Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aegon introduceert speciaal verzekeringspakket voor ZZP-er

13 februari 2012

AEGON introduceert een verzekeringspakket dat speciaal op maat is gemaakt voor de ZZP-er. Met dit zakenpakket is de ZZP-er in één keer verzekerd voor de meest elementaire zaken, zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand. De pakketten zijn toegespitst op de branche waarin de ZZP-er werkzaam is.

Per branche een verzekeringspakket op maat

Met het verzekeringspakket op maat regelt de ZZP-er met één verzekeringspakket de belangrijkste verzekeringen. Doordat de verzekeringen als pakket worden aangeboden, profiteert de ZZP-er van een aantrekkelijke premie. De pakketten zijn toegespitst op de branche waarin hij/zij werkzaam is en afgestemd op de meest voorkomende schaderisico’s. Er is een verzekeringspakket op maat voor:

  • ZZP-ers met fysieke arbeid
  • ZZP-ers in de zakelijke dienstverlening
  • ZZP-ers in de uiterlijke verzorging

 

De pakketten hebben een vaste samenstelling en vaste premie. Verzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering en een rechtsbijstandsverzekering zijn standaard onderdelen van alle pakketten. Ook is bij elk pakket het inlooprisico 5 jaar meeverzekerd. Uniek is dat de ondernemer standaard is verzekerd tegen de gevolgen van arbeidsgerelateerde ongevallen.

Voor de ZZP-er werkzaam in de bouw heeft het pakket ‘ZZP-er met fysieke arbeid’ ook een uitgebreide opzichtdekking, ook voor bestaande eigendommen.

Het intermediair kan het verzekeringspakket voor ZZP-ers makkelijk digitaal afsluiten via het AEGON Intermediair Portal. Voor meer informatie, zie onze website.

Meer informatie

Neem contact op met Guido Deuzeman, woordvoerder AEGON Nederland per e-mail gdeuzeman@aegon.nl of telefonisch via 06 - 22 745 282.