Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

20 september 2019

“Jarige vrienden geef ik liever een avond uit dan een cadeau”

Redactie | Aegon Blog

Jetske van der Schaar (38) is drager van een fataal alzheimer-gen. Ze heeft nog zo’n  vijftien gezonde jaren voordat de symptomen beginnen. Nu wil ze meer begrip voor de ziekte en de urgentie voor onderzoek op de kaart zetten. Aegon ondersteunt haar met een sponsorcontract bij het schrijven van een boek over haar leven als drager van het alzheimer-gen. Wat betekent het boek voor Jetske? En wordt haar financiële situatie beïnvloed door wat ze weet? We vragen het haar.

> Lees verder

Sparen

19 september 2019

5 tips om met je ouders te praten over geldzaken

Sadia Shirriff, Redacteur

Toen je klein was, hebben je ouders je meegegeven hoe met geld om te gaan. Maar heb je wel eens het gesprek met je ouders over hoe zijn hun geldzaken hebben geregeld? Dat is ook belangrijk om te weten, vooral voor later. Maar wanneer is nou het juiste moment en wat zijn nou de hot topics?

> Lees verder

Sparen

17 september 2019

“Om bij te blijven lees ik elke dag de Telegraaf”

Redactie | Aegon Blog

Sommige mensen blijven tot op zeer hoge leeftijd geestelijk helder, anderen worden op een bepaald moment dement. Hoe kan dat? Dát onderzoekt het Alzheimercentrum Amsterdam onder mensen die honderd jaar of ouder zijn. Aegon sponsort dit onderzoek en bedankt op 11 oktober alle 100-plussers die deelnemen aan het onderzoek. Mevrouw Greif (102) is één van hen. Ze vertelt over haar leven en hoe zij haar geldzaken vroeger regelde. 

> Lees verder

Hypotheek

16 september 2019

Wat kies jij: 1 grote verbouwing of stap voor stap?

Kim Bakker, Redacteur

Of je nu gaat voor een dakkapel of het isoleren van je hele huis, verbouwen is een flinke klus. Des te meer reden om het allemaal in eén keer af te handelen, of juist niet. Wat kies jij?

> Lees verder

Pensioen

16 september 2019

5 redenen waarom Finsnap uw adviesgesprekken een kickstart geeft

Sadia Shirriff, Redacteur

“Heb ik een pensioengat?” Die vraag klinkt u als adviseur vast bekend in de oren. Natuurlijk geeft u uw klanten graag een compleet antwoord. Daar heeft u veel informatie van de klant voor nodig én veel tijd. Daarnaast zijn er ook genoeg klanten die helemaal niet bezig zijn met later. Deze groep wilt u graag bewust maken van de gaten in hun financiële situatie. Wij hebben voor u een oplossing voor beide situaties: snel inzicht én een mooie opener van elk adviesgesprek. 

> Lees verder

Hypotheek

12 september 2019

Verbouwen? Houd rekening met deze kosten

Kim Bakker, Redacteur

De knoop is doorgehakt: je gaat verbouwen! Jouw droomhuis bleek al die tijd gewoon je huidige woning te zijn. Maar bij verbouwen komen natuurlijk behoorlijk wat kosten kijken. Houd in elk geval rekening met deze 8 kostenposten!
 

> Lees verder

Pagina's