Hoe kan ik geld overboeken van mijn Aegon Beheerd Beleggen?

U boekt geld over van uw Aegon Beheerd Beleggen via Mijn Aegon

• U gaat naar de Aegon Beheerd Beleggen in Mijn Aegon waarvan u wilt overboeken.
    • In het blok ‘Direct regelen’ klikt u op ‘Nieuwe Overboeking’.
    • Er opent een nieuw scherm. U controleert de tegenrekening, vult het bedrag en de omschrijving in.
    • Controleer de overboeking en klik op 'Bevestigen'.
    • U krijgt een bevestiging dat de overboeking is aangemaakt.
    • Er worden naar evenredigheid participaties verkocht voor het bedrag van de overboeking.*
    • Het bedrag wordt overgemaakt naar uw tegenrekening.

*Wij beleggen voor u op basis van een beleggingsprofiel
    Daarom kunt u niet zelfstandig participaties verkopen. Bij de verkoop van de participaties houden wij rekening met de fondsverdeling. Zo blijft de verhouding van de participaties gelijk.

De bestedingsruimte kan lager zijn dan het saldo op uw Aegon Beheerd Beleggen
    Dit is omdat bij overboeken rekening wordt gehouden met de beleggingskosten en koersschommelingen.

Overboeken kan ook via de Mijn Aegon app
    U logt in de Mijn Aegon app in. Daarna klikt u op de Aegon Beheerd Beleggen waarvan u geld wilt overboeken. In het blok ‘Direct regelen’ klikt u op ‘Nieuwe Overboeking’. Dit blok vindt u onderaan in de app.

Wilt u overboeken naar een andere tegenrekening dan bij ons bekend?
    Hoe u de tegenrekening wijzigt vindt u in de Veelgestelde vraag ‘Hoe wijzig ik mijn tegenrekening bij Aegon Bank voor mijn spaar- of beleggingsproduct?’.