Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Beleggen

30 juli 2019

Een financiële meevaller gehad? Zó kun je daar slim mee omgaan

Redactie | Aegon Blog

Een bonus, een erfenis of misschien wel een prijs in de loterij: met een financiële meevaller kun je veel doen. In één keer uitgeven is een optie, maar je kunt er natuurlijk ook andere dingen mee doen die handiger zijn voor de lange termijn.

> Lees verder

Hypotheek

29 juli 2019

Zo weet je hoeveel je kunt lenen voor je nieuwe hypotheek

Redactie | Aegon Blog

Of je nu van een studio naar een ruim appartement gaat, of je stadswoning inruilt voor een nieuwbouwhuis: een nieuwe hypotheek blijft spannend. Wij vertellen je hoe je berekent wat je voor je nieuwe huis kunt lenen.

> Lees verder

Hypotheek

28 juli 2019

Hypotheek afsluiten: welke verzekeringen heb je nodig?

Annieck Verkerk, Redacteur

Gefeliciteerd! Je hebt een huis gekocht. Waarschijnlijk ben je liever bezig met je gloednieuwe inrichting dan met je verzekeringen. Toch is dat laatste wél belangrijk. Daarom helpen we je een handje en zetten we op een rij welke verzekeringen nodig zijn als je onlangs een huis kocht. 

> Lees verder

vliegen met baby
Verzekeren

25 juli 2019

Vliegen met een baby? 6 tips!

Marlies Touburg, Webredacteur

Veel ouders zien er als een berg tegenop: op vliegreis met een baby. Toch kan het hartstikke goed gaan. Zéker met de juiste voorbereiding. We kunnen je niet beloven dat deze tips huilbuien voorkomen. Maar de vlucht wordt er wel makkelijker door!
 

> Lees verder

Huis verduurzamen
Hypotheek

23 juli 2019

"Ik zit er komende winter warmpjes bij"

Marlies Touburg, Webredacteur

Een arbeidershuisje uit 1887 in een gewilde Utrechtse buurt: hartstikke knus! Maar ook klein én koud in de winter. Daarom besloot Hayo zijn huis te verbouwen.

> Lees verder

Sparen

22 juli 2019

4 tips om je bankrekening stabiel te houden

Shanna van der Valk, Redacteur

Je herkent het vast wel: Je bankrekening loopt te snel leeg gedurende de maand. Je laat je te vaak verleiden door leuke uitjes en mooie spullen. Maar bezuinigen op je budget hoeft niet moeilijk te zijn. Hier geven we 4 tips om je bankrekening stabiel te houden. Plus als je deze tips aanhoudt, ben je ook gelijk duurzaam bezig!

> Lees verder

Pagina's