Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

01/02/2020 - 13:20

"Al verdiende mijn vriend veel meer, hij verwachtte dat ik van alles de helft zou betalen"

Redactie | Aegon Blog

Sara (35): “Ik moest vroeger altijd een beetje lachen als ik in een tijdschrift een verhaal las van een vrouw die binnen haar relatie ruzie maakte over geld. Ik kon me daar totaal niets bij voorstellen, want over geldzaken maak je toch gewoon afspraken?”

> Lees verder

Stel aan keukentafel
Verzekeren

01/02/2020 - 13:06

Samenwonen? 4 tips voor jullie geldzaken

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Gaan jij en je lover samenwonen? Gefeliciteerd! De kans is groot dat jullie het gesprek over wie hoeveel gaat betalen vooruitschuiven, want... kan het nóg ongezelliger? Toch is het slim om vóórdat jullie onder één dak wonen jullie geldzaken te bespreken. We geven vier tips.

> Lees verder

Schrikken
Nieuws

31/01/2020 - 11:32

5 weetjes over het jaaroverzicht

Redactie | Aegon Blog

De jaaroverzichten zijn weer in de maak óf al in je digitale brievenbus. Feest! Maar niet eentje waar je de slingers voor ophangt. Want we zien je denken: "Wat moet ik hiermee?". We zetten 5 vragen én antwoorden over het jaaroverzicht voor je op een rij.

> Lees verder

Twee-vrouwen-drinken-thee-blog
Sparen

30/01/2020 - 13:15

Samenwonen met ongelijke inkomens: zo doe je dat

Redactie | Aegon Blog

Jij en je partner hebben goed nieuws: jullie gaan samenwonen. Een spannend avontuur én een bekroning op jullie liefde. Het enige waar jullie nu tegenop kijken is het regelen van de geldzaken. Een van jullie tweeën verdient namelijk meer dan de ander. Wat doe je dan?

> Lees verder

Sparen

29/01/2020 - 13:10

Dit gebeurt er als je een verliefd stel financiële dilemma’s voorlegt

Redactie | Aegon Blog

Leonie (24) en Roy (27) zijn nu 5 jaar samen en hebben vorig jaar een nieuwbouwwoning gekocht. Daar komt een strakke planning bij kijken, óók financieel. Hoog tijd dus om samen de belangrijkste geldzaken door te nemen.

> Lees verder

Hypotheek

28/01/2020 - 12:02

“Ik halveerde mijn woonoppervlak én hypotheek”

Marlies Touburg, Webredacteur

Het kan vreemd lopen. Het ene moment woon je in een mooi huis van 90 vierkante meter. En het volgende moment zit je in een huis dat de helft kleiner is, reis je de wereld rond en woont je beste vriendin in jouw oude huis. Collega Sandra maakte het mee!

> Lees verder

Pagina's