Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

25/08/2020 - 10:58

3 vergeten musthaves voor studenten op kamers

Leonie Rozemulder, Redacteur

Een nieuw studiejaar is in aantocht. Misschien gaat je dochter of zoon op kamers? Spannend! Naast een bed, bureau en servies, zijn er 3 essentials die vaak niet op de uitzetlijst staan. Wij staan stil bij deze 3 musthaves voor iedere kersverse student op kamers.

> Lees verder

Hypotheek

17/08/2020 - 11:24

6 geld- en energiebesparingstips die het verschil maken

Redactie | Aegon Blog

Doe dit… doe dat. Al die besparingstips zoals ledlampen of een extra trui of pantoffels aantrekken. Die kennen we wel. Maar wat maakt nou écht verschil? (Of niet…) We hebben 6 energiezuinige dingen voor je uitgezocht.
 

> Lees verder

Sparen

29/07/2020 - 09:34

Meester Guido verkiest geluk boven geld

Leonie Rozemulder, Redacteur

Zegt de inhoud van een portemonnee iets over wie je bent en hoe je met geld omgaat? Bij Aegon denken we van wel. Dit is Guido Schmitz (32) en hij verkiest geluk boven geld. Guido gooit het roer om en duikt na jaren weer de schoolbanken in om voor de klas te mogen staan.

> Lees verder

Sparen

27/07/2020 - 16:59

5 tips voor een goedkope zomervakantie met kinderen

Leonie Rozemulder, Redacteur

De zomervakantie is begonnen. Misschien blijf je wel thuis met je telg en hou je een zogenoemde ‘staycation’. Lekker luieren in en om het huis of in de buurt dingen ondernemen. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij verzamelden 5 leuke budgetactiviteiten voor jou en je kid(s)!

> Lees verder

Verzekeren

17/07/2020 - 10:00

Veranderingen? Check of je nog verzekering-fit bent!

Amke Durville, Communicatiespecialist

Eindelijk zit je in je nieuwe huis. Wat een luxe! Maar nu heb je schade aan je huis gekregen tijdens het klussen. Wat blijkt? ... Je bent vergeten om je verzekeringen mee te verhuizen! Het overkomt de besten. We zetten 5 momenten op een rij, waarop het slim is om je verzekeringen te checken. 

> Lees verder

Hayo verbouwt zijn huis
Verzekeren

14/07/2020 - 14:50

“Er lag voor honderden euro’s aan klusmateriaal in huis”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Een verdieping op en uitbouw aan zijn huis. Daarvoor zette Hayo (35) de laatste maanden alles op alles. Het resultaat: een ruim droomhuis in hartje Utrecht. Hoe verliep de verbouwing en hoe was hij verzekerd? We vragen het hem én geven verzekeringstips voor andere klussers. 

> Lees verder

Pagina's