Sadia Shirriff, Redacteur

Ik ben al een tijd bezig om slimmer met mijn garderobe om te gaan. Überhaupt met alles wat ik koop. Daar heb ik meerdere beweegredenen voor. Ik wil beter op mijn centen letten, maar ik ben me ook bewust van het milieu en eigenlijk heb ik toch al genoeg kleding? Ik kwam erachter dat dit fenomeen een naam heeft: consuminderen. Dat is inderdaad MINDER in plaats van méér. Maar wat is het precies?

> Lees verder

Verzekeren

31/12/2019 - 10:22

“Ik brak mijn been op drie plekken"

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste of je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Virginia (31) die tijdens de skivakantie haar been op drie plekken brak.

> Lees verder

Sparen

25/12/2019 - 01:00

Hoe hou je je financiële voornemens dit jaar zo goed mogelijk vol?

Sadia Shirriff, Redacteur

In december geef je vaak veel te veel geld uit, waardoor je in januari denkt: yes, ik ga alles weer even op scherp stellen. Je begint vol goede moed maar ergens halverwege het jaar ben je alweer helemaal lost. Oeps, je hebt je spaarpot geplunderd. Hoe je dit jaar je wél aan je financiële voornemens houdt? Consumentenpsycholoog Patrick Wessels vertelt!

> Lees verder

Pagina's