Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

26/05/2021 - 17:12

Speciale rijles na een ongeluk

Amke Durville, Communicatiespecialist

Een auto-ongeluk. Dan denk je al snel aan blikschade of verwondingen. Maar wat dacht je van psychische schade? Zo’n ongeluk kan héél heftig zijn. Daniëlle (70): “Ik was in shock na mijn auto-ongeluk. Verstijfde, was in paniek. Ook de maanden erna stond ik te bibberen bij de gedachte dat ik weer moest rijden.” Ze vertelt hoe ze over haar trauma heen is gekomen.

> Lees verder

Verzekeren

10/05/2021 - 15:56

5 dingen die je niet wilt vergeten als je gaat verbouwen

Amke Durville, Communicatiespecialist

De hele benedenverdieping op de schop? Een etage erbij? Of één kamer die je gaat pimpen. Het kost vast wat stof, zweet en wie weet tranen. Maar dan heb je ook wat. Onze vooruitdenktip: check of je verzekeringen ook klaar zijn voor je verbouwing vóórdat je begint. Zo voorkom je gedoe achteraf.

> Lees verder

Verzekeren

10/05/2021 - 14:17

5 handige vragen over je autoverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Hoppa… die auto is van jou! Je hebt er wel een autoverzekering voor nodig. Poppen er bij jou vraagtekens op? Keuzestress over de dekkingen bijvoorbeeld of verwarring bij woorden als ‘bonus-malus ladder’. We stellen 5 vragen aan Willeke van der Hoff, verzekeringsspecialist bij Aegon. Dat helpt jou vast bij het maken van slimme keuzes voor mogelijke schade later. 

> Lees verder

Vooruitdenken

13/04/2021 - 08:59

“Over de woonlasten hebben we heldere afspraken”

Leonie Rozemulder, Redacteur

Samenwonen. Of je nu nog apart woont of al jaren onder één dak leeft. Het is slim om samen je geldzaken (alvast) goed te regelen. Voor nu en voor de toekomst. Vooruitdenken noemen wij dat. Hoe? Check jullie geldzaken met onze Checklist Samenwonen. Niels ging je voor. 

> Lees verder

Vooruitdenken

12/04/2021 - 12:45

Vooruitdenkers: 'Hoe kunnen we slimmer sparen voor de kinderen?'

Leonie Rozemulder, Redacteur

Wil je later niet inleveren op je huidige leefstijl? Eerder met pensioen? Of maak je je juist zorgen om je geldzaken? Wat er ook speelt; het is fijn om je financiën op orde te hebben. Voor nu en in de toekomst. Dus start vandaag nog met keuzes maken voor straks.

> Lees verder

Vooruitdenken

08/04/2021 - 12:43

Toekomstplan: voor als je er niet meer bent

Leonie Rozemulder, Redacteur

Plannen maken doen we allemaal. Van wat je eet vanavond tot je volgende reis. Een plan voor je geldzaken, dat is andere koek. Aegon's blogster Leonie duikt in de wereld van financieel vooruitdenken. Want het leven gaat alle kanten op en daar wil ze op voorbereid zijn. Adviseur Henk helpt haar op weg met haar toekomstplan. Ook als het gaat over.... Er niet meer zijn.

> Lees verder

Pagina's