Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

17/09/2020 - 08:52

Storm op komst: zoek dekking

Amke Durville, Communicatiespecialist

Code geel, oranje of rood? Als er storm op komst is, is het slim om je goed voor te bereiden. We zetten handige tips op een rij om schade te voorkomen. En heb je schade aan je huis? Je leest hier ook hoe het dan zit met je verzekering.

> Lees verder

Hypotheek

14/09/2020 - 17:00

Huis kopen in crisistijd. Doen!

Redactie | Aegon Blog

In de media leek het even alsof heel Nederland massaal in maart en april – het begin van de coronacrisis - een ander huis kocht. Waar veel sectoren last van de epidemie hebben, lijkt de huizenmarkt vooralsnog niet onder de situatie te lijden. Is het verstandig om nu een huis te kopen? Hendrik Fokkema van Hoekstra Makelaardij uit Leeuwarden heeft het antwoord én wat tips!

> Lees verder

Thuiswerken
Verzekeren

01/09/2020 - 16:31

Wie betaalt je thuiswerkongelukken?

Amke Durville, Communicatiespecialist

Bingo! Loop je van je ‘kantoor’ op zolder de trap af naar je woonkamer: valt de laptop van je werk uit je handen. Beschadigd. Moet je dan je eigen verzekering bellen of aankloppen bij je werkgever? Nu we meer thuis zijn en werken vanwege corona, is het handig om dit soort ‘hoe-zit-het-precies-verzekeringszaken’ te weten. We zetten er een paar voor je in de schijnwerpers. 

> Lees verder

Verzekeren

27/08/2020 - 09:34

Schutting omgewaaid: ben je dan verzekerd?

Amke Durville, Communicatiespecialist

Het zal je maar gebeuren: heb je nét een nieuwe schutting geplaatst, raast er een storm over Nederland. Schutting omver. Dekt je verzekering deze schade? En wat moet je dan doen? Wij zetten drie veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rij! 

> Lees verder

Sparen

25/08/2020 - 10:58

3 vergeten musthaves voor studenten op kamers

Leonie Rozemulder, Redacteur

Een nieuw studiejaar is in aantocht. Misschien gaat je dochter of zoon op kamers? Spannend! Naast een bed, bureau en servies, zijn er 3 essentials die vaak niet op de uitzetlijst staan. Wij staan stil bij deze 3 musthaves voor iedere kersverse student op kamers.

> Lees verder

Hypotheek

17/08/2020 - 11:24

6 geld- en energiebesparingstips die het verschil maken

Redactie | Aegon Blog

Doe dit… doe dat. Al die besparingstips zoals ledlampen of een extra trui of pantoffels aantrekken. Die kennen we wel. Maar wat maakt nou écht verschil? (Of niet…) We hebben 6 energiezuinige dingen voor je uitgezocht.
 

> Lees verder

Pagina's