Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Finsnap baby op komst
Sparen

01/12/2020 - 16:15

Baby op komst? Dit zijn 3 belangrijke dingen die je NIET wil vergeten…

Leonie Rozemulder, Redacteur

Van harte gefeliciteerd. Je krijgt een kleine of je hebt de wens om ouder te worden van een kleine spruit. Je gaat een geweldige tijd tegemoet, maar ook een tijd waarin je veel moet regelen. Bijvoorbeeld belangrijke geldzaken. Vergeet deze zaken niet te regelen voor je baby er is:

> Lees verder

Aegon FinSnap ontslag
Sparen

01/12/2020 - 14:48

Geen werk meer? Kijk vooruit met FinSnap

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Zonder werk komen te zitten kan ingrijpend zijn. Niet alleen emotioneel, óók financieel. Juist daarom is het belangrijk om vooruit te kijken en je te verdiepen in je geldzaken als je (binnenkort) geen werk meer hebt. Met FinSnap kan dat heel eenvoudig.

> Lees verder

Aegon FinSnap geldzaken op orde
Sparen

30/11/2020 - 17:04

4 momenten waarop je FinSnap wilt gebruiken

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven zit vol onverwacht mooie dingen. Een baby op komst of je droomhuis vinden. Maar er kunnen je ook nare dingen overkomen. Je wilt op beide financieel voorbereid zijn. Dat doe je gemakkelijk en snel met de online tool FinSnap.

> Lees verder

FinSnap helpt bij huis kopen
Sparen

26/11/2020 - 13:11

Hoe bepaal je wat je op een huis kunt bieden?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Heb je een huis naar wens gevonden? Fijn! Tijd om een bod uit te brengen. We raden je aan om geen overhaaste beslissing te maken. Juist door de bizarre omstandigheden van het opbieden op de huizenmarkt, is het heel verstandig om eerst in je geldzaken te duiken. Volg de volgende 5 stappen...

> Lees verder

Verzekeren

23/11/2020 - 14:27

5 vragen over je aansprakelijkheidsverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Wijn morsen op je eigen kleed of op dat van een ander. Zelfde ongelukje, andere verzekering. Vaak halen mensen de aansprakelijkheids-, inboedel- en WA-verzekering ook door elkaar. Tijd voor helderheid! We stellen 5 vragen over de aansprakelijkheidsverzekering aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon.

> Lees verder

FinSnap eerder stoppen met werken
Sparen

23/11/2020 - 11:18

49 jaar en stoppen met werken. Hoe dan?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Soms loopt het zelfs beter dan verwacht dankzij een goede financiële voorbereiding.  Bijvoorbeeld het leven van mr FOB, eigenaar van de Financieel Onafhankelijk Blog. Hij stopte op zijn 49e met werken. Gezien dit een droom is die veel van ons hebben, laten we mr FOB aan het woord.

> Lees verder

Pagina's