Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Opinie

12 april 2019

5 goedkope uitjes met de kids in de meivakantie

Redactie | Aegon Blog

De meivakantie staat voor de deur. En dus óók je kinderen met een blij gezicht op de laatste vrijdagmiddag. Tijd om er lekker op uit te gaan. Gelukkig hoeft het helemaal niet duur te worden deze vakantie. Wij verzamelden 5 leuke budgetuitjes voor jou en je kids!

> Lees verder

Nieuws

9 april 2019

Scheiden en schulden: hoe zit dat?

Redactie | Aegon Blog

Vroeger trouwde je bijna altijd in gemeenschap van goederen. Als je elkaar dus niet meer zo lief vindt, wordt alles fifty-fifty verdeeld. Ook de schulden. Tegenwoordig gelden er andere regels. Wat is belangrijk om te weten? Henk Jongman, financieel adviseur bij Aegon, geeft handige inzichten.

> Lees verder

Sparen

8 april 2019

Challenge accepted: van spender naar spaarder

Shanna van der Valk, Redacteur

Elke dag koffie bij de espressobar, dure boodschappen, té veel kleding: we hebben allemaal slechte gewoonten die geld kosten. Veel geld. De vraag is: hoe kom je er vanaf? Erik en Lisa, twee Aegon-medewerkers, gaan de uitdaging aan. In de maand april gooien ze het roer om. Worden zij goed met geld?

> Lees verder

Sparen

5 april 2019

“Sparen om te sparen werkt niet. Spaar met een doel”

Shanna van der Valk, Redacteur

Sparen is voor de spenders onder ons een pijnlijk onderwerp. We willen het wel, maar het lukt niet. Tijdens het interview met consumentenpsycholoog Patrick Wessels wordt duidelijk waar dat aan kan liggen. Wist je bijvoorbeeld dat een spaarrekening bij een andere bank verschil kan maken?

> Lees verder

Nieuws

2 april 2019

O no, where did my money go?!

Shanna van der Valk, Redacteur

Mijn naam is Spender, Big Spender. Of althans, dat was mijn naam. Het is tijd om het roer om te gooien. Sinds een paar maanden leef ik op een budget. Hier vertel ik mijn verhaal, wat er voor mij veranderde en geef ik tips. Want als ík het kan, kan iedereen het.

> Lees verder

Nieuws

28 maart 2019

‘Goede financiële afspraken vormen het fundament van je toekomst’

Annieck Verkerk, Redacteur

Scheiden, je denkt er liever niet over na als je gelukkig bent met je geliefde van je leven. Toch is het verstandig om dat wél te doen. Als onverhoopt alles anders loopt, wil je dat je geldzaken goed geregeld zijn. Vanuit haar bedrijf Scheiding Geregeld én uit ervaring weet Mabelle Mulders (42) hier alles van: “Ik ben de financieel echtscheidingsadviseur die ik zelf graag had gehad toen ik scheidde.”

> Lees verder

Pagina's