Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

20/02/2022 - 17:33

Vooruitdenker Iris heeft verschillende spaarpotjes voor nu en later

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Wil je later net zo lekker blijven leven als je nu doet? Eerder met pensioen? Of wil juist nú minder werken? Wat er ook speelt; het is fijn om je financiën op orde te hebben. Voor nu en in de toekomst. Dus start vandaag nog met keuzes maken voor straks.

> Lees verder

Vooruitdenken

20/02/2022 - 17:13

Vooruitdenkers Chantal en Jermaine dromen over tegelijk met pensioen gaan

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Wil je later net zo lekker blijven leven als je nu? Eerder met pensioen? Of wil je juist nú minder werken? Wat er ook speelt; het is fijn om je financiën op orde te hebben. Voor nu en in de toekomst. Dus start vandaag nog met keuzes maken voor straks.

> Lees verder

Vooruitdenken

20/02/2022 - 16:55

Minder werken? Dít helpt bij je keuze

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Minder werken. De één wil het om meer tijd met de kids te hebben. De ander voor een betere work-life balance. En weer een ander wil minder werken om voor zichzelf te kunnen beginnen. Wat jouw reden ook is; minder werken heeft gevolgen voor je geldzaken. Daarom is vooruitdenken belangrijk. FinSnap helpt daarbij.  

> Lees verder

Verzekeren

15/02/2022 - 12:20

Op wintersport? Check je reisverzekering!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Ik ga op wintersport en neem mee… thermoshirts, snowboots én een reisverzekering natuurlijk! Want als je pech hebt in de sneeuw, wil je in ieder geval geen zorgen over de kosten. Met de doorlopende reisverzekering van Aegon is wintersport standaard verzekerd. De ins en outs over de standaard wintersportdekking zetten we op een rij.

> Lees verder

Verzekeren

15/02/2022 - 07:52

Storm op komst: zoek dekking

Amke Durville, Communicatiespecialist

Code geel, oranje of rood? Als er storm op komst is, is het slim om je goed voor te bereiden. We zetten handige tips op een rij om schade te voorkomen. En heb je schade aan je huis? Je leest hier ook hoe het dan zit met je verzekering.

> Lees verder

Finsnap reserve opbouwen
Sparen

08/02/2022 - 21:18

Babs bouwde een reserve op toen ze nog in loondienst was...

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. En dat is vaak helemaal niet erg. Het enige – en tegelijkertijd het beste – wat je kunt doen, is vooruitdenken. Zodat je financieel bent voorbereid op onverwachtse wendingen in het leven. Zo begon Babs Muljadi (33) een eigen bedrijf, maar niet zonder buffer… 

> Lees verder

Pagina's