Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

tweede hypotheek aegon vooruitdenken
Vooruitdenken

02/03/2021 - 20:39

"Spelen we op safe of gaan we voor die tweede hypotheek?"

Leonie Rozemulder, Redacteur

Wil je later niet inleveren op je huidige leefstijl? Eerder met pensioen? Of maak je je juist zorgen om je geldzaken? Wat er ook speelt; het is fijn om je financiën op orde te hebben. Voor nu en in de toekomst. Dus start vandaag nog met keuzes maken voor straks.

> Lees verder

linda hoekstra vooruitdenken aegon
Vooruitdenken

16/02/2021 - 08:56

"Ik zou op mijn 55ste willen stoppen met werken"

Leonie Rozemulder, Redacteur

Wil je later niet inleveren op je huidige leefstijl? Eerder met pensioen? Of maak je juist zorgen om je geldzaken? Wat er ook speelt; het is fijn om je financiën op orde te hebben. Voor nu en in de toekomst. Dus start vandaag nog met keuzes maken voor straks.

> Lees verder

Vooruitdenken

15/02/2021 - 17:14

Bouwdepot in 2020? Hypotheekexpert Henk geeft 5 belastingtips

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Zonnepanelen op je dak, een oud huis renoveren of een aanbouw. Steeds meer mensen sluiten om die óf andere redenen een bouw- of energiedepot af. Deed jij dat vorig jaar? Dan heeft dat gevolgen voor je belastingaangifte over 2020. Henk Jongman, financieel planner en kwaliteitscoach bij Aegon, geeft 5 tips waarmee jij je voordeel kunt doen bij je aangifte.

> Lees verder

Verzekeren

10/02/2021 - 18:00

Een koud kunstje: goed voorbereid op sneeuw

Amke Durville, Communicatiespecialist

Al van die heuvel afgegleden met je slee? Of een mooie wandeling gemaakt? Het witte landschap geeft veel sneeuwpret. Maar sneeuw kan ook voor schade en overlast zorgen. Zeker als het gaat dooien. We hebben tips om schade aan je huis en spullen te voorkomen. 

> Lees verder

Vooruitdenken

08/02/2021 - 17:23

Spoileralert: Gemakkelijker én sneller belastingaangifte doen

Amke Durville, Communicatiespecialist

Sommige dingen zijn niet te voorspellen. Dat hebben we het afgelopen jaar gezien. Eén ding zeker wel. De belastingaangifte! Net als ieder jaar moet je vóór 1 mei je aangifte hebben gedaan. Voelt eigenlijk wel vertrouwd toch?

> Lees verder

Vooruitdenken

08/02/2021 - 14:29

Opfriscursus belastingaangifte: jaaroverzichten

Leonie Rozemulder, Redacteur

Daar zijn ze weer. Je zag het waarschijnlijk al aankomen. De belastingaangifte voor de deur en de jaaroverzichten dus in de digitale brievenbus. Leuk dat je deze ontvangt, maar wat moet je ermee? Maak nu de slimme keuze om je even te verdiepen in het hoe en waarom van jaaroverzichten. De aangifte gaat je straks geheid gemakkelijker af.

> Lees verder

Pagina's