Hoe kan ik geld overboeken van mijn Aegon Sparen?

U boekt uw geld over via Mijn Aegon

• U gaat naar de Aegon Sparen waarvan u wilt overboeken.
  • In het blok ‘Direct regelen’ klikt u op ‘Nieuwe Overboeking’.
  • Er opent een nieuw scherm. U controleert de tegenrekening, vult het bedrag en de omschrijving in.
  • Tot slot controleert u de overboeking en klikt u op 'Bevestigen'.
  • U ziet een bevestigingsscherm dat de overboeking is aangemaakt.

Overboeken kan ook via de Mijn Aegon app

U logt in de Mijn Aegon app in. Daarna klikt u op de Aegon Sparen waarvan u geld wilt overboeken. U klikt op ‘Overboeken’ en vult de gegevens in.

Wilt u overboeken naar een andere tegenrekening dan bij ons bekend?​
Hoe u de tegenrekening wijzigt vindt u in de Veelgestelde vraag 'Hoe wijzig ik mijn tegenrekening bij Aegon Bank voor mijn spaar- of beleggingsproduct?

Zie ook: