Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Identificeren

Wilt u zich opnieuw identificeren om uw Aegon Sparen te behouden?

Door u opnieuw te identificeren kunt u uw rekening tot 1 september 2021 blijven gebruiken omdat Aegon Sparen dan stopt. Op www.aegon.nl/aegon-sparen-stopt leest u waarom en wat dit voor u betekent. Let op! Identificeren blijft ook nodig als u nog andere producten heeft bij Aegon Bank.

Wilt u uw rekening direct opzeggen?

Dan hoeft u zichzelf niet opnieuw te identificeren. Ga hiervoor naar www.aegon.nl/particulier/klantenservice/bankdocumenten-opsturen en kies voor ‘Ik wil mijn bestaande rekening beëindigen’. Kies vervolgens voor ‘Beëindigen Aegon Sparen / Aegon Deposito Sparen’ en volg het verdere proces. Vergeet niet uw tegenrekening te vermelden in het veld ‘Toelichting’.

U kunt zich aanmelden voor identificatie via AMP Groep. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in persoonlijke identificatie op locatie waar Aegon mee samenwerkt. Vul hieronder uw persoonsgegevens in. U ontvangt dan binnen twee weken een e-mail van ons om een afspraak in te plannen met AMP Groep.

Let op: Aanmelden is persoonsgebonden.Vul het formulier alleen voor uzelf in. Uw gezinsleden of mederekeninghoud(st)er melden zichzelf aan nadat zij een e-mail van ons hebben ontvangen. Heeft u meerdere rekeningen op uw naam? Dan hoeft u het formulier maar 1 keer in te vullen.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over dit formulier? Of heeft u hulp nodig bij het invullen ervan?

Bel ons via 070 344 52 35

Aanmelden voor identificeren zonder de Aegon Identificatie app

Persoonlijke gegevens

U vindt dit in Mijn Aegon.

Wilt u weten wat er met uw persoonsgegevens gebeurt? Lees er meer over in ons privacy statement.