Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aanrijding en schuldige onbekend

Heeft u een aanrijding gehad met meerdere voertuigen en weet u niet precies wie er schuldig is? Dan kunt u bellen naar uw adviseur. De contactgegevens van uw adviseur kunt u terugvinden op uw polis. Of u kunt direct contact opnemen met Aegon op telefoonnummer 088 344 12 34 om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. 

Wilt u tijdens het bellen uw polisnummer bij de hand houden? Dan kunnen wij u sneller helpen. Het polisnummer vindt u op uw polisblad en op de groene kaart.

U kunt er ook voor kiezen om de schade online aan ons door te geven:

Online schade melden
 
OPMERKING: Wanneer u WA verzekerd bent, bent u niet verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig. Deze schade krijgt u in dat geval dus niet vergoed en hoeft u niet aan ons door te geven.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat zijn schadevrije jaren of een Bonus/Malus-ladder en hoe werkt het?

Tijdens de looptijd van de verzekering bouwt u schadevrije jaren op, zolang u geen schade claimt
Aan de hand van het aantal schadevrije jaren krijgt u een zogenaamde no-claimkorting (bonus). Deze korting komt tot uitdrukking in de bonus/malus-trap. Heeft u een gunstig schadeverloop? Dan klimt u jaarlijks een trede op de ladder en neemt de korting (de bonus) toe. Uw bonus/malus-trap vind u in uw voorwaarden.

Wanneer u schade claimt, daalt u op de ladder
Het gevolg is een eventuele premiestijging (malus). Wilt u weten hoeveel u daalt op de ladder als u schade heeft? Kijk dan in onze voorwaarden. De terugval verschilt namelijk per verzekering en dekking.

Bonus/maluskorting baseren wij op het aantal schadevrije jaren
Wij verlenen de bonus/malus-korting op basis van het door u opgegeven aantal schadevrije jaren. Het aantal schadevrije jaren staat ook in een centraal systeem geregistreerd. Komt uw opgave van schadevrije jaren niet overeen met het aantal schadevrije jaren in het systeem? Dan stellen wij de korting vast op het werkelijke aantal schadevrije jaren zoals in het systeem staat.

Lees hier een uitgebreide uitleg over schadevrije jaren en bonus-malus treden.

Heeft u een vraag over uw eigen product? Dan kunt u inloggen, een e-mail sturen of bellen met Aegon.

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.

Chat met een medewerker

U kunt direct chatten met één van onze medewerkers.

Bel met een medewerker

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.

Downloads