Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Roeien

19/11/2019 - 14:20

‘In onze dubbelvier gaat alles in overleg’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (25) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over ‘samenwerking’.

> Lees verder

Sparen

07/11/2019 - 16:40

“Leuke cadeaus voor weinig? Ga naar de kringloopwinkel!”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

De feestelijke decembermaand staat voor de deur. Voor veel mensen een maand vol met familie en vrienden. En een maand vol cadeaus. Om het een beetje leuk te houden voor de portemonnee is kringloopwinkels afstruinen een goed idee. Wat merken kringloopwinkels van de dure decembermaand? We vragen het Tinus, mede-eigenaar van Kringloop Loosduinen in Den Haag.

> Lees verder

Hypotheek

07/11/2019 - 09:58

Knallend 2019 uit? Misschien is extra aflossen iets voor jou!

Marise Sperling, Redacteur

Het einde van het jaar is in zicht. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Óók als het over geldzaken gaat. Zo kan extra aflossen op de valreep het overwegen waard zijn, zodat je in 2020 minder vermogensbelasting betaalt. Say what? Geen paniek! Hieronder lees je wat extra aflossen is én over de voor- en nadelen.

> Lees verder

Hypotheek

06/11/2019 - 09:28

5 fabels over oversluiten

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Over oversluiten bestaan veel fabels. Dat het door de lage hypotheekrente áltijd gunstig is bijvoorbeeld. Dat is dus niet het geval! Overweeg jij om over te sluiten? Lees dan dit artikel met de 5 meest gehoorde fabels over oversluiten.

> Lees verder

Sparen

05/11/2019 - 09:42

Sinterklaas on a budget

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Hebben jouw kinderen de zenuwen voor Sinterklaas al te pakken? En zijn de verlanglijstjes volop in de maak? Dan is de kans groot dat jij ondertussen je hoofd breekt over de cadeaus. Wil jij de kosten niet té hoog op laten lopen? Lees dan deze 5 bespaartips voor Sinterklaas.

> Lees verder

Hypotheek

01/11/2019 - 10:28

Oversluiten? Zo zit het!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een geldboom in de tuin. Die wil iedereen wel. Voor een extra weekendje weg, de studie van je kinderen of om leuke dingen met de kleinkinderen te doen. Heb je geen geldboom? Dan is oversluiten misschien interessant om tóch iets extra’s over t houden. Wat oversluiten precies is? We zetten het kort voor je op een rij. 

> Lees verder

Pagina's