Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Nieuws Aanslagen Sri Lanka: Aegon dekt annuleringskosten

Aanslagen Sri Lanka: Aegon dekt annuleringskosten

Persbericht 23 april 2019

In diverse media is veel aandacht besteed aan de aanslagen in Sri Lanka. Maandag 22 april is de noodtoestand uitgeroepen in Sri Lanka. Veel reizigers die in de komende weken naar deze bestemming op vakantie zouden gaan, willen om die reden niet meer naar Sri Lanka afreizen. 

Vakantie geboekt naar Sri Lanka maar gaat u nu liever niet meer? Aegon dekt de annuleringskosten. 

Als u op vakantie gaat, wilt u kunnen genieten. Zorgen over veiligheid en onvoorziene omstandigheden passen daar niet bij. We bieden dekking voor annulering als de reis geboekt is op of voor 21 april 2019, de dag waarop de aanslagen gepleegd zijn. Daarna is het op eigen risico. Ook als u eerder terug wilt of extra kosten heeft die hieraan gerelateerd zijn, is er dekking. U kunt bij Aegon aanspraak doen op de annuleringsdekking van de Aegon Doorlopende Reisverzekering Allrisk (of Basis als u dit heeft bijgesloten), ook zonder negatief reisadvies.

Als u uw reis wilt annuleren, dan zijn de annuleringskosten gedekt tot maximaal:

  • € 2.500,- voor alleenstaanden
  • € 4.000,- voor een gezin zonder kinderen
  • € 4.000,- voor alleenstaanden met kinderen
  • € 5.000,- voor een gezin met kinderen

Het verzekerd bedrag geldt per reis/huurarrangement voor alle verzekerden samen, behalve als u voor een bepaalde reis aanvullende afspraken met Aegon heeft gemaakt.

Hoe kunt u annuleren?

Het is belangrijk een verzoek voor vergoeding van de annuleringskosten zo snel mogelijk in te dienen. U kunt ons bellen op het speciale nummer (088) 344 00 00. Ook kunt u hier online uw annulering bij ons indienen.