Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Finsnap reserve opbouwen
Sparen

08/02/2022 - 21:18

Babs bouwde een reserve op toen ze nog in loondienst was...

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. En dat is vaak helemaal niet erg. Het enige – en tegelijkertijd het beste – wat je kunt doen, is vooruitdenken. Zodat je financieel bent voorbereid op onverwachtse wendingen in het leven. Zo begon Babs Muljadi (33) een eigen bedrijf, maar niet zonder buffer… 

> Lees verder

smeet met geld aegon vooruitdenken
Vooruitdenken

08/02/2022 - 17:39

'Hij smeet met geld, terwijl ik bezuinigde om rond te komen'

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Vicky (35) en Léon (38) leidden een leven zonder geldzorgen, met twee fulltime banen en een huurwoning. Financieel vooruitdenken kwam niet in hen op. Tot hun zonen (5 en 7) ter wereld kwamen en hun vaste lasten stegen. Het leven bleek niet zo zorgeloos meer…

> Lees verder

Vooruitdenken

08/02/2022 - 17:14

Bouwdepot in 2021? Hypotheekexpert Henk geeft 5 belastingtips

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Zonnepanelen op je dak, een oud huis renoveren of een aanbouw. Steeds meer mensen sluiten om die óf andere redenen een bouw- of energiedepot af. Deed jij dat vorig jaar? Dan heeft dat gevolgen voor je belastingaangifte over 2021. Henk Jongman, financieel planner en kwaliteitscoach bij Aegon, geeft 5 tips waarmee jij je voordeel kunt doen bij je aangifte.

> Lees verder

Aegon FinSnap geldzaken op orde
Sparen

08/02/2022 - 17:04

4 momenten waarop je FinSnap wilt gebruiken

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven zit vol onverwacht mooie dingen. Een baby op komst of je droomhuis vinden. Maar er kunnen je ook nare dingen overkomen. Je wilt op beide financieel voorbereid zijn. Dat doe je door financieel vooruit te denken. Dat kan gemakkelijk en snel met de online tool FinSnap.

> Lees verder

Blog
Sparen

08/02/2022 - 12:34

In between jobs en je toekomst: komt het goed?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Koen werkte jarenlang voor diverse reclame- en marketingbureaus, tot hij door corona zijn baan verliest. Tijd om zijn geldzaken onder de loep te nemen en vooruit te denken. Wat zijn de gevolgen van zijn werkloze bestaan voor nu en de toekomst?

> Lees verder

Vooruitdenken

08/02/2022 - 11:45

Vooruitdenkers: 'Hoe kunnen we slimmer sparen voor de kinderen?'

Leonie Rozemulder, Redacteur

Wil je later net zo lekker blijven leven als je nu doet? Eerder met pensioen? Of wil juist nú minder werken? Wat er ook speelt; het is fijn om je financiën op orde te hebben. Voor nu en in de toekomst. Dus start vandaag nog met keuzes maken voor straks.

> Lees verder

Pagina's