Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

12 augustus 2019

‘‘De kleine beetjes zorgen ervoor dat wij al heel zuinig leven’’

Kim Bakker, Redacteur

Lilian heeft haar hele huis verduurzaamd, Mark wacht daar voorlopig nog even mee. En daar hebben ze goede redenen voor!

> Lees verder

Sparen

7 augustus 2019

7 geldtips voor singles die op vakantie gaan

Redactie | Aegon Blog

Op vakantie gaan is hartstikke leuk. Gezellig met vrienden of familie. Of lekker knus met zijn tweetjes. Maar als je single bent, ligt dat op vakantie gaan toch een beetje anders. Oók als het gaat om geldzaken. Want alleen reizen is vaak duurder dan samen. Globetrotter én single Milou (26) geeft je handige geldtips. 

> Lees verder

Hypotheek

7 augustus 2019

Huis kopen? Check de kosten koper!

Annieck Verkerk, Redacteur

Spannend, je gaat een ander huis kopen! Waarschijnlijk speur je het liefst elke vrije minuut op internet naar huizen. Heel begrijpelijk! Toch is het verstandig om eerst stil te staan bij álle kosten die bij het kopen van een huis komen kijken. In dit artikel vind je ze op een rij.

> Lees verder

Hypotheek

6 augustus 2019

6 manieren om je woning meer waard te laten worden

Kim Bakker, Redacteur

Hoe meer je woning waard is, hoe meer je er voor kunt vragen als je ooit wilt verhuizen. Wat zijn nou de beste manieren om de waarde van je woning te verhogen? Wij geven je 6 tips!

> Lees verder

fabels beleggen
Beleggen

1 augustus 2019

Dit wist je nog niet: 5 fabels over beleggen

Redactie | Aegon Blog

Over beleggen bestaan veel fabels. Dat het alleen voor mannen zou zijn, bijvoorbeeld. En dat het ingewikkeld is. Jammer, want hierdoor durven veel vrouwen er niet mee te beginnen. Terwijl beleggen naast sparen een interessante manier kan zijn om meer uit je geld te halen en je goed voor te bereiden op de toekomst. Wij ruimen dé fabels over beleggen uit de weg.

> Lees verder

Sparen

30 juli 2019

Dé Financiële Zomerhoroscoop

Sadia Shirriff, Redacteur

De zon schijnt, we zijn allemaal wat vrolijker én vaker buiten: lekker drankjes doen op het terras, nóg een keertje uit eten en toch ook wéér dat ijsje halen om af te koelen. Je geldpot slinkt als de zon schijnt toch wat sneller. Check snel hoe het met jouw financiën gesteld is deze zomer en wat jij kunt verbeteren? 

> Lees verder

Pagina's