Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

19/12/2019 - 09:17

Eigenarenbelang? Say what?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

In de geldwereld kom je ze regelmatig tegen: waanzinwoorden. Woorden waar je niets van begrijpt. Sterker nog: vaak heb je er nog nooit van gehoord. Zo kwam ik laatst het woord eigenarenbelang tegen. Say what? Ik ging op ontdekkingstocht en zocht uit wat eigenarenbelang inhoudt. 

> Lees verder

Opinie

18/12/2019 - 16:03

‘Ik hoop dat FinSnap ervoor zorgt dat iedereen in Nederland financieel zelfvertrouwen krijgt’

Sadia Shirriff, Redacteur

Petra Marechal is opgegroeid in een fruitteeltgezin. Bij haar is het met de paplepel ingegoten om verstandig om te gaan met geld. Ook bij Aegon zet ze zich volop in om mensen ‘Goed met Geld’ te maken. Met slimme, nieuwe technieken. Een van de initiatieven waar zij op dit moment hard aan werkt, is FinSnap. Een handige tool die adviseurs helpt om mensen snel inzicht te bieden in hun financiële situatie: nu én later.

> Lees verder

Sparen

18/12/2019 - 12:50

“Ik kan na een bezoekje aan de boekhandel met wel 8 boeken de deur uitlopen”

Sadia Shirriff, Redacteur

Boekenverslinder Freek ging de uitdaging aan! Hij wil graag bewuster zijn van zijn koopgedrag en gaat een maand lang niets kopen. Voor hem betekent dat: van véél boeken kopen naar géén boeken of andere spullen. We spraken hem voor én en na de challenge. Heeft hij het volgehouden?

> Lees verder

Verzekeren

17/12/2019 - 15:41

Airbnb en verzekeren: hoe zit dat?

Marlies Touburg, Webredacteur

Kamer over? Of ben je weinig thuis deze zomer? Met Airbnb kan je lege kamer of huis je een leuk zakcentje opleveren. Maar je huis verhuren kán ook verkeerd uitpakken. Zo kan jouw huurder bijvoorbeeld een kaars omstoten, waardoor brandschade ontstaat. Huurder geschrokken, jouw gordijnen kapot en jij met je handen in het haar. Want: wordt dit wel vergoed door je verzekering?

> Lees verder

Verzekeren

16/12/2019 - 14:27

Hoe snel verandert de waarde van mijn inboedel?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Sieraden, je splinternieuwe smartphone of het antieke servies van je oma… Allemaal spullen waar je zuinig op bent. Als er tóch iets mee gebeurt, wil je goed verzekerd zijn. Dat regel je met een inboedelverzekering. Maar hoe bepaal je de waarde van je inboedel? En hoe snel verandert die waarde? We zetten het op een rij.

> Lees verder

twee dames pakken dozen uit
Verzekeren

12/12/2019 - 16:25

Welke verzekeringen zijn nodig bij een huurhuis?

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Woon jij in een huurhuis? Dan is het verstandig om een aantal verzekeringen af te sluiten, zodat je verzekerd bent tegen onverwachtse schade. Zoals inbraak of brand. Niet het leukste om over na te denken, wél belangrijk. Om geen verzekeringen over het hoofd te zien als je een huis huurt, zetten wij de belangrijkste op een rij. 

> Lees verder

Pagina's