Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

20/04/2018 - 13:06

Aflossingsvrije hypotheek en pensioen: bereid je voor

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een prettige oude dag zonder financiële zorgen. Dat willen we allemaal. De één spaart er bewust voor, de ander denkt er liever niet over na. Toch is het belangrijk om er wél bij stil te staan. Zeker als je een aflossingsvrije hypotheek hebt én binnen tien jaar met pensioen gaat.

> Lees verder

Verzekeren

17/04/2018 - 15:02

Vrijmarktvondsten: verzekerd of niet?

Marlies Touburg, Webredacteur

Het is weer bijna tijd voor Koningsdag! Voor de een betekent dat de hele dag feesten. De ander staat liever voor dag en dauw op: tijd om de vrijmarkt af te struinen! Fietsen, gereedschap, spelcomputers of die éne zeldzame lp: je vindt het er allemaal. Maar een bonnetje? Dat krijg je vaak niet mee. Wat als jouw tweedehands schat beschadigd raakt of gestolen wordt?

> Lees verder

Doorbreek het taboe met Debbie
Verzekeren

11/04/2018 - 13:01

‘Straks zitten de nabestaanden met de ellende’

Redactie | Aegon Blog

Hoe praat je met je ouders over geldzaken? En wat is het juiste moment? Debbie (43) schakelde de hulp in van cabaretier Howard Komproe. Op het podium in een theaterzaal oefende zij met hem om het ingewikkelde onderwerp ‘financiën’ bespreekbaar te maken.

> Lees verder

Roeien

11/04/2018 - 09:26

Varsity of WK roeien?

Redactie | Aegon Blog

De Varsity of het WK Roeien? Studentenroeien of uitkomen voor het Aegon Nationaal RoeiTeam? We legden weer een diverse reeks stellingen voor aan Marieke Keijser en Tone Wieten.

> Lees verder

Kinderspel 2
Sparen

15/02/2018 - 12:59

‘Mijn vrouw regelt thuis de financiën’

Redactie | Aegon Blog

“Hé pap, wat weet jij van de korte spaarhorizon? En kun je niet beter deposito sparen? Ja, ook met die inflatie. Dan kun je veel beter het spaarbedrag indexeren.” De kleine Suze legde haar vader Wouter (38) het vuur aan de schenen over zijn financiën.

> Lees verder

Kinderspel 1
Hypotheek

15/02/2018 - 12:44

“Box 1? Dat zie ik wel bij mijn Belastingaangifte”

Redactie | Aegon Blog

Regilio (36) stond met zijn mond vol tanden toen Djaino hem vroeg hoe het afsluiten van een hypotheek gaat. En of de hypotheekrenteaftrek in Box 1 valt. Wij zijn benieuwd: hoe goed is Regilio met geld?   

> Lees verder

Pagina's