Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Pensioen

15/04/2020 - 13:46

“We hadden ons beter in ons pensioen moeten verdiepen”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Je kinderen in Nederland én Nieuw-Zeeland laten opgroeien. Daar kozen de reislustige Dirk en zijn vrouw voor. Nu het stel bijna met pensioen gaat, brengen ze met de online tool FinSnap hun inkomsten en uitgaven in kaart. Dirk: “Eerlijk gezegd was ik nooit heel erg met mijn geldzaken bezig.”

> Lees verder

Sparen

09/04/2020 - 21:40

“Geldproblemen door de coronacrisis? Breng je inkomsten en uitgaven in kaart”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Het is een onzekere tijd. De coronacrisis zet de wereld op z’n kop. Ook de financiële gevolgen zijn voor veel mensen groot. Wat kun je doen als je door de crisis in geldproblemen komt? We vragen het Karin Radstaak van het Nibud

> Lees verder

Sparen

03/04/2020 - 12:45

Doen: een financiële schoonmaak in 6 stappen

Redactie | Aegon Blog

Volle agenda’s met concerten, etentjes en verjaardagen zijn tijdelijk van de baan. Begint het bij jou dan ook te kriebelen om je kasten uit te mesten? Misschien een goed moment om meteen je geldzaken aan te pakken. Hoe? Check deze financiële voorjaarsschoonmaak in 6 stappen.

> Lees verder

Portemonnee
Sparen

02/04/2020 - 14:45

Zo krijg je meer grip op je geld!

Amke Durville, Communicatiespecialist

We zijn nu allemaal meer thuis. Misschien dat je daardoor online veel gaat shoppen. Of je koffiemachine gaat kapot doordat deze overuren draait. De coronacrisis kan ook gevolgen hebben voor je inkomsten. Daarom is het belangrijk om juist nu grip op je geld te hebben. We helpen je op weg met 3 belangrijke stappen!

> Lees verder

Sparen

30/03/2020 - 14:56

Boodschappen doen voor maar 50 euro per week? Zó doe je dat

Marise Sperling, Redacteur

Een extra pak wc-papier? Drie zakken spaghetti? Of ingeblikte bonen? Misschien schrik je de laatste weken als je afrekent in de supermarkt. Besparen kan lastig zijn. Zeker in deze moeilijke en onzekere tijden. Juist dáárom is het goed om bewust met je geld om te gaan. Ook in de supermarkt. Wil je weten hoe? Bekijk deze 9 tips.

> Lees verder

Opinie

19/03/2020 - 14:45

“Door de bijstand weet ik: zelfvertrouwen is zó belangrijk”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Van ondernemer met een goed lopende zaak en vrijstaand huis tot bijstandsmoeder in een flatje. Het overkwam de 41-jarige Jamilla. Met een enorme dosis wilskracht, doorzettingsvermogen én de hulp van stichting Colours of Impact durft ze het roer om te gooien. Lees haar verhaal.

> Lees verder

Pagina's