Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Twee mensen die op een telefoon kijken en lachen
Verzekeren

05/12/2019 - 14:52

7 waanzinnige waanzinwoorden over verzekeringen

Amke Durville, Communicatiespecialist

In de verzekeringswereld kom je ze regelmatig tegen: waanzinwoorden. Bijvoorbeeld als je de ‘grote, kleine lettertjes’ leest van je verzekering. De voorwaarden dus. Vaak gebruiken verzekeraars dezelfde ingewikkelde woorden. Wel zo fijn als je begrijpt wat er precies staat. Daarom lichten we 7 woorden toe.

> Lees verder

Verzekeren

05/12/2019 - 14:17

“Alle bagage was uit de hotelkamer gestolen”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Beroofd worden op reis, met een gebroken been op de piste en je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Marjolein die met haar zoon in Zuid-Afrika werd bestolen.

> Lees verder

stel voor hun huis
Verzekeren

02/12/2019 - 13:31

Basis- of allrisk-dekking: wat kies je?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Wil je graag een beetje of veel financiële zekerheid? Die vraag kun je jezelf stellen als je een inboedel-, woonhuis- of reisverzekering bij Aegon afsluit. Want alle drie de verzekeringen zijn er in twee smaken: basis en allrisk. Om weloverwogen te kiezen, zetten we per verzekering de drie belangrijkste verschillen tussen de basis- en allrisk-dekking op een rij.

> Lees verder

Vasco en Lianne met reiskoffers
Verzekeren

29/11/2019 - 16:01

Sta je dan op Bonaire: zónder telefoon, pasjes en geld

Amke Durville, Communicatiespecialist

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste of je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Vasco en Lianne die op Bonaire tussen de palmbomen werden beroofd.

> Lees verder

Kim op de bank
Verzekeren

29/11/2019 - 14:46

Blusschade: “Líters en líters water in mijn huis…”

Amke Durville, Communicatiespecialist

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste en je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Kim (36) die blusschade had. 

> Lees verder

koffers op reis
Verzekeren

29/11/2019 - 13:49

5 vragen over de reisverzekering

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Je gaat op vakantie en neemt mee… een reisverzekering. Want ja, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar welke reisverzekering kies je? Een kort- of doorlopende? En in welke landen ben je allemaal verzekerd? We vragen het aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon.

> Lees verder

Pagina's