Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Verzekeren

Verzekeren

12/12/2019 - 15:57

Op wintersport? Check je reisverzekering!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Ik ga op wintersport en neem mee… thermoshirts, snowboots én een reisverzekering natuurlijk! Want als je pech hebt in de sneeuw, wil je in ieder geval geen zorgen over de kosten. Met de doorlopende reisverzekering van Aegon is wintersport standaard verzekerd. De ins en outs over de standaard wintersportdekking zetten we op een rij.

> Lees verder

Verzekeren

12/12/2019 - 10:29

“Het was één grote ravage”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Beroofd worden op reis, met een gebroken been op de piste of je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Chienes waar thuis ingebroken werd toen hij op vakantie was. 

> Lees verder

Kind kijkt door gebroken ruit
Verzekeren

10/12/2019 - 15:33

Dit wil je weten bij schade!

Amke Durville, Communicatiespecialist

Iets kapot, beschadigd of gestolen? Ahhhh: een schade is nooit leuk. En op ‘regelgedoe’ zit je al helemaal niet te wachten. Zeker als achteraf blijkt dat je iets vergeten bent. Daarom zetten we 7 gouden tips voor je op een rij. Zo loopt het melden van een schade soepel én haal je het meeste uit je verzekering.

> Lees verder

Twee mensen die op een telefoon kijken en lachen
Verzekeren

05/12/2019 - 14:52

7 waanzinnige waanzinwoorden over verzekeringen

Amke Durville, Communicatiespecialist

In de verzekeringswereld kom je ze regelmatig tegen: waanzinwoorden. Bijvoorbeeld als je de ‘grote, kleine lettertjes’ leest van je verzekering. De voorwaarden dus. Vaak gebruiken verzekeraars dezelfde ingewikkelde woorden. Wel zo fijn als je begrijpt wat er precies staat. Daarom lichten we 7 woorden toe.

> Lees verder

Verzekeren

05/12/2019 - 14:17

“Alle bagage was uit de hotelkamer gestolen”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Beroofd worden op reis, met een gebroken been op de piste en je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Marjolein die met haar zoon in Zuid-Afrika werd bestolen.

> Lees verder

Hilma van Aegon
Verzekeren

02/12/2019 - 13:45

“De hele woonkamer stond blauw”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste en je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Hilma (55) die door een wierookstokje enorme rook- en roetschade had. 

> Lees verder

Pagina's