Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

AEGON introduceert InkomensOpvangPlan

13 juni 2002

Een overlijden heeft vaak financiële zorgen voor de achterblijvende partner tot gevolg. AEGON InkomensOpvangPlan van AEGON NabestaandenZorg is een verzekering waarbij nabestaanden na een overlijden een bedrag uitgekeerd krijgen. Dit bedrag kan gebruikt worden als financiële opvang voor de nabestaanden van de verzekerde. Vaak gaat immers het gezinsinkomen na een overlijden erop achteruit of nemen de uitgaven ineens toe.

U kunt kiezen uit drie verschillende modules of een combinatie hiervan. Op deze manier kunt u het gewenste aanvullende inkomen bepalen dat past bij uw persoonlijke gezinssituatie. Module Directe Zorg zorgt ervoor dat uw nabestaanden op het moment van uw overlijden direct een uitkering ontvangen. Bij module InkomensBehoud ontvangen uw nabestaanden na uw overlijden een uitkering om het gewenste inkomensniveau gedurende een langere periode te behouden. De module Aanvulling Anw zorgt ervoor dat uw nabestaanden na uw overlijden een uitkering ontvangen op het moment dat het jongste kind 18 jaar wordt. Op dat moment stopt de Anw-uitkering en wordt het Anw-gat aangevuld.

Op deze manier creëert u een financieel vangnet dat u volledig kunt aanpassen aan uw eigen wensen, persoonlijke omstandigheden en toekomstverwachtingen.