Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Sparen

7 november 2019

“Leuke cadeaus voor weinig? Ga naar de kringloopwinkel!”

Annieck Verkerk, Redacteur

De feestelijke decembermaand staat voor de deur. Voor veel mensen een maand vol met familie en vrienden. En een maand vol cadeaus. Om het een beetje leuk te houden voor de portemonnee is kringloopwinkels afstruinen een goed idee. Wat merken kringloopwinkels van de dure decembermaand? We vragen het Tinus, mede-eigenaar van Kringloop Loosduinen in Den Haag.

> Lees verder

Hypotheek

7 november 2019

Knallend 2019 uit? Misschien is extra aflossen iets voor jou!

Marise Sperling, Redacteur

Het einde van het jaar is in zicht. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Óók als het over geldzaken gaat. Zo kan extra aflossen op de valreep het overwegen waard zijn, zodat je in 2020 minder vermogensbelasting betaalt. Say what? Geen paniek! Hieronder lees je wat extra aflossen is én over de voor- en nadelen.

> Lees verder

Hypotheek

6 november 2019

5 fabels over oversluiten

Annieck Verkerk, Redacteur

Over oversluiten bestaan veel fabels. Dat het door de lage hypotheekrente áltijd gunstig is bijvoorbeeld. Dat is dus niet het geval! Overweeg jij om over te sluiten? Lees dan dit artikel met de 5 meest gehoorde fabels over oversluiten.

> Lees verder

Sparen

5 november 2019

Sinterklaas on a budget

Annieck Verkerk, Redacteur

Hebben jouw kinderen de zenuwen voor Sinterklaas al te pakken? En zijn de verlanglijstjes volop in de maak? Dan is de kans groot dat jij ondertussen je hoofd breekt over de cadeaus. Wil jij de kosten niet té hoog op laten lopen? Lees dan deze 5 bespaartips voor Sinterklaas.

> Lees verder

Hypotheek

1 november 2019

Oversluiten? Zo zit het!

Annieck Verkerk, Redacteur

Een geldboom in de tuin. Die wil iedereen wel. Voor een extra weekendje weg, de studie van je kinderen of om leuke dingen met de kleinkinderen te doen. Heb je geen geldboom? Dan is oversluiten misschien interessant om tóch iets extra’s over t houden. Wat oversluiten precies is? We zetten het kort voor je op een rij. 

> Lees verder

Opinie

30 oktober 2019

Geldzaken op orde? Makkelijker dan je denkt!

Sadia Shirriff, Redacteur

Geld, ze zeggen dat je er niet gelukkiger van wordt. Maar het maakt het leven toch een stuk fijner. Ik weet dat ik elke maand wel blij ben als mijn rekening weer wordt aangevuld. Nu ben ik ook wel een typisch Loesje-geval. Aan het eind van mijn salaris blijft er altijd een stukje maand over. Dat zegt jullie vast genoeg over mijn geldzaken. Ik ben er wel achter gekomen na al mijn jaren bij Aegon dat je geldzaken op orde hebben écht niet heel ingewikkeld hoeft te zijn.

> Lees verder

Pagina's