Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

08/04/2021 - 10:36

Vooruitdenken met.. avonturiers

Leonie Rozemulder, Redacteur

Welk moment in jouw leven is het inlijsten waard? Bas (39) en Marian (41) vertellen over hun fotomoment. De fotolijst van het stel staat midden in een open veld. Dit staat symbool voor hun leven. Kijken ze vooruit, dat kan hun leven namelijk nog alle kanten op. 

> Lees verder

Verzekeren

30/03/2021 - 15:27

Wat áls er iets gebeurt met je nieuwe interieur?

Amke Durville, Communicatiespecialist

Misschien kriebelt het bij jou ook: om je inrichting eens flink te veranderen. Een spiksplinternieuwe tafel met leuke stoelen bijvoorbeeld. Een ander schilderij aan de muur en wat van die mooie hebbedingetjes erbij. Wat betekent dat voor je inboedelverzekering? Moet je het bijvoorbeeld doorgeven als je nieuwe spullen hebt? Wij denken met je mee vooruit!

> Lees verder

Mark vooruitdenken Aegon
Vooruitdenken

23/03/2021 - 17:52

'Hoe pakt een 4-daagse werkweek uit voor mijn portemonnee?'

Leonie Rozemulder, Redacteur

Wil je later niet inleveren op je huidige leefstijl? Eerder met pensioen? Of maak je je juist zorgen om je geldzaken? Wat er ook speelt; het is fijn om je financiën op orde te hebben. Voor nu en in de toekomst. Dus start vandaag nog met keuzes maken voor straks.

> Lees verder

Vooruitdenken Aegon
Vooruitdenken

20/03/2021 - 20:27

Van krot naar droompaleis

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Heb je het gevoel dat je alleen maar een krot kunt kopen? Omarm die gedachte en maak er het beste van! Koop een oud huis en verbouw het! Wij vertellen je puntsgewijs waar je op moet letten.

> Lees verder

Overwaarde Vooruitdenken Aegon
Vooruitdenken

20/03/2021 - 19:45

Haal het meeste uit je overwaarde

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Ben je van plan om je huis te verkopen? Grote kans dat je er in deze huizengekte een fijne overwaarde aan overhoudt! Maar móet je dat investeren in je nieuwe huis? Of kun je er ook andere leuke dingen mee doen? Wij vertellen het je! 

> Lees verder

Vooruitdenken

18/03/2021 - 21:33

“Hij mag de Playstation wel houden dan”

Leonie Rozemulder, Redacteur

Samenwonen. Of je nu nog apart woont of al jaren onder één dak leeft. Het is slim om samen je geldzaken (alvast) goed te regelen. Voor nu en voor de toekomst. Vooruitdenken noemen wij dat. Hoe? Check jullie geldzaken met onze Checklist Samenwonen. Ishani ging je voor.

> Lees verder

Pagina's