Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

AEGON introduceert AEGON Levensloop Koopsom

22 oktober 2002

Heeft u al eens nagedacht over een aantrekkelijke oplossing om uw latere financiële ruimte te vergroten? Kijk dan eens naar de voordelen van AEGON Levensloop Koopsom. Een goed evenwicht in vermogensvorming en risicobeheer staan hierin centraal.

AEGON Levensloop Koopsom is gebaseerd op het universal-life-verzekeringsprincipe. Daarin staat een goed evenwicht in vermogensvorming en risicobeheer centraal. Het nieuwe product vervangt het AEGON FundPensioen tegen koopsom.

Zoals geldt voor de gehele AEGON Levensloop-lijn, kent AEGON Levensloop Koopsom optimale flexibiliteit. Dat geldt bijvoorbeeld voor de mogelijkheden voor klanten om van fonds of fondssamenstelling te veranderen. Maar ook de balans tussen risico en zekerheid kan steeds worden aangepast aan veranderende omstandigheden.

AEGON Levensloop Koopsom kent tevens de mogelijkheid om voordelig op één polis extra stortingen te doen. Een optie die met name interessant is bij lijfrentepremie-aftrek.

De overige producten in de Levensloop-lijn zijn: AEGON Levensloop Vermogen, AEGON Levensloop Inkomen, AEGON Levensloop Pensioen, AEGON Levensloop Wonen en AEGON Levensloop Hypotheek.