Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Woning met verbrand dak
Verzekeren

10/01/2020 - 11:14

Woning afgebrand: en dan? Schaderegelaar Erik vertelt

Amke Durville, Communicatiespecialist

Er staat een laag water in je huis of je keuken vliegt in de hens: je meldt de schade bij je verzekeraar. Maar wat gebeurt er daarna? Wie beoordeelt bijvoorbeeld de schade en zorgt dat de boel wordt hersteld? We vragen het aan Erik van Galen, schaderegelaar bij Aegon.

> Lees verder

Verzekeren

31/12/2019 - 10:22

“Ik brak mijn been op drie plekken"

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Beroofd worden op reis, een gebroken been op de piste of je huis in de hens. Stuk voor stuk situaties die je liever niet meemaakt. Gebeurt dit toch? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Wij interviewen pechvogels die er alles van weten. Ditmaal: Virginia (31) die tijdens de skivakantie haar been op drie plekken brak.

> Lees verder

Sparen

25/12/2019 - 01:00

Hoe hou je je financiële voornemens dit jaar zo goed mogelijk vol?

Sadia Shirriff, Redacteur

In december geef je vaak veel te veel geld uit, waardoor je in januari denkt: yes, ik ga alles weer even op scherp stellen. Je begint vol goede moed maar ergens halverwege het jaar ben je alweer helemaal lost. Oeps, je hebt je spaarpot geplunderd. Hoe je dit jaar je wél aan je financiële voornemens houdt? Consumentenpsycholoog Patrick Wessels vertelt!

> Lees verder

Verzekeren

19/12/2019 - 09:17

Eigenarenbelang? Say what?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

In de geldwereld kom je ze regelmatig tegen: waanzinwoorden. Woorden waar je niets van begrijpt. Sterker nog: vaak heb je er nog nooit van gehoord. Zo kwam ik laatst het woord eigenarenbelang tegen. Say what? Ik ging op ontdekkingstocht en zocht uit wat eigenarenbelang inhoudt. 

> Lees verder

Opinie

18/12/2019 - 16:03

‘Ik hoop dat FinSnap ervoor zorgt dat iedereen in Nederland financieel zelfvertrouwen krijgt’

Sadia Shirriff, Redacteur

Petra Marechal is opgegroeid in een fruitteeltgezin. Bij haar is het met de paplepel ingegoten om verstandig om te gaan met geld. Ook bij Aegon zet ze zich volop in om mensen ‘Goed met Geld’ te maken. Met slimme, nieuwe technieken. Een van de initiatieven waar zij op dit moment hard aan werkt, is FinSnap. Een handige tool die adviseurs helpt om mensen snel inzicht te bieden in hun financiële situatie: nu én later.

> Lees verder

Sparen

18/12/2019 - 12:50

“Ik kan na een bezoekje aan de boekhandel met wel 8 boeken de deur uitlopen”

Sadia Shirriff, Redacteur

Boekenverslinder Freek ging de uitdaging aan! Hij wil graag bewuster zijn van zijn koopgedrag en gaat een maand lang niets kopen. Voor hem betekent dat: van véél boeken kopen naar géén boeken of andere spullen. We spraken hem voor én en na de challenge. Heeft hij het volgehouden?

> Lees verder

Pagina's