Wat is de kwartaalrapportage bij Aegon Beheerd Beleggen en waar vind ik deze?

Elk kwartaal doen wij verslag van de ontwikkelingen van jouw beleggingsrekening
In deze kwartaalrapportage lees je meer over de waardeontwikkeling van jouw portefeuille in het afgelopen kwartaal. Ook zie je bijvoorbeeld jouw rendement en de kosten die wij in rekening hebben gebracht in die periode. 

Je vindt je kwartaalrapportage in Mijn Aegon en de Mijn Aegon-app
Je logt hiervoor in op Mijn Aegon met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Bij ‘Jaaroverzicht en Documenten’ onder het kopje ‘Beleggen’ staat de kwartaalrapportage voor je klaar. Je opent de kwartaalrapportage door er op te klikken. 

In de kwartaalrapportage ziet je jouw bruto- en jouw nettorendement
Jouw nettorendement is het brutorendement na aftrek van de service- en beheervergoeding die je voor Aegon Beheerd Beleggen betaalt. 

Ook ziet je de service- en beheervergoeding als percentage vermeld. De service- en beheervergoeding hebben invloed op jouw rendement. Het percentage laat zien hoe groot deze invloed is. Dit is dus niet het percentage aan kosten dat wij daadwerkelijk in rekening brengen. 

Meer informatie vind je in de informatiewijzer en op onze pagina Veelgestelde vragen over de kwartaalrapportage.

Deze informatie geldt voor Aegon Beheerd Beleggen, Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente, Aegon Beheerd Beleggen Levensloop en Aegon Beheerd Beleggen Hypotheek.