Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

5 Sterren voor onze Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal

29 augustus 2016

Onze Allrisk Royaal autoverzekering heeft voor het eerst de maximale score van 5 sterren gekregen voor de MoneyView ProductRating ‘Voorwaarden’. Iets waar we trots op zijn! 

De hoogste ProductRating op basis van de voorwaarden

Op 19 augustus heeft MoneyView haar Special Item over autoverzekeringen gepresenteerd. De Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal kreeg van MoneyView de maximale score van vijf sterren in de categorie ‘voorwaarden.’ Hiermee laten we ruim 70 andere autoverzekeringen achter ons. Lees hier het artikel dat de Telegraaf hierover publiceerde. 

Aegon biedt de meest uitgebreide allrisk-varianten

Door drie allrisk-varianten aan te bieden, onderscheiden wij ons van de concurrentie. Daarbij is de Aegon Autoverzekering Royaal de meest uitgebreide allrisk dekking. De Royaal dekking is op 184 kenmerken bekeken. Daarbij scoorden we op veel criteria boven marktconform. MoneyView noemt hierbij in het bijzonder onze uitkeringsregelingen, zoals nieuwwaarde-, aanschafwaarde-, en vervangingswaarderegeling. Kortom, een bevestiging dat onze voorwaarden tot de meest uitgebreide in de markt horen. 

Aegon Autoverzekering beoordeelt door Moneyview

Bekijk de Aegon Autoverzekering voor meer informatie.