Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

11/06/2020 - 11:52

Een leuk weekend hoeft geen bakken met geld te kosten

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het weekend is voor de familie Kalogirou een moment om te genieten. Als ze geld uitgeven, gaat het naar gezellige dagjes uit en mooie kledingstukken. Maar dit weekend niet. Vangelis Kalogirou, zijn vrouw Sophia en zoon Ilias (12) bedenken creatieve weekendactiviteiten die weinig kosten. Conclusie: je geniet ook van een weekend waarin je weinig geld uitgeeft.

> Lees verder

Sparen

08/06/2020 - 13:02

“Ik moest mijn hand ophouden bij mijn vader”

Leonie Rozemulder, Redacteur

Desiree (27) ging op studiereis naar Australië. Ze hield er herinneringen voor het leven aan over, maar ook een deuk in haar banksaldo. Inmiddels is ze schuldenvrij en kocht ze haar eerste koophuis. Hoe ze dat deed? Budgetteren! Lees hier hoe je dat net zo succesvol doet als Desiree. 

> Lees verder

Aegon goed met geld - blik in de knip van Vera
Sparen

28/05/2020 - 09:26

Zzp’er Vera is onzeker over haar financiële toekomst

Leonie Rozemulder, Redacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld omgaat? Bij Aegon denken we van wel. Dit is Vera van der Burg (26) en zij raakt nogal eens wat kwijt. Losse pasjes bijvoorbeeld. Sinds een jaar of 3 stalt ze haar pasjes dan ook maar in een knip. En verrek: dat werkt!

> Lees verder

Vakantie
Verzekeren

25/05/2020 - 15:10

Dekt je reisverzekering de vakantie in Nederland?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Vakanties naar tropische bestemmingen lijken verder weg dan ooit. Om toch de vakantiesfeer erin te houden, doe je iets op Hollandse bodem. Denk aan uitwaaien op de Wadden, zeilen over de Friese meren of 1,5 meter terrassen in een onbekende stad. Heb je al een reisverzekering voor in het buitenland? Check hier of je ook kunt rekenen op deze verzekering in jouw eigen kikkerlandje.

> Lees verder

Servies
Verzekeren

12/05/2020 - 15:16

Verzeker je verzameling!

Amke Durville, Communicatiespecialist

Wat ben jij trots op je verzameling. Een collectie vol pronkstukken van onschatbare waarde. Stel je dan eens voor dat er iets met je verzameling gebeurt. Dat je modelspoorbaan in vlammen opgaat of dat een dief het op je postzegelmappen gemunt heeft. Daar wil je toch niet aan denken?! Als verzamelaar doe je er goed aan om je collectie te verzekeren. We helpen je op weg!

> Lees verder

Sparen

11/05/2020 - 11:39

80-jarige Coos heeft weinig behoefte om nieuwe dingen te kopen

Leonie Rozemulder, Redacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld omgaat? Bij Aegon denken we van wel. De 80-jarige Coos Kater pakt haar knip erbij. Ze vertelt ons dat zij en haar knip minder onderweg zijn dan vóór de coronacrisis. En dat is nogal wat voor deze actieve dame. 

> Lees verder

Pagina's