Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Ik heb minder inkomsten

Door veranderingen in uw persoonlijke situatie kan uw inkomen dalen. Naast bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, kunt u denken aan een nieuwe baan met een lager inkomen. Dat vindt niemand fijn, maar het kan iedereen overkomen. Voor woningbezitters brengt dit een extra risico met zich mee. De hypotheeklast kan immers zwaar op uw maandelijkse budget drukken. Is dit bij u aan de orde? Neemt u dan snel contact met ons op.

 

Als u een hypotheek heeft met NHG, bestaan er eventuele mogelijkheden om moeilijke financiële periodes te overbruggen. De NHG kan dus hulp bieden als er sprake is van inkomensdaling. Op de website van de NHG vindt u hier meer informatie over.

 

Als u geen lening heeft met NHG en een inkomensterugval krijgt, is het verstandig om met ons contact op te nemen. Samen gaan we uw financiële situatie inventariseren en bespreken. Hiermee kunnen wij samen met u zoeken naar een goede oplossing, om verdere financiële problemen te voorkomen.

Tips

  • Een goed overzicht van uw financiële situatie is belangrijk om een financieel plan te kunnen maken. U kunt hierbij gebruik maken van ons budgetformulier.
  • Denkt u eraan om de Belastingdienst te informeren over veranderingen in uw inkomen? Zo voorkomt u dat u teveel ontvangen geld later alsnog moet terugbetalen aan de Belastingdienst. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Belastingdienst.