Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aanrijding en tegenpartij schuldig: WA+ Beperkt Casco verzekerd

Online schade melden

Heeft u een rechtsbijstandverzekering van Aegon? Geef uw schade online aan ons door. U kunt uw schade ook via uw adviseur doorgeven. De contactgegevens van uw adviseur kunt u terugvinden op uw polis. U bent niet verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig. Deze schade krijgt u niet vergoed.

 

Online schade melden

Wat gebeurt er nadat u de schade heeft gemeld?

U krijgt van ons binnen 5 werkdagen een bevestiging van de schademelding.

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u via Aegon een rechtsbijstandverzekering afgesloten, dan sturen wij uw stukken door naar SRK Rechtsbijstand. Zij nemen de schade verder in behandeling. Voor statusvragen kunt u bellen met SRK Rechtsbijstand op (079) 344 81 81.

 

Heeft u geen rechtsbijstandverzekering via Aegon afgesloten, dan verwijzen we u naar uw rechtsbijstandverzekeraar. Deze kan de schade van uw auto verhalen op de tegenpartij. Als u geen rechtsbijstandverzekering heeft, kunt u de tegenpartij zelf aansprakelijk stellen voor de schade aan uw eigen voertuig. Lees meer over schade melden rechtsbijstandverzekering.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat zijn schadevrije jaren of een Bonus/Malus-ladder en hoe werkt het?

Tijdens de looptijd van de verzekering bouwt u schadevrije jaren op, zolang u geen schade claimt
Aan de hand van het aantal schadevrije jaren krijgt u een zogenaamde no-claimkorting (bonus). Deze korting komt tot uitdrukking in de bonus/malus-trap. Heeft u een gunstig schadeverloop? Dan klimt u jaarlijks een trede op de ladder en neemt de korting (de bonus) toe. Uw bonus/malus-trap vind u in uw voorwaarden.

Wanneer u schade claimt, daalt u op de ladder
Het gevolg is een eventuele premiestijging (malus). Wilt u weten hoeveel u daalt op de ladder als u schade heeft? Kijk dan in onze voorwaarden. De terugval verschilt namelijk per verzekering en dekking.

Bonus/maluskorting baseren wij op het aantal schadevrije jaren
Wij verlenen de bonus/malus-korting op basis van het door u opgegeven aantal schadevrije jaren. Het aantal schadevrije jaren staat ook in een centraal systeem geregistreerd. Komt uw opgave van schadevrije jaren niet overeen met het aantal schadevrije jaren in het systeem? Dan stellen wij de korting vast op het werkelijke aantal schadevrije jaren zoals in het systeem staat.

Lees hier een uitgebreide uitleg over schadevrije jaren en bonus-malus treden.

Heeft u een vraag over uw eigen product? Dan kunt u inloggen, een e-mail sturen of bellen met Aegon.

Staat uw vraag er niet tussen?

Downloads