Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Opinie

19/03/2020 - 14:45

“Door de bijstand weet ik: zelfvertrouwen is zó belangrijk”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Van ondernemer met een goed lopende zaak en vrijstaand huis tot bijstandsmoeder in een flatje. Het overkwam de 41-jarige Jamilla. Met een enorme dosis wilskracht, doorzettingsvermogen én de hulp van stichting Colours of Impact durft ze het roer om te gooien. Lees haar verhaal.

> Lees verder

Sparen

16/03/2020 - 15:10

5 geldspellen voor je kids

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Op zoek naar leuke spelletjes voor je kids? Dan is het helemaal fijn als ze er ook iets van opsteken. Daarom zetten wij 5 leuke geldspellen voor je op een rij.

> Lees verder

Hypotheek

12/03/2020 - 11:38

Checklist om jouw droomhuis te bezichtigen!

Redactie | Aegon Blog

Ga jij op pad tijden de Open Huizen Dag? Spannend en leuk tegelijk. Met de huidige woningmarkt is het belangrijk om je hoofd koel te houden. En geen overhaaste beslissingen te nemen. Daarom helpen we je graag met deze handige checklist zodat je niets over het hoofd ziet. Veel kijkplezier!

> Lees verder

Treinenverzameling van Piet
Verzekeren

09/03/2020 - 12:54

“Mijn treinenverzameling was compleet verwoest door de brand”

Amke Durville, Communicatiespecialist

Het zal je maar gebeuren: je waardevolle verzameling verbrand. Alles in één keer weg. Dit overkwam Piet (73). Hij verzamelt al jaren computergestuurde modelspoorbanen. En die zijn veel waard! Piet zag een groot deel van zijn verzameling in vlammen opgaan. Lees hier zijn verhaal.

> Lees verder

Hypotheek

20/02/2020 - 20:16

Bouwdepot in 2019? Hypotheekexpert Hans geeft 5 tips voor je belastingaangifte

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Zonnepanelen op je dak, een oud huis van onder tot boven renoveren of een aanbouw voor extra ruimte. Steeds meer mensen sluiten om die óf andere redenen een bouw- of energiedepot af. Deed jij dat vorig jaar? Dan heeft dat gevolgen voor je belastingaangifte over 2019. Hans Becks geeft 5 tips waarmee jij je voordeel kunt doen bij je aangifte.

> Lees verder

Lisanne Melkweg
Sparen

18/02/2020 - 14:29

‘Alles wat je dagelijks gebruikt, mag veel geld kosten’

Sadia Shirriff, Redacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld om gaat? Bij Aegon denken we van wel. Lisanne Lek trekt haar magische portemonnee met gouden sterretjes en we kwamen tot de conclusie dat zij een échte levensgenieter is. Lees snel verder waarom!

> Lees verder

Pagina's