Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Kim gaat de financiele uitdaging aan
Sparen

08/10/2019 - 15:17

“Ik loop regelmatig door de winkelstraat uit gewoonte”

Marlies Touburg, Webredacteur

Een shirtje hier, een boek daar… Kim kocht onbewust heel wat spullen die ze eígenlijk niet echt nodig had. Tijd voor een financiële detox! Ze ging de uitdaging aan: geen spullen kopen in de maand september.

> Lees verder

Sparen

08/10/2019 - 15:08

“Zo moeilijk is het niet”

Marlies Touburg, Webredacteur

Even langs de koffiezaak op het station. Even een broodje halen in de kantine. Dit soort uitgaven liepen flink in de papieren bij Iris. Daarom besloot zij de uitdaging aan te gaan! Iris kocht in de maand september geen eten en drinken buiten de deur.

> Lees verder

Meneer Baas in zijn tuin
Sparen

03/10/2019 - 13:06

‘De maatschappij van nu draait te veel om geld en geld verdienen’

Redactie | Aegon Blog

Sommige mensen blijven tot op zeer hoge leeftijd geestelijk helder, anderen worden op een bepaald moment dement. Hoe kan dat? Dát onderzoekt het Alzheimercentrum Amsterdam onder mensen die honderd jaar of ouder zijn. Aegon sponsort dit onderzoek en bedankt op 11 oktober alle 100-plussers die deelnemen aan het onderzoek. Meneer Baas (102) is één van hen. Hij vertelt over zijn leven en hoe hij zijn geldzaken vroeger regelde. 

> Lees verder

Jennifer geeft ons een blik in de knip
Sparen

03/10/2019 - 09:24

“Mijn portemonnee zit vol feel good-dingen"

Marlies Touburg, Webredacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld om gaat? Bij Aegon denken we van wel. De knip van Jennifer Braaksma-Zijlstra (50) bevat, naast geld, nog heel veel andere dingen: “Het is eigenlijk een beurs vol herinneringen.”

> Lees verder

Hypotheek

29/09/2019 - 22:01

7 duurzame waanzinwoorden op een rij

Kim Bakker, Redacteur

Wat zonnepanelen zijn, weet je inmiddels wel. Maar wat dacht je van HR++-glas of spouwmuurisolatie? We zetten een aantal duurzame waanzinwoorden op een rij!
 

> Lees verder

geld en vrienden
Sparen

29/09/2019 - 21:55

Tips: hoe combineer je je geldzaken met je vrienden?

Sadia Shirriff, Redacteur

Hoe vaak praat jij met je vrienden over geld? Geef jij het eerlijk aan als je een keer niet meegaat naar een uitje omdat je deze maand even wat krapper bij kas zit? En weten je vrienden überhaupt hoeveel je verdient? Het is toch nog taboe om het over geldzaken te hebben, terwijl juist als je dit deelt met je vrienden het je leven wat makkelijker maakt. En je geldzaken misschien ook wel leuker!

> Lees verder

Pagina's