Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zelf Starten

Direct Zelf Starten

Samen achter de laptop
Particulier Hypotheek Zelf Starten

Hoera! Heb jij het winnende bod op je droomhuis? Gefeliciteerd! Nu heb je een hypotheek nodig. Dat kan ingewikkeld lijken, maar we helpen je hier graag mee. Via Zelf Starten regel jij simpel, supersnel en voordelig een hypotheek die bij jou past. 

Wat is Zelf Starten?

Met Zelf Starten kan je voor een groot deel zelfstandig je advies voor een Aegon-hypotheek regelen. Maar je doet het niet helemaal alleen. Tussendoor kan je altijd een adviseur bellen voor vragen en aan het einde plan je een adviesgesprek met een adviseur die alles met je naloopt. 

Het proces in drie stappen:

  • Je hebt eerst een oriënterend gesprek met een adviseur om te kijken of een Aegon-hypotheek wat voor je is. Wellicht heb je dit al gehad, dan kan je meteen verder. Moet je deze nog maken, klik dan hier
  • Je maakt gebruik van Zelf Starten om je hypotheek zo goed mogelijk voor te bereiden. Hier kijken we naar je huis, je huidige financiën en je toekomstplannen om uiteindelijk een hypotheek advies helemaal voor te bereiden. Hiervoor maken we gebruik van de Ockto App. Handig om deze alvast op je telefoon te installeren. 
  • Nadat je Zelf Starten hebt afgerond maak je een afspraak met een adviseur van Aegon die je haarfijn uitlegt hoe je hypotheek in elkaar zit en waarom dit het beste bij je past. De adviseur gaat vervolgens de hypotheek voor je aanvragen. 

Kan ik Zelf Starten?

Zelf Starten werkt voor iedereen onder de {check} jaar die voor het eerst een woning koopt. Je hebt een vast dienstverband en je droomhuis staat in Nederland. Dit huis wil je alleen of samen met een partner kopen

Wat kost het en wanneer ga ik betalen?

Zelf Starten is voordelig omdat je een groot deel van het proces zelfstandig doorloopt. Het kost €{volgt}. Dit brengen wij in rekening zodra je in Zelf Starten ons hypotheekadvies bekijkt. Je betaalt pas wanneer je hypotheek passeert bij de notaris. Zie je toch af van een hypotheek bij Aegon? Of lukt het niet om hypotheek rond te krijgen? Dan sturen we je een rekening.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Is een Aegon-hypotheek wat voor jou? Bespreek het met een hypotheekadviseur. Gratis!

Plan een afspraak

Begin met Zelf Starten

Regel je Aegon-hypotheek zelf vanuit je luie stoel. Tussendoor kan je altijd een adviseur bellen voor vragen.

Direct Zelf Starten