Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

08/02/2021 - 13:57

Belastingaangifte: zelf doen of uitbesteden?

Leonie Rozemulder, Redacteur

In een jaar met veel veranderingen, blijven sommige dingen gewoon hetzelfde. Neem de belastingaangifte. Ga je het zelf doen of besteed je het uit? Voor allebei valt wel iets te zeggen. We zetten de voor- en nadelen op een rij. Zo maak je gemakkelijker een slimme keuze voor straks. 

> Lees verder

Vooruitdenken

08/02/2021 - 13:23

Samenwonen en belastingaangifte doen: wat moet je weten?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Samenwonen heeft véél voordelen. Het is bijvoorbeeld (vaak) gezelliger. En je bouwt samen, onder één dak, iets moois op. De kers op de taart? Het kan je misschien wel geld opleveren door gezamenlijk belastingaangifte te doen. Komen jullie daarvoor in aanmerking?

> Lees verder

dierenverzekering Aegon
Verzekeren

02/02/2021 - 11:30

"Ik wist niet eens dat er een intensive care voor honden bestond"

Amke Durville, Communicatiespecialist

Een knieoperatie hier, een buikgriepje daar. Gisèle heeft al flinke porties zorgen gehad over haar hond Pip. Overigens niet vernoemd naar de Pip van Woezel, mocht je het je afvragen. Gewoon, een leuke korte naam om haar goed te trainen. Een tijd geleden lag Pip onverwachts op de intensive care. Gisèle liet zich gelukkig niet verrassen door de torenhoge kosten.

> Lees verder

EHBB: Eerste Hulp Bij Betalingsproblemen
Vooruitdenken

20/01/2021 - 13:58

EHBB: Eerste Hulp Bij Betalingsproblemen

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Betaalproblemen. Je wilt er niet aan denken. De corona-pandemie heeft laten zien dat veel zekerheden ineens kunnen wegvallen. Je hoeft je baan of inkomen overigens niet te verliezen om financieel in de knel te komen. Onverwachte - maar noodzakelijke - uitgaven of een dikke rekening kunnen zomaar voor je neus staan. Als je om wat voor reden dan ook betaalproblemen met je hypotheek krijgt óf verwacht, dan sta je er niet alleen voor. Wij denken met je mee!

> Lees verder

Verzekeren

14/01/2021 - 16:27

5 vragen over je huisdierenverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Oef, je nieuwsgierige kat keek nét te ver over het randje. Pootje gebroken. Of je trouwe viervoeter is ziek. Misschien vraag je het je af: heb je dan wat aan een huisdierenverzekering? We stellen 5 van die vooruitdenkvragen aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon. Want wie goed is voorbereid, laat zich niet verrassen!

> Lees verder

Hayo verbouwt zijn huis
Verzekeren

17/12/2020 - 07:44

Je huurwoning of koopappartement verbouwen? Check je verzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Uitbouwen of verbouwen, bijvoorbeeld voor een profi kantoor in huis. Veel mensen doen dat in deze tijd. Door corona, maar ook door de op hol geslagen huizenmarkt. Heb jij ook verbouwd? Of heb je wilde plannen voor je koopappartement of huurwoning? Dan hebben we een tip voor je: check of je verbouwing is meeverzekerd. 

> Lees verder

Pagina's