Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Jaaroverzicht 2016

Uw jaaroverzicht vindt u in Mijn Aegon

Aegon snapt heel goed dat de belastingaangifte niemands hobby is. Daarom maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Al uw jaaroverzichten vindt u binnenkort in Mijn Aegon.

Wanneer ontvangt u uw jaaroverzicht?

Vanaf 1 maart kunt u uw belastingaangifte invullen. We zorgen ervoor dat uiterlijk 28 februari 2017 alle jaaroverzichten voor u beschikbaar zijn. Uw jaaroverzichten vindt u in Mijn Aegon. Voor sommige producten ontvangt u uw overzicht per post. Wanneer en hoe u uw jaaroverzicht ontvangt, ziet u in het verzendschema.

Uw jaaroverzichten in Mijn Aegon 

U heeft uw jaaroverzichten nodig voor uw belastingaangifte. Uw jaaroverzicht(en) zijn online te zien en te downloaden in Mijn Aegon. U gaat voor uw jaaroverzicht naar uw Aegon product, en kiest vanuit daar voor 'Mijn documenten' links in het blauwe menu. Zo heeft u al uw gegevens snel en makkelijk bij de hand.

 

Belastingaangifte? Zo gepiept met onze belastingtips

Het voorjaar staat weer voor de deur. Dat betekent dat de dagen langer worden, de temperatuur omhoog kruipt en de bomen voorzichtig groen kleuren. En dat het weer tijd is voor… de belastingaangifte! Krijgt u al rillingen van het idee? Nergens voor nodig. Met onze checklist belastingaangifte ziet u namelijk precies welke gegevens u nodig heeft. Zo vult u uw aangifte straks moeiteloos in. Wilt u behalve tijd ook geld besparen? Lees dan onze 13 slimme belastingtips. Daarmee gaat het zonnetje ook in financieel opzicht weer schijnen! Of lees de veranderingen voor u op het gebied van belasting in 2017. U vindt hier de Toelichting op de fiscale informatie en hier de Toelichting op de beleggingsinformatie.

Zo haalt u het meeste uit uw aangifte 

2016: het jaar van de onverwachte wendingen

Zorgen rond de Chinese economie, de Brexit, de verkiezing van Donald Trump… Genoeg redenen voor onzekerheid op de beursvloer in 2016. Toch hebben de meeste beleggingen uiteindelijk een positief rendement laten zien over dit jaar. Zo ook onze grootste fondsen, het Aegon Equity Fund en het Aegon Mix Fund met mooie rendementen boven de 7%. Wij geven u hier een overzicht van het beursjaar.

Heeft u nog vragen?

Vind uw antwoord op de speciale pagina met alle veelgestelde vragen over het jaaroverzicht 2016

Downloads