Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Al uw vakantievragen beantwoord

Zo gaat u ontspannen op reis!

De vakantieperiode is begonnen. En dat is te merken! Bij Aegon komen op dit moment namelijk veel vragen van vakantiegangers binnen. Doordat het zo druk is, moet u langer wachten aan de telefoon. Wij snappen dat dat heel vervelend is. Daarom hebben we alle veelgestelde vragen over vakanties en verzekeren voor u verzameld. Misschien staat uw vraag hier wel tussen. Dat scheelt u weer een telefoontje. Zo kunt u met een gerust hart de natte Nederlandse zomer ontvluchten. Fijne vakantie!

 

Reisverzekering: Wie en wat is verzekerd?

U gaat op reis naar de bestemming van uw dromen. Maar bent u in dat land wel verzekerd? En als uw studerende dochter meegaat, moet zij dan een eigen reisverzekering afsluiten? Of valt zij onder uw verzekering?

Lees de veelgestelde vragen

 

Met uw auto op vakantie

Gezellig met het hele gezin in de auto, op weg naar uw vakantiebestemming. Maar wat te doen bij pech in het buitenland? En de groene kaart, moet u die eigenlijk meenemen?

Lees de veelgestelde vragen

 

Schade, diefstal of onvoorziene gebeurtenis tijdens uw vakantie

Tijdens de vakantie wilt u natuurlijk onbezorgd genieten. U zit niet te wachten op bijvoorbeeld schade aan uw tent of een gestolen portemonnee. Maar als dat tóch gebeurt, wat moet u dan doen?

Lees de veelgestelde vragen

 

Uw reis annuleren

Soms heeft u te maken met een onvoorziene gebeurtenis waardoor u de vakantie moet annuleren. Dat is natuurlijk nooit leuk. Bent u verzekerd voor annulering? Ook bij een negatief reisadvies?

Lees de veelgestelde vragen

 

Reistips voor een onbezorgde vakantie

Voordat u vertrekt, hebben wij nog een paar tips voor u. Want wie past er op uw huis tijdens uw vakantie? En is uw auto net zo klaar voor de vakantie als u?

Lees de tips