Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Service op Maat bij onverwachte hypotheekomstandigheden

Het kan iedereen overkomen. U raakt uw baan kwijt. Of u gaat scheiden. Of u wordt arbeidsongeschikt. Door zulke onverwachte gebeurtenissen kan de betaling van uw hypotheek in gevaar komen. Dan wilt u natuurlijk snel duidelijkheid. Onze medewerkers van de afdeling Service op Maat van Aegon Hypotheken kennen de betalingsproblemen. En de oplossingen!

Zijn er problemen? Bel ons dan meteen!

Aegon helpt u bij het financieren van een huis. Maar ook als het even tegenzit. Bijvoorbeeld als de betaling van uw hypotheek in gevaar komt. Dreigt er een probleem, bel ons dan direct. Ook al heeft u reserves en kunt u daarmee de eerste tekorten aanvullen. Want zodra uw reserves op zijn, zal er een betalingsachterstand ontstaan. Hoe eerder een hulpvraag is gesteld, hoe sneller wij samen met u aan een duurzame oplossing kunnen werken. 

Zo werkt Service op Maat

Een noodgedwongen verkoop van uw huis? Daar wordt niemand blij van. Ook wij niet. Daarom willen we u zo goed mogelijk helpen met de betaling van uw hypotheek. Dat doen we met onze Service op Maat. Hoe het werkt ziet u hieronder.

Stap 1: inzicht in de nieuwe situatie

We maken eerst een complete analyse. Daarin brengen wij samen met u uw financiële situatie in kaart. Niet alleen alle inkomsten en uitgaven, maar bijvoorbeeld ook de waarde van uw woning. Verder bekijken we welk deel van de hypotheek u al heeft afgelost. En in hoeverre hulp van bijvoorbeeld familie mogelijk is. 

Stap 2: voorstel voor een duurzame oplossing

Wilt u graag in uw woning blijven wonen? Dan onderzoeken we wat er mogelijk is. En krijgt u een voorstel van ons. Hoe dat voorstel eruitziet hangt af van de situatie. Het is dus maatwerk. Het kan bijvoorbeeld gaan om een tijdelijke rentekorting waarmee u een moeilijke periode kunt overbruggen. Of om een volledige renteaanpassing. Of we zetten de huidige hypotheek om naar een nieuw contract. Maar het kan ook iets heel anders zijn. Bijvoorbeeld de hulp van een jobcoach als het vinden van een nieuwe baan lastig is. Vinden wij samen geen oplossing? Dan leggen wij u uit waarom dat zo is en zorgen voor begeleiding bij de verkoop van de woning.

U kunt weer vooruit

Meedenken met u. Dat is wat we willen met onze Service op Maat. U kunt er dus zeker van zijn dat ons voorstel weer past bij uw nieuwe financiële situatie. Op korte termijn én op lange termijn.