Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

18/08/2017 - 10:55

BKR-registratie en hypotheek: gaat dat samen?

Marlies Touburg, Webredacteur

De buurman. Je ouders. Misschien zelfs je financieel adviseur. Bijna iedereen staat wel in het register van het Bureau Krediet Registratie (BKR). En dat is in principe helemaal niet erg. Zolang die registratie positief is, is er niets aan de hand. Maar een negatieve BKR-registratie kan vervelende gevolgen hebben. Zeker als je een hypotheek af wilt sluiten. Meer weten over hypotheken en BKR-registraties? Lees verder!

> Lees verder

Overbieden om een huis te kopen in de Randstad
Hypotheek

17/07/2017 - 15:21

Overbieden overleven: op huizenjacht in de Randstad

Marlies Touburg, Webredacteur

Ik ben een dertiger en woon in de Randstad. En op verjaardagen van andere dertigers uit de Randstad komen steevast 3 onderwerpen aan bod. Kinderen, biologische supermarkten, en de jacht op het perfecte koophuis. Vooral dat laatste onderwerp zorgt voor bizarre verhalen. Overbieden lijkt eerder regel dan uitzondering. 

> Lees verder

Verzekeren

16/03/2017 - 13:58

Gaat jouw ex er met de schadevrije jaren vandoor?

Sietske Venema, Redacteur Klantcommunicatie

Verliefde mensen willen alles met elkaar delen. Zij hangt op de bank in zijn favoriete sweater. Hij rijdt de stad rond in haar kleine groene autootje. Maar wie bouwt in dat groene autootje eigenlijk de schadevrije jaren op? En wie krijgt ze als de liefde over is?

> Lees verder

Verzekeren

09/09/2016 - 10:18

Zzp’ers en AOV

Arend Jansen

In een vorige column heb ik betoogd dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor vele zzp’ers betaalbaar is en vaak een stuk goedkoper dan een zzp’er denkt. Ook heb ik de mogelijkheden genoemd om bij overgang van loondienst naar het zzp-schap de ZW- en/of WIA-verzekering vrijwillig voort te zetten.

> Lees verder

Hypotheek

09/08/2016 - 17:02

Een huis kopen als alleenstaande: kan dat?

Sadia Shirriff, Redacteur

Het leven van een alleenstaande is heerlijk, vind ik! Je hebt alle vrijheid en hoeft geen verantwoording af te leggen. Ik snap ook niet zo goed waarom veel singles klagen over het alleen zijn. Je hebt echt niet altijd een partner nodig om leuke dingen te doen. Wat wél lastig kan zijn in je eentje, is het kopen van een huis.

> Lees verder

Pagina's