Hoe verzamel ik mijn financiële gegevens met FinSnap?

FinSnap verzamelt uw financiële gegevens met behulp van de Ockto app
Met de Ockto app logt u snel, eenvoudig en veilig in op de websites waar uw financiële gegevens staan, zoals de Belastingdienst. Meer over de Ockto app leest u op www.ockto.nl. Heeft u uw gegevens via FinSnap met de Ockto app verzameld, dan worden uw financiële gegevens vanzelf geladen en verwerkt in FinSnap.

Ook heeft u voor FinSnap uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord nodig
Weet u uw DigiD wachtwoord of gebruikersnaam niet meer? Ga naar https://digid.nl/inloggen en klik op “wachtwoord vergeten” of “gebruikersnaam vergeten”. Dat kan ook via de DigiD app of via de Ockto app.