Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Nieuws

28 maart 2019

‘Zet zaken zwart op wit zodat je bent beschermd tegen financiële gevolgen’

Annieck Verkerk, Redacteur

Van samen dolgelukkig tot elkaar het licht niet in de ogen gunnen. Het kan íedereen overkomen. Hoe beland je in zo’n situatie? Wat doet het met je? En: hoe ga je verder? Oud-echtscheidingsadvocaat en relatietherapeut Wills Langedijk (59) weet dit als geen ander. “Scheiden is een emotionele rollercoaster, zeker als de één van de twee financieel afhankelijk is geworden.”

> Lees verder

Nieuws

28 maart 2019

‘Door mijn scheiding weet ik: samen praten over je geldzaken is heel belangrijk’

Annieck Verkerk, Redacteur

Van een luxe leven in een droomappartement met mooie auto’s voor de deur naar torenhoge schulden en een sociale huurwoning tweehoog-achter. Het kan íedereen overkomen. Hoe beland je in zo’n situatie? Wat doet het met je? En: hoe ga je verder? Stella de Swart (53) weet dit als geen ander door haar scheiding met alle gevolgen van dien. Ze deelt haar verhaal.

> Lees verder

Hypotheek

28 maart 2019

Verbouwen of verhuizen?

Marlies Touburg, Webredacteur

Wissel je van baan, ga je samenwonen of krijg je gezinsuitbreiding? Dan wil je dat je woning bij je nieuwe situatie past. Ga je dan verbouwen of toch maar direct verhuizen? Wij zetten de plussen en minnen op een rij.

> Lees verder

Nieuws

26 maart 2019

Zo verdelen Iris en Timo hun geld. Of beter gezegd: zo verdelen ze het niet.

Shanna van der Valk, Redacteur

Iris en Timo leerden elkaar 9 jaar geleden kennen. Inmiddels wonen ze lang en breed samen in een koophuis en hebben ze twee kinderen. Zelf denken ze alles te bespreken met elkaar als het op de financiën aankomt. Wij gaan ze eens aan de tand voelen of ze dat ook écht doen.

> Lees verder

Hypotheek

25 maart 2019

Eerst verkopen, dan pas kopen? Of andersom?

Marlies Touburg, Webredacteur

Die ruimte, die locatie, die tuin! Jij hebt je droomhuis gevonden. Nu snel handelen, want er zijn kapers op de kust. Klein probleem: je oude huis is nog niet verkocht. Moet je tóch je slag slaan of kun je dit huis beter aan je voorbij laten gaan? Lees verder zodat je weet wat voor jou de beste keuze is.

> Lees verder

Hypotheek

21 maart 2019

Top 10 lastige hypotheekwoorden

Redactie | Aegon Blog

Wil jij een huis kopen en vind je dat je veel lastige woorden tegenkomt tijdens je huizenjacht? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem bijvoorbeeld eigenwoningforfait of overbruggingskrediet... We helpen je graag en zetten de 10 lastigste hypotheekwoorden op een rij.

> Lees verder

Pagina's