Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

17/09/2019 - 10:43

“Om bij te blijven lees ik elke dag de Telegraaf”

Redactie | Aegon Blog

Sommige mensen blijven tot op zeer hoge leeftijd geestelijk helder, anderen worden op een bepaald moment dement. Hoe kan dat? Dát onderzoekt het Alzheimercentrum Amsterdam onder mensen die honderd jaar of ouder zijn. Aegon sponsort dit onderzoek en bedankt op 11 oktober alle 100-plussers die deelnemen aan het onderzoek. Mevrouw Greif (102) is één van hen. Ze vertelt over haar leven en hoe zij haar geldzaken vroeger regelde. 

> Lees verder

Hypotheek

16/09/2019 - 10:34

Wat kies jij: 1 grote verbouwing of stap voor stap?

Kim Bakker, Redacteur

Of je nu gaat voor een dakkapel of het isoleren van je hele huis, verbouwen is een flinke klus. Des te meer reden om het allemaal in eén keer af te handelen, of juist niet. Wat kies jij?

> Lees verder

Pensioen

16/09/2019 - 10:14

5 redenen waarom Finsnap uw adviesgesprekken een kickstart geeft

Sadia Shirriff, Redacteur

“Heb ik een pensioengat?” Die vraag klinkt u als adviseur vast bekend in de oren. Natuurlijk geeft u uw klanten graag een compleet antwoord. Daar heeft u veel informatie van de klant voor nodig én veel tijd. Daarnaast zijn er ook genoeg klanten die helemaal niet bezig zijn met later. Deze groep wilt u graag bewust maken van de gaten in hun financiële situatie. Wij hebben voor u een oplossing voor beide situaties: snel inzicht én een mooie opener van elk adviesgesprek. 

> Lees verder

Hypotheek

12/09/2019 - 14:12

Verbouwen? Houd rekening met deze kosten

Kim Bakker, Redacteur

De knoop is doorgehakt: je gaat verbouwen! Jouw droomhuis bleek al die tijd gewoon je huidige woning te zijn. Maar bij verbouwen komen natuurlijk behoorlijk wat kosten kijken. Houd in elk geval rekening met deze 8 kostenposten!
 

> Lees verder

Hypotheek

12/09/2019 - 11:49

De 4 grootste valkuilen bij het oversluiten van je hypotheek

Redactie | Aegon Blog

De hypotheekrente is historisch laag, dus oversluiten die boel! Ho, wacht even. Het oversluiten van je hypotheek kán inderdaad voordelig zijn. Maar er zijn een paar valkuilen die roet in het eten kunnen gooien. Wij zetten de 4 grootste op een rijtje.
 

> Lees verder

Hypotheek

10/09/2019 - 10:23

‘’Als gasloos de norm wordt, zijn wij dat alvast voor’’

Kim Bakker, Redacteur

Hoe is het om te wonen in een nieuwbouwhuis zonder gas en mét zonnepanelen? Buren en collega’s Jos en Sietze vertellen het je!

> Lees verder

Pagina's