Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Roeien

8 maart 2019

‘Liever Varsity-titel dan wereldbekergoud’

Redactie | Aegon Blog

Marieke Keijser (22) en Tone Wieten (24) gelden als grote roeibeloften voor de toekomst. Tijdens hun weg naar olympisch goud in #Tokio2020 volgen we het duo van het Aegon Nationaal RoeiTeam op ons Instagramkanaal. In deze blog beantwoorden Marieke en Tone prikkelende dilemma’s over het studentenroeien.

> Lees verder

Nieuws

7 maart 2019

Samenwonen en belastingaangifte doen: wat moet je weten?

Marlies Touburg, Webredacteur

Samenwonen, dat betekent samen het huishouden doen, samen boodschappen doen en ook… sámen belastingaangifte doen! Toch? Nou, niet per se. Want of je gezamenlijk belastingaangifte moet doen of ieder apart, dat ligt aan je situatie. In deze blog lees je precies hoe het zit.

> Lees verder

Hypotheek

2 maart 2019

Een hypotheek afsluiten in 2019: de belangrijkste veranderingen!

Kim Bakker, Redacteur

Ook in 2019 gaan er weer een héle hoop mensen verhuizen. Misschien ben jij wel één van hen! Als je dit jaar een nieuwe hypotheek gaat afsluiten, wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Want al die hypotheekregels die elk jaar veranderen… je wordt er duizelig van. Daarom zetten wij de drie belangrijkste voor je op een rij. Lekker overzichtelijk!

> Lees verder

Opinie

1 maart 2019

“Ik heb 2 kids en daarom juist wél een aov”

Redactie | Aegon Blog

Wel óf geen aov? “Komt later wel!”, is het antwoord van veel startende ondernemers. Want als beginnend bedrijf ben je vooral bezig met klanten, opdrachten en deadlines. Maar hoe zit dat een paar jaar later? In gesprek met ‘Redactiegasten’ Sander (37) en Gijs (41): twee gasten met één bedrijf. 

> Lees verder

Opinie

1 maart 2019

‘In één klap wordt het financiële plaatje inzichtelijk’

Marise Sperling, Redacteur

Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven, maar toch strandt het huwelijk. Dat gebeurt tegenwoordig bij 1 op de 3 stellen. Er breekt dan een zware tijd aan, óók financieel. Er moeten goede afspraken worden gemaakt die voor beide partners gunstig uitpakken. De Financiële Vooruitblik bij Scheiden helpt hierbij. Advocaat en scheidingsmediator Saskia Braun, van branchevereniging vFAS, legt uit wat deze tool inhoudt.

> Lees verder

Dure gin toncs
Sparen

19 februari 2019

6 geldblunders die jij nóóit gaat maken

Annieck Verkerk, Redacteur

Of het nu om € 5 gaat of om € 1.000: geld verliezen is zó zonde! Zeker als je het kon voorkomen. Daarom zetten wij een paar veelvoorkomende geldblunders op een rij. Zo hoef jij die nooit te maken! 

> Lees verder

Pagina's