Waarom moeten wij jouw beleggingsprofiel vaststellen bij Aegon Beheerd Beleggen?

Voordat we starten met beleggen willen wij zeker weten dat Aegon Beheerd Beleggen passend voor je is
Vanuit de wetgeving zijn wij verplicht om dit te toetsen. Wij doen dit met een aantal vragen. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen bepalen wij jouw persoonlijke beleggingsprofiel. Wij beleggen voor je volgens een door ons vastgesteld risicoprofiel dat hoort bij dit beleggingsprofiel. Daarom is het belangrijk dat je ons correcte en actuele informatie verstrekt.  

Periodiek ontvangt je van ons het document ‘Belangrijke informatie beleggingsrekening’ 
Het is een wettelijke verplichting om dit aan je toe te sturen. In het document lees je hoe wij voor jou beleggen. Als alles nog klopt hoeft je niets te doen. Is er iets veranderd in het beleggingsdoel, de risicohouding, jouw persoonlijke situatie en/of financiële situatie? Dan geef je dit aan ons door via de vragenlijst. Zo zorgen we ervoor dat er niet op een verkeerde manier wordt belegd. Meer informatie over hoe je een wijziging doorgeeft vind je in de Veelgestelde vraag 'Hoe geef ik een wijziging door voor mijn Aegon Beheerd Beleggen, Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente of Aegon Beheerd Beleggen Levensloop?'.

Zie voor meer informatie over de risico's pagina 27 tot en met 29 van de Informatiewijzer

Deze informatie geldt voor Aegon Beheerd Beleggen, Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente, Aegon Beheerd Beleggen Levensloop en Aegon Beheerd Beleggen Hypotheek.