Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

20 augustus 2019

8 x geld besparen met kinderen

Marlies Touburg, Webredacteur

Elke ouder kan erover meepraten: kinderen kosten geld. Maar het beste voor je kind betekent niet altijd het duurste. Daarom hebben wij 8 budgettips voor je verzameld. Ken jij ze al? 

> Lees verder

Sparen

19 augustus 2019

Tijd voor loonsverhoging? 6 tips!

Marlies Touburg, Webredacteur

De snelste manier om meer te verdienen is van baan wisselen. Maar wat als je geen nieuwe baan wilt, maar wél een hoger salaris? Dan wordt het tijd voor een stevige onderhandeling. Met een goede voorbereiding ben je er helemaal klaar voor!

> Lees verder

Beleggen

14 augustus 2019

‘Ik beleg voor mijn dochters‘

Redactie | Aegon Blog

Vanessa (36), moeder van Veerle (7) en Viënne (9), wist niets van beleggen, tot ze een halfjaar geleden besloot haar spaargeld in aandelen te stoppen. Ze hoopte dat ze er wel wat mee kon verdienen. En het was geld dat ze toch niet direct nodig had.

> Lees verder

Hypotheek

14 augustus 2019

De voordelen en nadelen van een overbruggingshypotheek

Kim Bakker, Redacteur

Yes! Je hebt je droomhuis gevonden. Maar... je oude huis is nog niet verkocht. Dan kan een overbruggingshypotheek (ook wel: overbruggingslening of overbruggingskrediet) de oplossing zijn. Wat zijn de voordelen en de nadelen?

> Lees verder

Sparen

13 augustus 2019

Nieuwe baan? 5 tips voor een hoger salaris!

Marlies Touburg, Webredacteur

Yes! Je mag op een sollicitatiegesprek komen voor je droombaan. Tijd om je schoenen te poetsen, je broek te strijken en… even deze tips door te lezen. Want een nieuwe baan is dé kans om je salaris een boost te geven. Maar dan moet je het wel slim aanpakken.

> Lees verder

Blik in de knip van Jorn
Nieuws

12 augustus 2019

“Mijn knip is een verzameling herinneringen”

Redactie | Aegon Blog

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld om gaat? Bij Aegon denken we van wel. Art director Jorn Schakenraad (41) trekt zijn knip, spreidt de inhoud en doet zijn verhaal. “Kijk, mijn Padi pas. Dan denk ik meteen weer terug aan duiken in Belize.”

> Lees verder

Pagina's