Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Denk vooruit met FinSnap

Particulier Goed met geld Financieel inzicht

Het leven loopt vaak net anders dan gepland. Dat kan leuk én lastig zijn. Moeten jullie bijvoorbeeld halsoverkop verhuizen? Of verlies je plotseling je baan? Hoe zit het dan met je geldzaken? Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Zodat je je erop kunt voorbereiden. Daarom heeft Aegon FinSnap. Met deze tool krijg je in 10 minuten inzicht in jouw financiën. Voor nu én later!

Zélf aan de slag

FinSnap is dé online tool waarmee je in 4 eenvoudige stappen je huidige en toekomstige inkomsten en uitgaven in kaart brengt. Ook kun je met FinSnap spelenderwijs ontdekken hoe jij je geldzaken kunt beïnvloeden. Bijvoorbeeld om iets extra’s achter de hand te hebben voor als het leven net iets anders loopt dan gepland.

Start FinSnap nu

Samen vooruitkijken

Kijk je liever samen vooruit? Plan dan een afspraak in met een (onafhankelijk) adviseur. Samen nemen jullie jouw geldzaken voor later onder de loep. Wat kun je nú doen om jouw wensen voor de toekomst te realiseren? Is het mogelijk om eerder te stoppen met werken? Of moet je die wens laten varen? Door je geldzaken te bespreken, ontdek je jouw mogelijkheden.

Plan een afspraak in

Als het financieel even tegenzit...

Het coronavirus brengt voor veel mensen plotselinge veranderingen met zich mee. Kun jij hierdoor je vaste lasten niet betalen, zoals je hypotheek en de premies van je verzekeringen? Neem dan direct contact met ons op. We begrijpen dat dit lastig is. Maar je staat er niet alleen voor. Samen zorgen we voor een passende oplossing.

Neem contact op

Samen vooruitdenken

Bij Aegon weten we dat het leven vaak net iets anders loopt dan gepland. Daarom bieden we hypotheken, verzekeringen en pensioenen die tegen een stootje kunnen en meebewegen met jouw leven. Zo sta je bij veranderingen niet ineens voor verrassingen. Dat geeft rust. Vandaag én in de toekomst.

5 redenen waarom Finsnap uw adviesgesprekken een kickstart geeft

“Heb ik een pensioengat?” Die vraag klinkt u als adviseur vast bekend in de oren. Natuurlijk geeft u uw klanten graag een compleet antwoord. Daar heeft u veel informatie van de klant voor nodig én veel tijd. Daarnaast zijn er ook genoeg klanten die helemaal niet bezig zijn met later. Deze groep wilt u graag bewust maken van de gaten in hun financiële situatie. Wij hebben voor u een oplossing voor beide situaties: snel inzicht én een mooie opener van elk adviesgesprek. 

Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

Het leven zit vol aangename en minder aangename verrassingen. Is jouw portemonnee daarop voorbereid? Moeilijke vraag. Dat snappen we. Het antwoord krijg je gemakkelijk en snel met FinSnap. Dé tool om inzicht en overzicht te krijgen in je financiële situatie. Dankzij FinSnap weet je snel hoe je geldzaken ervoor staan, maar ook hoe de inhoud van je portemonnee er later uitziet. 

‘Ik hoop dat FinSnap ervoor zorgt dat iedereen in Nederland financieel zelfvertrouwen krijgt’

Petra Marechal is opgegroeid in een fruitteeltgezin. Bij haar is het met de paplepel ingegoten om verstandig om te gaan met geld. Ook bij Aegon zet ze zich volop in om mensen ‘Goed met Geld’ te maken. Met slimme, nieuwe technieken. Een van de initiatieven waar zij op dit moment hard aan werkt, is FinSnap. Een handige tool die adviseurs helpt om mensen snel inzicht te bieden in hun financiële situatie: nu én later.