Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

U wilt een hypotheek voor uw nieuwe huis. Daar heeft u een hypotheekadviseur voor nodig. De hypotheekadviseur helpt u bij het maken van financiële keuzes. Hij brengt uw situatie in kaart en adviseert wat voor u de beste oplossing is.

Advies van Aegon
U krijgt telefonisch advies of een gesprek via videochat van een Aegon hypotheekadviseur. U kunt kiezen uit de hypotheekproducten van Aegon.  
  • Passende Aegon-oplossingen 
  • Adviesgesprek telefonisch of via videochat.
  • Aegon adviestarief is verschillend per situatie. Lees meer over de tarieven.  
Onafhankelijk advies
U krijgt onafhankelijk advies van een adviseur bij u in de buurt. Een onafhankelijk adviseur vergelijkt meerdere aanbieders voor u. Geen adviseur? Vind een adviseur in de buurt.
  • Producten van verschillende aanbieders 
  • Adviesgesprek op locatie of bij u thuis
  • Tarieven zijn per adviseur verschillend. In uw oriëntatiegesprek maakt u hierover afspraken per situatie. 

 

 

 

Adviseurs zijn deskundig

Zowel alle adviseurs van Aegon als de onafhankelijke adviseurs moeten op de hoogte zijn van alle financiële en juridische aspecten van belastingen, sociale verzekeringen, pensioenen en financiële producten. Dit is verplicht gesteld vanuit de Wet Financiele Toezicht (WFT). Vanuit deze wet mag alleen advies worden gegeven als een adviseur beschikt over de juiste diploma's waarbij hij op de hoogte is van alle huidige wet- en regelgeving. Alle adviseurs, samenwerken met Aegon, hebben de diploma's die volgens de WFT verplicht zijn gesteld.