Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Betalingsachterstand op uw verzekering

Het betalen van uw rekeningen is een belangrijke financiële verplichting. Veranderingen in uw persoonlijke situatie kunnen zorgen voor minder inkomsten. Denkt u aan het verlies van uw baan, een onverwachte ziekte of een overlijden binnen het gezin. Dan kan uw financiële ruimte onvoldoende zijn om rekeningen te kunnen betalen. We leggen u graag uit wat u dan kunt doen.

Wij staan altijd voor u klaar

Zelf aan de slag

  • Neem bij betalingsproblemen contact met ons op

Een betaalachterstand of schulden: het kan iedereen overkomen. Rekeningen kunnen zich opstapelen en voor u het weet heeft u een achterstand of loopt deze alleen maar op. Dan is het belangrijk om op tijd contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

  • Betalen via automatische incasso

Door te kiezen voor betalen via automatische incasso betaalt u op tijd en voorkomt u aanmaningen. Via het machtigingsformulier geeft u ons toestemming om nota's automatisch van uw rekening af te schrijven. Hierdoor hoeft u zelf niets meer te doen en heeft u geen omkijken meer naar uw betalingen.  

  • Spaar elke maand automatisch een bedrag op uw spaarrekening

Zo spaart u langzaam maar zeker voor een buffer. Bent u benieuwd hoeveel u maandelijks kunt sparen? Op de website van NIBUD staat de NIBUD BufferBerekenaar. Deze tool berekent de buffer, uw reservepotje om onverwachte, grotere, noodzakelijke uitgaven direct te kunnen betalen. Zoals het vervangen van kapotte apparaten of reparaties aan uw auto

Tips van onze budgetcoaches

U kunt al besparen door toepassing van een aantal simpele maatregelen. Lees de bespaartips van onze budgetcoaches en begin direct met besparen.

Handig om te weten

  • In Mijn Aegon vindt u alle informatie over uw maandlasten. Bekijk uw betalingen in Mijn Aegon zoals de precieze bedragen en de datum waarop wij de betalingen afschrijven van uw rekening.
  • Het online budgetformulier helpt om uw inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten. Zo krijgt u overzicht in uw financiële situatie en kunt u bepalen wat uw mogelijkheden zijn om te besparen.
  • Wij hebben een kasboekje beschikbaar dat u kostenloos bij ons kunt opvragen. Laat uw gegevens achter en wij sturen u het kasboekje toe.
Heeft u een ander rekeningnummer?