Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Nieuws

10/02/2020 - 13:17

Samenwonen en belastingaangifte doen: wat moet je weten?

Redactie | Aegon Blog

Samenwonen, dat betekent samen het huishouden doen, samen boodschappen doen en ook… sámen belastingaangifte doen! Toch? Nou, niet per se. Want of je gezamenlijk belastingaangifte moet doen of ieder apart, dat ligt aan je situatie. In deze blog lees je precies hoe het zit.

> Lees verder

Nieuws

10/02/2020 - 11:23

Belastingaangifte: zelf doen of uitbesteden?

Redactie | Aegon Blog

De deadline van 1 mei komt langzaam dichterbij. We moeten er allemaal weer aan geloven: de jaarlijkse belastingaangifte. Ga je het zelf doen of besteed je het uit? Voor allebei valt wel iets te zeggen. Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rij.
 

> Lees verder

Nieuws

06/02/2020 - 20:28

Het recept voor een snelle belastingaangifte

Amke Durville, Communicatiespecialist

Wegens succes herhaald: de belastingaangifte! Heb je er ook weer zo’n zin in? Het scheelt in ieder geval als je het juiste recept bij de hand hebt. We helpen je met onze checklist! Daar staan alle ingrediënten op die je mogelijk nodig hebt. Voeg aan die papieren een snufje geduld toe en klaar!

> Lees verder

Hypotheek

03/02/2020 - 11:53

Hypotheken: 6 vormen op een rij

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een hypotheek kiezen vinden veel mensen best lastig. Heel begrijpelijk, want hypotheken zijn er in allerlei vormen. Om je te helpen met kiezen, lichten we de 6 hypotheekvormen die Aegon aanbiedt toe. 

> Lees verder

Hypotheek

02/02/2020 - 14:00

Huis kopen? Check de kosten koper!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Spannend, je gaat een ander huis kopen! Waarschijnlijk speur je het liefst elke vrije minuut op internet naar huizen. Heel begrijpelijk! Toch is het verstandig om eerst stil te staan bij álle kosten die bij het kopen van een huis komen kijken. In dit artikel vind je ze op een rij.

> Lees verder

Sparen

01/02/2020 - 13:20

"Al verdiende mijn vriend veel meer, hij verwachtte dat ik van alles de helft zou betalen"

Redactie | Aegon Blog

Sara (35): “Ik moest vroeger altijd een beetje lachen als ik in een tijdschrift een verhaal las van een vrouw die binnen haar relatie ruzie maakte over geld. Ik kon me daar totaal niets bij voorstellen, want over geldzaken maak je toch gewoon afspraken?”

> Lees verder

Pagina's