Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

18 maart 2019

“Leren fietsen doen kinderen ook niet als ze achterop bij hun ouders blijven zitten”

Shanna van der Valk, Redacteur

Het is belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren omgaan met geld. Maar hoe begin je als ouder daarmee? Hoe ga je om met zakgeld? En wanneer open je een rekening voor je kind? Tijdens de Week van het Geld vertelt Marion Weijers, adviseur budgetvoorlichting van Nibud, hoe je je kids financieel bewust maakt.

> Lees verder

Sparen

14 maart 2019

‘Toen we hoorden dat het er 3 waren, moesten we lachen en huilen tegelijk’

Sadia Shirriff, Redacteur

Leon is 30 jaar samen met Esther: ‘the love of his life’. Gelukkig getrouwd, 4 kinderen én een hond. Ze hadden al een kleintje toen ze het nieuws hoorden dat Esther zwanger was van een twee-eiige drieling. Leon vertelt hoe ze zo een fikse gezinsuitbreiding financieel voor elkaar hebben gebokst.

> Lees verder

Hypotheek

13 maart 2019

Overwaarde benutten, hoe pak je dat aan?

Redactie | Aegon Blog

De huizenmarkt bloeit! Met een beetje geluk is je huis in waarde gestegen. Als de waarde van je woning hoger is dan je hypotheekschuld, dan heb je overwaarde. Lekker, maar hoe profiteer je van die overwaarde? Wij zetten 3 manieren voor je op een rij.

> Lees verder

Verzekeren

12 maart 2019

Kan je je benen verzekeren?

Redactie | Aegon Blog

Jan houdt zich bij Aegon elke dag bezig met pensioenen, maar tijdens de Week van het Geld (25 t/m 29 maart 2091) éven niet. Dan geeft hij les op een basisschool. Dat is wel iets anders dan zijn dagelijkse werk. Toch niet helemaal. Zijn beide ouders hebben in het onderwijs gezeten, dus het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

> Lees verder

Nieuws

10 maart 2019

Belastingaangifte: zelf doen of uitbesteden?

Marlies Touburg, Webredacteur

De deadline van 1 mei komt langzaam dichterbij. We moeten er allemaal weer aan geloven: de jaarlijkse belastingaangifte. Ga je het zelf doen, of besteed je het uit? Voor allebei valt wel iets te zeggen. Wij zetten de voor- en nadelen op een rijtje.
 

> Lees verder

Opinie

10 maart 2019

De baby-uitzet: 7 must-haves en 7 miskopen

Marlies Touburg, Webredacteur

Zodra je ontdekt dat je zwanger bent, komt er veel op je af. Daar kan ik sinds een paar maanden over meepraten. Er moet veel worden geregeld en vooral: véél gekocht. Op internet wemelt het van de uitzetlijsten. Ik werd er een beetje zenuwachtig van: moet ik dat echt allemaal kopen? Dan ben ik al blut voor de bevalling begint! 

> Lees verder

Pagina's