Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aegon doet mee aan Pensioen3daagse

13 augustus 2013

Op 1, 2 en 3 oktober 2013 vindt de derde editie van de Pensioen3daagse plaats. Tijdens deze drie dagen vinden er in het hele land activiteiten plaats om mensen overzicht en inzicht te geven in hun pensioen. Doel van de Pensioen3daagse is dat mensen zich actief gaan verdiepen in hun pensioen. Aegon doet ook mee!

Tijdens de Pensioen3daagse op 1, 2 en 3 oktober gaan Aegon-medewerkers pensioenspreekuren houden. In een gratis, vertrouwelijk en individueel gesprek krijgen mensen inzicht in datgene wat ze op dit moment voor hun pensioen geregeld hebben. Op woensdag 2 oktober kan iedereen naar Aegon in Den Haag komen voor een pensioenspreekuur. Vooraf aanmelden is dan wel nodig. Lees meer informatie over de Aegon Pensioenspreekuren tijdens de Pensioens3daagse.

Medewerkers van de Haagse vestiging van Aegon gaan op 1, 2 en 3 oktober bedrijven bezoeken. Onder het genot van een kopje koffie en een typische Haagse lekkernij, krijgen medewerkers van die bedrijven inzicht in hun pensioen. Ook de medewerkers van Aegon zelf en die van de leveranciers kunnen naar een pensioenspreekuur bij Aegon zelf.

De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken. Het is de derde keer dat de landelijke Pensioen3daagse wordt georganiseerd. Het thema dit jaar is: "Heb jij het goed geregeld?"