Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Preventietips: Beperk uw schade

Hoe kunt u de kans op schade beperken? Wij hebben daar in verschillende categorieën tips voor u verzameld die u kunnen helpen de kans op schade zoveel mogelijk te beperken. 

 

Telefoon of tablet 

Hoe voorkomt u verlies, diefstal of beschadiging van uw telefoon of tablet? 

Lees de tips

 

Storm, regen, sneeuw

In Nederland hebben wij veel verschillende weersomstandigheden. Van een heerlijk zonnetje naar dagen met storm, regen of sneeuw. Hoe voorkomt u schade in deze verschillende weersomstandigheden? 

Lees de tips

 

Onweer en bliksem

Donder is het geluid dat tijdens onweer gehoord wordt door de ontlading van de bliksem. Die bij veel mensen zorgt voor grote angst. Toch hoeft u niet bang te zijn. U kunt een aantal gemakkelijke voorbereidingen treffen voor en tijdens onweer, om schade te voorkomen. 

Lees de tips

 

Reis en vakantie

Op reis gaan is onbezorgd vertrekken en met leuke herinneringen thuiskomen. We willen niet dat uw vakantie in een boze droom eindigt. Daarom geven wij u een aantal reistips. 

Lees de tips

 

Waterschade

Waterschade ontstaat vaak door iets onschuldig. Soms duurt het even voor u wat ziet. En dan blijkt de schade groot. Lees de tips om dit te voorkomen.

Lees de tips

 

Auto

U bent zuinig op uw auto. Dan is het vervelend als u een ingeslagen ruitje ziet of ontdekt dat uw auto weg is. Gelukkig kunt u zelf de kans op inbraak en schade te verkleinen met de volgende tips. 

Lees de tips

 

Inbraak

Het is een enge gedachte. Iemand in uw huis die door uw spullen gaat. U wilt uw waardevolle bezittingen natuurlijk niet kwijt. Hoe voorkomt u inbraak?

Lees de tips