Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

28/01/2020 - 12:02

“Ik halveerde mijn woonoppervlak én hypotheek”

Marlies Touburg, Webredacteur

Het leven loopt soms anders dan verwacht. Bijvoorbeeld je woonsituatie. Het ene moment woon je in een mooi huis van 90 vierkante meter. En het volgende moment zit je in een huis dat de helft kleiner is, reis je de wereld rond en woont je beste vriendin in jouw oude huis. Sandra maakte het mee!

> Lees verder

Sparen

27/01/2020 - 13:02

Al het geld op één hoop: ‘Mijn ouders dachten dat ik gek was geworden’

Redactie | Aegon Blog

Toen Kirsten (46) en dochter Jip (6) gingen samenwonen met gescheiden vader Michel (43) en zijn twee kinderen, besloot ze haar huis te verkopen en al hun financiën op één hoop te gooien. Maar wel met héél duidelijke afspraken.

> Lees verder

Hypotheek

26/01/2020 - 08:58

Eerst verkopen, dan pas kopen? Of andersom?

Marlies Touburg, Webredacteur

Die ruimte, die locatie, die tuin! Jij hebt je droomhuis gevonden. Nu snel handelen, want er zijn kapers op de kust. Klein probleem: je oude huis is nog niet verkocht. Moet je tóch je slag slaan of kun je dit huis beter aan je voorbij laten gaan? Lees verder zodat je weet wat voor jou de beste keuze is.

> Lees verder

Sparen

25/01/2020 - 11:59

‘Ik draaide alleen op voor alle vaste lasten’

Redactie | Aegon Blog

Twee jaar geleden vonden Iris (55) en Erik (56) elkaar via een datingsite. Ze hebben het hartstikke gezellig samen, maar het voelt voor Iris toch een beetje gek dat zij alle vaste lasten betaalt. “In het begin dacht ik dat het onderwerp geld vanzelf wel een keer op tafel zou komen.”

> Lees verder

Verzekeren

24/01/2020 - 09:57

Mogen jouw medicijnen de douane door?

Redactie | Aegon Blog

Je gaat op vakantie om tot rust te komen. Of om juist het avontuur op te zoeken. Maar je zit in elk geval níet te wachten op avonturen bij de douane. Dus gebruik je medicijnen? Check dan vooraf wat je moet regelen om ze mee te mogen nemen. Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rij!

> Lees verder

Sparen

23/01/2020 - 11:46

Zo consuminder je in en rond je huis

Kim Bakker, Redacteur

Bij consuminderen denk je misschien aan minder kleding, minder boodschappen… maar ook de spullen in en rond je huis tellen mee. Waarom zou je al die apparaten die je maar af en toe nodig hebt, zelf aanschaffen? Dat kan anders!

> Lees verder

Pagina's