Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon herbouwwaardemeter

10 augustus 2009

Garantie tegen onderverzekering biedt u de zekerheid dat u in geval van schade altijd voldoende verzekerd bent.

U heeft nog geen garantie tegen onderverzekering op uw woonhuisverzekering van AEGON. Daarom heeft u een brief van ons ontvangen waarin u wordt geïnformeerd over de mogelijkheid deze garantie te verkrijgen door invulling van de herbouwwaardemeter van AEGON. U kunt de herbouwwaardemeter via internet invullen en verzenden en verkrijgt zo voor tien jaar garantie tegen onderverzekering op uw woonhuisverzekering.

Om toegang te krijgen tot de herbouwwaardemeter heeft u uw polisnummer en een persoonlijk nummer nodig. Deze nummers heeft u onlangs per post ontvangen. Vul de herbouwwaardemeter nu meteen in en verzend hem. De garantie wordt van kracht zodra wij uw herbouwwaardemeter hebben ontvangen.

Als u uw e-mailadres opgeeft, wordt de ontvangst van uw gegevens bevestigd met een mailbericht van AEGON. U ontvangt zo spoedig mogelijk een nieuw polisblad met daarop het aangepaste verzekerd bedrag en de aangepaste premie.

Hebt u vragen of is de herbouwwaardemeter niet voor u van toepassing (bijvoorbeeld omdat uw huis een waarde heeft van meer dan € 400.000,-) dan is uw verzekeringsadviseur graag bereid u deskundig te adviseren en te informeren.

Vul de herbouwwaardemeter in

Nog géén woonhuisverzekering bij AEGON? Lees meer.