Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

dierenverzekering Aegon
Verzekeren

02/02/2021 - 11:30

"Ik wist niet eens dat er een intensive care voor honden bestond"

Amke Durville, Communicatiespecialist

Een knieoperatie hier, een buikgriepje daar. Gisèle heeft al flinke porties zorgen gehad over haar hond Pip. Overigens niet vernoemd naar de Pip van Woezel, mocht je het je afvragen. Gewoon, een leuke korte naam om haar goed te trainen. Een tijd geleden lag Pip onverwachts op de intensive care. Gisèle liet zich gelukkig niet verrassen door de torenhoge kosten.

> Lees verder

EHBB: Eerste Hulp Bij Betalingsproblemen
Vooruitdenken

20/01/2021 - 13:58

EHBB: Eerste Hulp Bij Betalingsproblemen

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Betaalproblemen. Je wilt er niet aan denken. De corona-pandemie heeft laten zien dat veel zekerheden ineens kunnen wegvallen. Je hoeft je baan of inkomen overigens niet te verliezen om financieel in de knel te komen. Onverwachte - maar noodzakelijke - uitgaven of een dikke rekening kunnen zomaar voor je neus staan. Als je om wat voor reden dan ook betaalproblemen met je hypotheek krijgt óf verwacht, dan sta je er niet alleen voor. Wij denken met je mee!

> Lees verder

Verzekeren

14/01/2021 - 16:27

5 vragen over je huisdierenverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Oef, je nieuwsgierige kat keek nét te ver over het randje. Pootje gebroken. Of je trouwe viervoeter is ziek. Misschien vraag je het je af: heb je dan wat aan een huisdierenverzekering? We stellen 5 van die vooruitdenkvragen aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon. Want wie goed is voorbereid, laat zich niet verrassen!

> Lees verder

Hayo verbouwt zijn huis
Verzekeren

17/12/2020 - 07:44

Je huurwoning of koopappartement verbouwen? Check je verzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Uitbouwen of verbouwen, bijvoorbeeld voor een profi kantoor in huis. Veel mensen doen dat in deze tijd. Vanwege corona, maar ook door de op hol geslagen huizenmarkt. Heb jij ook verbouwd? Of heb je wilde plannen voor je koopappartement of huurwoning (als dit kan)? Dan hebben we een tip voor je: check of je verbouwing is meeverzekerd. 

> Lees verder

Hypotheekvrij leven
Hypotheek

14/12/2020 - 16:36

Binnen 10 jaar van je hypotheek af? Het kan echt.

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Zulke lage woonlasten dat je er eigenlijk niet voor hoeft te werken. Hoe lekker is dat? Je kunt misschien zelfs eerder stoppen met werken. Als je je afvraagt wie toch die mensen zijn die voor hun 50ste met pensioen gaan? Dan heb je hier 4 tips om er zelf ook één te worden.

> Lees verder

Opinie

14/12/2020 - 12:59

Wel of geen AOV? Dit vinden Sander en Gijs

Redactie | Aegon Blog

Wel óf geen AOV? “Komt later wel!”, is het antwoord van veel startende ondernemers. Want als beginnend bedrijf ben je vooral bezig met klanten, opdrachten en deadlines. Maar hoe zit dat een paar jaar later? In gesprek met ‘Redactiegasten’ Sander (37) en Gijs (41): twee gasten met één bedrijf. 

> Lees verder

Pagina's